ShipGratis Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 559
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bozena Pruszyńska
link | zgłoś
2020-07-23
*.156.1.*
Ateli,pay2.sg/4101068169 pod takim numerem adresem zamawiałam dni 4 czerwca 20r rękawice jednorazowe 4 opakowania na kwotę 67,20 do dnia dzisiejszego nie mam towaru ...ani zwrotu gotówki ???bożena Pruszyńska Olsznyn
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-07-23
*.146.224.*
Towar bardzo słabej jakości , kupowałam sukienkę przyszła cienka szmatka , która nie ma nic wspólnego ze zdjęciem. chińszczyzna nie polecam, towar odsyłam.
jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2020-07-09
*:da42:faae:*
Dokładnie ten sam scenariusz "jednorazowych rękawiczek" jak w przypadku Pani Asi, z tym że ja dostałem propozycję zwrotu za niedostarczoną przesyłkę. Czekam już tydzień na przelew i nic. Komentarz nt. tej firemki chyba zbędny.
żadne
odległe terminy, niezrealizowane zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
weber
link | zgłoś
2020-07-01
*.124.222.*
Sklep beznadziejny omijać szerokim łukiem.Oczekiwanie na zamówiony towar tak długie,że zapomniałem o zamówieniu i po prawie dwóch miesiącach dostaję wiadomość że zwracają pieniądze,bo zamówienie nie może być zrealizowane.Pieniądze oddali ale co z tego jak nie mam zamówionego towaru. Kuszą atrakcyjny [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-06-25
*.68.100.*
Towar zamówiony i od razu zapłacony. Towaru już od paru miesięcy brak dawno data dostawy upłyneła. Czyste oszustwo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2020-06-24
*:8318:4661:*
Kupiłam sukienkę otrzymałam prawie w terminie, jest śliczna warto było czekać, idealnie pasuje. POLECAM poprostu warto????????????????????????????
Rozmiary zgodne z zapisanymi
Brak !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DARIUSZ
link | zgłoś
2020-06-16
*.248.254.*
ZAMÓWIŁEM BUTY MĘSKIE ZAPŁACIŁEM PRZELEWEM DO TE PORY NIE MAM BUTÓW PRAWIE MIESIĄC OD PRZELEWU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2020-06-12
*.199.29.*
Towar zamówiłam 13.02.2020 i nie otrzymałam do tej pory... Moje motyle 3d chyba fruną z chin.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-06-11
*.20.161.*
W20 marca złożyłem zamówienie na świecącą obroże dla psa mamy połowe czerwca a obroży nie ma chociaż zostało opłacone to samo z taśmą świecacą też nie ma prosze o wyjaśnienie Tomasz zawsze pisze e przesyłka dotrze w ciągu 30 dni a tu już 3 miesiące i nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-06-04
*.151.43.*
Firma bardzo uczciwa jestem pod ogromnym wrażeniem!!!!! Składając zamówienie przez nieuwagę nie postawiłam przecinka w odpowiednim miejscu i tak zamówienie sukienki to był koszt 54,78zł Ja wpłaciłam 5478.00zł. Napisałam do ShipGratis maila z [rozwiń/zwiń]
poważne traktowanie klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie