ShipGratis Opinie

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 560
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Nina
link | zgłoś
2020-12-28
*:3e62:11c0:*
Jester zadowolona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-12-22
*.146.34.*
Bardzo mnie dziwi to co wypisujecie na te firme. Kupowalam u nich kilkakrotnie i zawsze bylam w pelni usatysfakcjonowana. Zwracalam raz sukienke.Otrzymalam zwrot wszystkich poniesionych przezemnie kosztow.Pani z biura obslugi jest bardzo mila i zyczliwazyczliwa.Oddzwaniaja jesli nie odbiora telefonu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
quba
link | zgłoś
2020-12-03
*.151.47.*
Nie narzekajcie na brak reakcji na e-maile. Reklamacje składa się na stronie za pomocą formularza. Mnie się kiedyś zdarzyło, że przesyłka gdzieś zaginęła, po złożonej reklamacji zapytano mnie, czy chcę zwrot gotówki, czy też nową, taką samą rzecz. Zrezygnowałam z przesyłki, a pieniądze dostałam w ci [rozwiń/zwiń]
towary są niezłe
myślę, że te 40 dni oczekiwania należałoby skrócić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
quba
link | zgłoś
2020-12-03
*.151.47.*
A ja jestem bardzo zadowolona z zakupów, które poczyniłam w sklepie. Do tej pory dostawałam towary w dosyć krótkim terminie, są fajne, kupiłam tu trzy sukienki, cztery bluzki, torebkę, zegarek i jeszcze inne rzeczy. Są użyteczne, niedrogie i ładne, przez co są atrakcyjne.
fajne towary
na niektóre przesyłki czeka się jednak trochę za długo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena
link | zgłoś
2020-11-26
*.248.154.*
Jestem klientkom portalu ShipGratis.en. i z mojej strony go polecam. Miła i profesjonalna obsługa ze strony Pani z infolini.Zakupiłam ostatnio botki i w ciągu 3 tygodni ich nie otrzymałam (nie mogłam dłużej czekać bo szłam do szpitala) więc złożyłam tel. reklamację i otrzymałam na drugi dzień zwrot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
amelia
link | zgłoś
2020-11-17
*.146.164.*
przepraszam w ile dni przychodzi przysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kosio
link | zgłoś
2020-11-16
*.151.47.*
Tragedia; płatności przez PayU powoduja wydłużanie dostaw-szybciej towary dochodzą z Chin!
żadne
platności przez PayU, b.długie terminy dostaw, a i ceny...?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krysia
link | zgłoś
2020-11-11
*.66.23.*
jestem zadowolona z obsługi portalu shipgratis.eu oraz z dokonanego zakupu (zamówienie nr 4101180721 torebka inna).Profesjonalna obsługa, atrakcyjne ceny,terminy dostawy do zaakceptowania.Już składam nowe zamówienie.
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław Żbikowski
link | zgłoś
2020-11-11
*.151.47.*
przez fakt, że n pieniądze za zakupy przechodzą przez oszukańczą firmę PayU towary jeśli docierają; to z wielotygodniowym opóźnieniem! Zróbcie coś, by płacic Wam za zakupy bezpośrednio na W/konto!
brak
PayU nie pozwala na szybkie wpłaty za zakupy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BETINA68
link | zgłoś
2020-10-31
*.47.141.*
chciałabym napisać dobrą opinię,ale niestety.....otrzymałam sukienkę zamówioną i wszystko byłoby ok tylko zamiast rozmiaru L otrzymałam rozmiar XXL. To chyba zbyt duża różnica w rozmiarach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie