ShipGratis Opinie

3.9 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 533
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2021-09-16
*:ec51:409d:*
zamówienie 4101366541.Wszystko ok
Obuwie ładne, ciepłe i wygodne
Materiał wchłania wodę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-09-16
*:ec51:409d:*
Zakup spełnia moje oczekiwania.Dostawa w przeciągu trzech tygodni
Obuwie ładne, ciepłe i wygodne
Materiał wchłania wodę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malpacz43
link | zgłoś
2021-08-04
*.193.13.*
Firma żenada, po minionym terminie zero informacji. Po kontakcie informacja, że towar zaginął. Czekam na zwrot pieniędzy, rzekomo do 14 dni. Jeżeli nie zwrócą kasy założę sprawę. Jeżeli ktoś chce dołączyć do pozwu zbiorowego zapraszam do współpracy. Trzeba wykosić szmaciane firmy
Żadnych zalet
Brak towaru, brak informacji, brak śledzenie pezesylli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiu
link | zgłoś
2021-07-25
*.173.33.*
Słuchawki bardzo dobrej jakości.Super.Dostawa w ustalonym terminie. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAŁGORZATA
link | zgłoś
2021-07-03
*:c4c2:4620:*
ZAMÓWIŁAM SUKIENKĘ O ROZM 6 A TEN ROZMIAR SUKIENKI BYŁ ZA CIASNY NA MOJA FIGURĘ ALE BRAK JEST DOSTATECZNEJ INFORMACJI DO EUROPEJSKICH FAKTYCZNYCH ROZMIARÓW SUKIENEK, SUKIENKA ŁADNA DOBRZE USZYTA ALE MUSIAŁAM PODAROWAĆ JĄ OSOBOE DUŻO SZCZUPLEJSZEJ ODR MNIE
TANIA ŁADNA SUKIENKA
BRAK NAZW ROZMIARÓW EUROPEJSKICH
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-06-26
*.0.95.*
Wszystko ok. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-06-25
*.0.49.*
Super obsługa,super produkty,czas dostawy zgodny z deklaracją.
Wszystko przebiegło ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-06-24
*.173.213.*
Na stronie internetowej czas oczekiwania 40 dni, a po minięciu terminu realizacji zasłaniają się 90.dniowym czasem na możliwość dostarczenia przesyłki czy też reklamacji. Nie ma możliwości śledzenia przesyłki, sami też nie są w stanie jej zlokalizować. Brak informacji nt. danych technicznych i obsłu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aram
link | zgłoś
2021-06-21
*.185.209.*
Czekam 4 miesiąc i nic arogancja tak tylko w polsce można bo władze i służby nic nie potrafią tylko pałować za maseczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2021-06-18
*.105.132.*
Poziom kultury konsultantek trudno określić słowami;są aroganckie,bezczelne i niekompetentne,podnoszą glos,nie odpowiadają na pytania,tylko rozłączają się.Firma życzy sobie wniesienia opłaty za zamówienie natychmiast,a czekanie na towar ciągnie się w nieskończoność.
cena
czas oczekiwania na realiżację zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie