Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ania
link | zgłoś
2020-12-16
*.226.38.*
Brak kontaktu ze sprzedającym, nie odpowiada ma maile. Na towar, który miał dotrzeć w przeciągu 5 dni czekam drugi miesiąc, zenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
quba
link | zgłoś
2020-12-03
*.151.47.*
Nie narzekajcie na brak reakcji na e-maile. Reklamacje składa się na stronie za pomocą formularza. Mnie się kiedyś zdarzyło, że przesyłka gdzieś zaginęła, po złożonej reklamacji zapytano mnie, czy chcę zwrot gotówki, czy też nową, taką samą rzecz. Zrezygnowałam z przesyłki, a pieniądze dostałam w ci [rozwiń/zwiń]
towary są niezłe
myślę, że te 40 dni oczekiwania należałoby skrócić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
quba
link | zgłoś
2020-12-03
*.151.47.*
A ja jestem bardzo zadowolona z zakupów, które poczyniłam w sklepie. Do tej pory dostawałam towary w dosyć krótkim terminie, są fajne, kupiłam tu trzy sukienki, cztery bluzki, torebkę, zegarek i jeszcze inne rzeczy. Są użyteczne, niedrogie i ładne, przez co są atrakcyjne.
fajne towary
na niektóre przesyłki czeka się jednak trochę za długo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena
link | zgłoś
2020-11-26
*.248.154.*
Jestem klientkom portalu ShipGratis.en. i z mojej strony go polecam. Miła i profesjonalna obsługa ze strony Pani z infolini.Zakupiłam ostatnio botki i w ciągu 3 tygodni ich nie otrzymałam (nie mogłam dłużej czekać bo szłam do szpitala) więc złożyłam tel. reklamację i otrzymałam na drugi dzień zwrot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2020-11-24
*.96.226.*
Jeszcze z czymś takim się nie spotkałam. Zamówiłam sweterek firmowy, z dużą bardzo obniżką kosztował ponad 100 złotych. Otrzymałam chińską podróbkę, bez metek, krzywo uszytą, z paskudnego materiału, zgadzał się z gruba wzór. Napisałam reklamację, czekam na zwrot forsy, zobaczymy co z tego wyniknie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Dorota
link | zgłoś
2020-11-23
*.70.125.*
Nie polecam! Zamówiłam 2 rzeczy, a otrzymałam tylko jedną! 2-ga zapłacona i nic, nawet na e-maile nie odpowiadają. Czekam już miesiąc o nic. Przy tylu zamówieniach, które dokonuję przez internet, to pierwszy raz spotkałam się z taką bylejakością. A reklamy to potrafią codziennie wysyłać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-11-23
*:5a6d:5f42:*
Omijajcie te stronę z zakupami zapłaciłem za towar towaru nie otrzymałem to jest oszustwo nie popełniajcie tych błędów pani w trakcie rozmowy się rozłączyła to jak to ocenić złodzieje
Brak zalet
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kosio
link | zgłoś
2020-11-19
*.151.47.*
nie kupujcie w tej stworzonej przez "Ceneo" wraz z oszukańczą PayU firmie, czekam na kamerkę 2-gi tydzień, a gdyby nie Covid kupiłbym taką w RTVAGD!
żadne
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
amelia
link | zgłoś
2020-11-17
*.146.164.*
przepraszam w ile dni przychodzi przysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kosio
link | zgłoś
2020-11-16
*.151.47.*
Tragedia; płatności przez PayU powoduja wydłużanie dostaw-szybciej towary dochodzą z Chin!
żadne
platności przez PayU, b.długie terminy dostaw, a i ceny...?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie