Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Księgowość24Expert
link | zgłoś
2020-01-09
*.64.127.*
Odebrałam właśnie aktualizacje przepisów w formie drukowanej z którch nasze biuro korzysta od 2011 roku. Nie rozumiem opinii niektórych osób tutaj zgromadzonych. Czytajcie regulaminy zamiast wylewać swoje żale. Ja każdemu ze swojej strony mogę polecić Serwis Informacyjny Polskiego Prawa w kwestii [rozwiń/zwiń]
Stała współpraca
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniek1988
link | zgłoś
2020-01-09
*.99.144.*
Kupiłem w promocyjnej cenie wejście na konferencję dla biznesu. Jestem klientem firmy o 2017
dużo informacji , poziom obsługi, profesjonalne podejście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina Dyczak
link | zgłoś
2020-01-09
*.173.40.*
Firma pomogła mi w przejściu procedury zastrzeżenia znak towarowego. Szybki i sprawnie , za rozsądne pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomex
link | zgłoś
2020-01-09
*.1.90.*
Polecam dobry kontakt, szybka pomoc
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-01-08
*.0.125.*
Ja tak samo zostałem wrobiony i NIE byłem zainteresowany płatną usługą i Pani mówiła że nie będę płacił wysłali sms do mnie z aktywacją i nie wysłałem potwierdzenia Tak bo coś podejrzane było ale dzwoniła ta pani drugi raz czemu nie potwierdziłem sms i widocznie zrob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolejna oszukana
link | zgłoś
2020-01-03
*.212.127.*
Ja zlozylam zawiadomienie do prokuratury, zachecam wszystkich do tego samego. Nie mozna w tak nieuczciwy sposob wyludzac od ludzi pieniadze. Zachecam tez do kozystania z grupy na fb poszkodowanych (Poszkodowani przez Serwis Informacyjny Polskiego Prawa oraz ABC.prawo.link). Sa tam informacje jak z n [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miro1606
link | zgłoś
2020-01-03
*.173.161.*
UWAGA!! Zwykłe oszustwo i naciaganie klienta. Rozmowa z konsultantem - 2 tygodnie bezplaatnego okresu probnego. Na pytanie o koszty i przedluzenie umowy konsultant odpowiedzial ze bedzie sie ktos ze mna kontaktował po czym nie logowalem sie i dzwoni do mnie b niemila pani i na wstepje mnie zakrzyku [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZUZA
link | zgłoś
2019-12-20
*.23.110.*
W ubiegłym roku dostałam też taką wysoką fakturę. Po mojej interwencji zjechali z ceną do połowy i złożyłam rezygnację z portalu. Zapłaciłam tę połowę, ale z portalu już nie korzystałam. Jakież było moje zdziwienie, gdy dostałam teraz (po roku od rezygnacji) z Działu Windykacji przypomnienie o płat [rozwiń/zwiń]
Przedłużają automatycznie płatny dostęp do serwisu, bez zadnej wcześniejszej informacji, że kończy się okres abonamentu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolejny poszkodowany
link | zgłoś
2019-12-18
*.96.55.*
Uważajcie ! Firma oszukuje i naciąga poprzez darmowy okres próbny, a tak na prawdę później chce zapłaty ! Poszukajcie grupy na facebooku, jest na prawdę sporo poszkodowanych
brak
celowe oszustwo przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pomocy
link | zgłoś
2019-12-18
*.96.55.*
Portal nie informuje o kosztach, a podobno oferuje nie wiążące 14 dni darmowego okresu na próbę, których nie mamy bo wiadomości trafiają do spamu, a po 14 dniach przychodzi już normalnie faktura + telefon o zaleganiu w płatności. Wszystkie instytucje wzywające do zapłaty czy straszące was wpisem do [rozwiń/zwiń]
BRAK, oszukują wszystkich
celowe działanie na szkodę przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szukam pomocy
link | zgłoś
2019-12-18
*.96.55.*
Poszkodowani dołączcie do grupy : https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-Serwis-Informacyjny-Polskiego-Prawa-oraz-ABCprawolink-103671667742267/ Mają sposób jak uporać się z ich nachalnym zastraszaniem
brak, oszukują mówią o mailach przypominających, których nigdy nie wysłali potwierdzają to wszyscy poszkodowani
oszukują, ważne maile trafiają do spamu, a faktury docierają normalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2019-12-18
*.96.55.*
Poszkodowani zapoznajcie się z tematem poniżej ! Witam, na wstępie chciałbym poinformować, że wszystkie pozytywne komentarze wypisują tylko pracownicy tej firmy, a firma nie oferuje tak na prawdę żadnych usług, poza naciąganiem osób na darmowy okres, który tak na prawdę jest płatny, a wszystko s [rozwiń/zwiń]
BRAK, nie etyczne praktyki, zero informacji o możliwych kosztach, czy o automatycznym włączeniu okresu płatnego
wiadomości o aktywacji usługi wpadają do spamu wszystkich, faktury dochodzą normalnie - celowy zabieg, aby nas wszystkich oszukać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
E
link | zgłoś
2019-12-17
*.183.157.*
Gdyby firma chciała być uczciwa i przyciągnąć do siebie klientów zawartością merytoryczną serwisu to regulamin nie zostałby sformułowany jak pułapka na nieuważnych. Pierwszy raz widzę serwis internetowy z którego nie można zrezygnować w dowolnym momencie i w którym windykacja zaczyna nękać zanim min [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2019-12-17
*.182.196.*
CHETNIE PRZYLACZE SIE DO POZWU ZBIOROWEGO. Zostałem oszukany dokładnie tak samo jak Wy. Nikt wczesniej nie przedstawił mi ceny 1600zł po 14 dni darmowych. Nie chca udostepnic mi nagrania telefonicznego zasłaniajac sie RODO.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Starosolski
link | zgłoś
2019-12-17
*.252.77.*
Oszuści i naciągacze - probują wyłudzić 1600 zł za usługę, której nie chciałem. Uważajcie i nie dajcie się nabrać! Ich telemarketerzy potrafią tylko krzyczeć i próbować wymusić zapłatę.
szuści i naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lemoniada
link | zgłoś
2019-12-16
*.226.236.*
Czy ktoś składał zawiadomienie do prokuratury? Też otrzymałam telefon z propozycją 14 dniowego okresu próbnego, po którym konsultant miał się kontaktować ze mną, aby zaproponować płatny abonament. Dostałam maila w którym miałam potwierdzić chęć skorzystania z okresu próbnego. Jednak tego nie potwier [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek Róż
link | zgłoś
2019-12-12
*.173.32.*
Skorzystałem z promocji black friday na aktualizacje, 10% oszczedności w skali roku wyszło, jakby ktoś chciał to w tej cenie do świąt mają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ddana
link | zgłoś
2019-12-11
*.47.38.*
Państwo w Państwie! A od kiedy to się dni kalendarzowe liczy od dnia i godziny ? Otworz kalkulator i przelicz jeszcze raz. I kto wystawia fakture nie informując klienta o cenie? Złodzieje! Do rzekomej Pani windykator która krzyczy aby płacić- otóż ja też nagrywam rozmowy i będę się bronić jak będz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2019-12-11
*.179.33.*
Dzień dobry, ponieważ zajmuję się reklamą i marketingiem to doszedłem do wniosku, iż należy ten portal wesprzeć. Chciał bym aby cała Polska lub przynajmniej jej znacząca cześć dowiedziała się o "osiągnięciach" tegoż portalu. Aby dotrzeć do grupy docelowej przedsiębiorców z dużych miast przeanalizowa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ka_ja
link | zgłoś
2019-12-11
*.193.243.*
Ludzie przecież macie mózgi - skoro portal działa od lat to znaczy, że wszystko prawnie ok i to nie wina portalu, że nie słuchacie, nie czytacie, nie rozumiecie co ktoś Wam tłumaczy i na co się decydujecie. Może zamiast wypisywać żale i siebie ośmieszać to korzystajcie z tego za co zapłaciliście.
dostęp do specjalistów i dokumentów, druków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie