Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2020-08-11
*.221.142.*
Jestem bardzo zadowolona z zamówionego srebrnego zegara,przesyłka dotarła bardzo szybko, gorąco polecam tego sprzedawcę,zamawiałam również szpilki-Dotarly i zgadzają się z opisem jaki był o nich zamieszczony.Trudno mi uwierzyć,że są oszustami.....Ja mam inną opinie.Naprawde polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mama04
link | zgłoś
2020-08-10
*.49.105.*
Zamówienie złożyłam w marcu. Przesyłka nie dotarła w ustalonym terminie. Napisałam w miedzyczasie na tym forum negatywną opinię. Pogodziłam się ze stratą pieniędzy. Złożyłam też reklamację, z opcją ponownej wysyłki, gdyż jak twierdził sklep towar zaginął. Zapomniałam już o sprawie i dziś niespodzian [rozwiń/zwiń]
chyba tylko to, że w końcu dostałam towar po prawie 5 miesiącach
czas realizacji, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-08-05
*.172.255.*
Ogólnie polecam sklep, ludzie piszą że długa wysyłka, ale przecież to jest jasno na stronie napisane ile idzie i albo się z tym zgadzamy albo nie, składówki szybciej idą, towar jest z chin więc o jakości możemy dyskutować, ale ogólnie nie mam zastrzeżeń, polecam klapki bo są naprawdę fajne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina Brzozowska
link | zgłoś
2020-08-01
*:df4a:3e3e:*
W moim przypadku oddali pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena Pruszyńska
link | zgłoś
2020-07-23
*.156.1.*
Ateli,pay2.sg/4101068169 pod takim numerem adresem zamawiałam dni 4 czerwca 20r rękawice jednorazowe 4 opakowania na kwotę 67,20 do dnia dzisiejszego nie mam towaru ...ani zwrotu gotówki ???bożena Pruszyńska Olsznyn
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Małgorzata
link | zgłoś
2020-07-23
*.146.224.*
Towar bardzo słabej jakości , kupowałam sukienkę przyszła cienka szmatka , która nie ma nic wspólnego ze zdjęciem. chińszczyzna nie polecam, towar odsyłam.
jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2020-07-09
*:da42:faae:*
Dokładnie ten sam scenariusz "jednorazowych rękawiczek" jak w przypadku Pani Asi, z tym że ja dostałem propozycję zwrotu za niedostarczoną przesyłkę. Czekam już tydzień na przelew i nic. Komentarz nt. tej firemki chyba zbędny.
żadne
odległe terminy, niezrealizowane zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
weber
link | zgłoś
2020-07-01
*.124.222.*
Sklep beznadziejny omijać szerokim łukiem.Oczekiwanie na zamówiony towar tak długie,że zapomniałem o zamówieniu i po prawie dwóch miesiącach dostaję wiadomość że zwracają pieniądze,bo zamówienie nie może być zrealizowane.Pieniądze oddali ale co z tego jak nie mam zamówionego towaru. Kuszą atrakcyjny [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-06-25
*.68.100.*
Towar zamówiony i od razu zapłacony. Towaru już od paru miesięcy brak dawno data dostawy upłyneła. Czyste oszustwo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2020-06-24
*:8318:4661:*
Kupiłam sukienkę otrzymałam prawie w terminie, jest śliczna warto było czekać, idealnie pasuje. POLECAM poprostu warto????????????????????????????
Rozmiary zgodne z zapisanymi
Brak !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie