ShipGratis Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 537
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Stefan
link | zgłoś
2020-07-09
*:da42:faae:*
Dokładnie ten sam scenariusz "jednorazowych rękawiczek" jak w przypadku Pani Asi, z tym że ja dostałem propozycję zwrotu za niedostarczoną przesyłkę. Czekam już tydzień na przelew i nic. Komentarz nt. tej firemki chyba zbędny.
żadne
odległe terminy, niezrealizowane zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
weber
link | zgłoś
2020-07-01
*.124.222.*
Sklep beznadziejny omijać szerokim łukiem.Oczekiwanie na zamówiony towar tak długie,że zapomniałem o zamówieniu i po prawie dwóch miesiącach dostaję wiadomość że zwracają pieniądze,bo zamówienie nie może być zrealizowane.Pieniądze oddali ale co z tego jak nie mam zamówionego towaru. Kuszą atrakcyjny [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-06-25
*.68.100.*
Towar zamówiony i od razu zapłacony. Towaru już od paru miesięcy brak dawno data dostawy upłyneła. Czyste oszustwo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2020-06-24
*:8318:4661:*
Kupiłam sukienkę otrzymałam prawie w terminie, jest śliczna warto było czekać, idealnie pasuje. POLECAM poprostu warto????????????????????????????
Rozmiary zgodne z zapisanymi
Brak !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DARIUSZ
link | zgłoś
2020-06-16
*.248.254.*
ZAMÓWIŁEM BUTY MĘSKIE ZAPŁACIŁEM PRZELEWEM DO TE PORY NIE MAM BUTÓW PRAWIE MIESIĄC OD PRZELEWU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2020-06-12
*.199.29.*
Towar zamówiłam 13.02.2020 i nie otrzymałam do tej pory... Moje motyle 3d chyba fruną z chin.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-06-11
*.20.161.*
W20 marca złożyłem zamówienie na świecącą obroże dla psa mamy połowe czerwca a obroży nie ma chociaż zostało opłacone to samo z taśmą świecacą też nie ma prosze o wyjaśnienie Tomasz zawsze pisze e przesyłka dotrze w ciągu 30 dni a tu już 3 miesiące i nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-06-04
*.151.43.*
Firma bardzo uczciwa jestem pod ogromnym wrażeniem!!!!! Składając zamówienie przez nieuwagę nie postawiłam przecinka w odpowiednim miejscu i tak zamówienie sukienki to był koszt 54,78zł Ja wpłaciłam 5478.00zł. Napisałam do ShipGratis maila z [rozwiń/zwiń]
poważne traktowanie klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2020-05-29
*.230.130.*
Walczę z tymi złodziejami od kilku m-cy ...sprawa nadaje się tylko do programu Elżbiety Jaworowicz "Sprawa do Reportera"albo do Sądu Najwyższego ...Tę złodziejską firmę należy zlikwidować .Reklamują towary zupełnie nie zgodne z faktycznym "bublem" !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-05-27
*:7f06:fd84:*
668 155 746 mój tel. Jeśli ktoś z państwa zechce mnie wesprzeć proszę o SMS. Zgłaszam sprawę do prokuratury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie