Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marzena
link | zgłoś
2020-03-06
*:dd48:48f:*
Mogę polecić wszystkim ten portal, ponieważ uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż inne, jemu podobne. Ja na pewno będę z niego korzystać tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-03-06
*:dd48:48f:*
Nie mam żadnych zastrzeżeń do do usług i treści, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek Mak
link | zgłoś
2020-03-06
*.91.31.*
Do zakupu abonamentu przede wszystkim zachęciły mnie ceny portalu, są naprawdę niewielkie, za tak bogatą zawartość merytoryczną. Współpraca z firmą dobrze się układa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad Biały
link | zgłoś
2020-03-06
*.80.252.*
Posiadam ten portal od kilku miesięcy i przeglądam go w każdej wolnej chwili. Bardzo dużo bardzo ważnych dla mnie informacji, więc zawsze mam co czytać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola Kubicka
link | zgłoś
2020-03-06
*.204.130.*
Portal ten posiada wszystkie niezbędne narzędzia, które powinien posiadać każdy przedsiębiorca. Osobiście mogę powiedzieć, że jest to najlepszy serwis doradczy jaki miałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-03-06
*:3567:a2a0:*
Ja znalazłem ten serwis pod: http://abc.prawo.link/, przypadkowo. Akurat szukałem jakiegoś doradztwa on-line. A że cena jest tu bardzo atrakcyjna, więc zdecydowałem się właśnie na ten.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna J
link | zgłoś
2020-03-06
*:3567:a2a0:*
Serwis jest dużo lepszy od innych. Sprawdziłem sobie, dużo więcej możliwości przy tej cenie. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Połowczak
link | zgłoś
2020-03-05
*.101.129.*
Zobaczyłem ten serwis u żony w firmie. Wzięliśmy też w naszej. Przydaje się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Idek
link | zgłoś
2020-03-05
*.47.87.*
Mam go i w pracy i poza pracą też tu często zaglądam :)
Ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ambracki Jan
link | zgłoś
2020-03-05
*.98.228.*
Ja w najniższym pakiecie mam swietne doradztwo i masę szkoleń. Polecam.
szkolenia i cena
nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie