Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Lukasz
link | zgłoś
2020-04-08
*.244.241.*
Myślałem że lipa czytając wszystkie te opinie ale maseczki dotarły co prawda nie w 5 a w 10 dni ale w obecnych czasach takie opóźnienia to norma wiec nie narzekam , bo mam i jestem zadowolony bo naprawdę o nie ciężko :PPP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIA
link | zgłoś
2020-04-05
*:27b5:ef32:*
W dniu 8.02.2020 dokonałam wpłaty 79,57 na zakup sukienki znam.4100867401 i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamawianego towaru. Żądam zwrotu gotówki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-04-04
*.0.183.*
Jestem bardzo zadowolona zakupów i obsługi , polecam znajomym super produkty i jest w czym wybierać dziękuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cecylia
link | zgłoś
2020-04-04
*.109.164.*
Bardzo udany zakup.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2020-04-04
*.249.67.*
Okulary jak na zdjęciu.Jestem bardzo zadowolona.Firma godna polecenia????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
aleksandra
link | zgłoś
2020-04-03
*.151.77.*
ogólnie ok
darmowa przesyłka
bardzo długo czekać trzeba na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romuald
link | zgłoś
2020-03-31
*.7.92.*
Jestem bardzo zadowolony z zakupu - w sumie terminowa dostawa zamówienie spełniło moje oczekiwania!!
bardzo dobry kontakt - terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryka
link | zgłoś
2020-03-30
*.77.163.*
10 .XII.2019R ZAMOWILAM BLUZKE ZA 68,74 16.01.2020 ZAMOWILAM KURTKE DAMSKA ZA 148,07,23.03.2020 ZAMOWILAM BIUSTONOSZ ZA 23,74 WSZYSTKO ZOSTALO Z GORY OPLACONE,ATOWARU NIE OTRZYMALAM.pYTAM dlaczego??CZY NAPRAWE JESTESCIE OSZUSTAMI?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2020-03-26
*:c96:98f3:*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10:00 - 18:00) w celu wyja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wanda
link | zgłoś
2020-03-25
*.40.128.*
Tyle rozczarowań, które czytam. Fakt, na przesyłki trzeba czekać dość długo. Czasami nawet 40 dni, ale docierają.Na początku,też byłam zaniepokojona,ale cierpliwość popłaca. Na tym portalu są różni dostawcy a zamówienia spływają z całego świata, więc trochę to kuleje.Ale przesyłki są darmowe, nic ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie