Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 597
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Calka
link | zgłoś
2020-04-29
*:ef4:8390:*
Należę do grona stałych klientów portalu Jestem zadowolona, wszystko przebiega tak jak powinno, nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena Podolska
link | zgłoś
2020-04-29
*.99.144.*
Jestem bardzo zadowolona z usług, które oferuje firma. Uważam, że wszytko zrobione jest profesjonalnie i czytelnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-04-29
*.239.87.*
Polecam. Pomocne przy prowadzeniu firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Celina Rybicka
link | zgłoś
2020-04-28
*.58.44.*
Korzystam z serwisu od pół roku. Jestem bardzo zadowolona z usług, które oferuje firma. Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-04-28
*.191.204.*
W portalu możemy znaleźć wiele przydatnych i ciekawych artykułów. Na bieżąco są aktualizowane zmiany w prawie. Moim zdaniem niezbędnik w pracy w biurze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2020-04-28
*.132.138.*
Nie mam żadnych zastrzeżeń do serwisu i współpracy. Wszystko przebiega pozytywnie. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-04-28
*.120.149.*
Profesjonalny serwis doradczy, sporo informacji, aktualności, interpretacji przepisów, jak też narzędzi do codziennej pracy w biurze. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper Mak
link | zgłoś
2020-04-25
*.154.197.*
możliwość darmowego przetestowania sobie portalu i sprawdzenia zawartości. Super
Test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2020-04-25
*.176.148.*
Z portalu Serwis Informacyjny korzystam od początku roku. Zaglądam codziennie. Wszystkie potrzebne informacje mam na bieżąco. W razie jakichkolwiek pytań, czy wątpliwości zawsze mogę liczyć na konsultację i zawsze uzyskuję pomoc. Polecam
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-04-25
*.58.44.*
Korzystam z okresu testowego portalu i jak na razie mi się podoba. Przydały się też porady on-line, am zamiar przejść na abonament
Fachowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie