ShipGratis Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 536
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Renia
link | zgłoś
2019-05-29
*.105.23.*
Nie jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Pierwszy raz zrobiłam tu zakupy, jest mi bardzo przykro bo na starcie się mocno zawiodłam - kupiłam niebieską bluzeczkę w kolorowe kwiatuszki, na zdjęciach śliczna, zwiewna, ładnie się układa, lewa i prawa strona w jednym kolorze, a ja dostałam bluzkę z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KATARZYNA
link | zgłoś
2019-05-28
*.206.40.*
BARDZO MIŁA I KOMPETENTA OBSŁUGA. SUKIENKI Z KORONKI MEGA ŁADNE, CUDOWNIE WYKONANE, DOPRACOWNY KAŻDY DETAL.
KONTAKT, OBSŁUGA, JAKOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-05-24
*.254.202.*
Jestem zadowolona jakością i cenami towaru☺Polecam wszystkim????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2019-05-24
*:84ee:aba7:*
Od niedawna robię zakupy i jestem mile zaskoczony z jakości,ceny i czasu realizacji.Polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2019-05-20
*.64.0.*
Bardzo często robię zakupy w ShipGratis i za każdym razem jestem zadowolona. Tam są piękne i modne sukienki i wszystkie akcesoria dla eleganckiej kobiety. Nie kupowałam nigdy męskich rzeczy ale przeglądając katalog widać, ze w tym sklepie można się zaopatrzyć we wszystko i to po bardzo niskich cenac [rozwiń/zwiń]
Zawsze dostarczony towar w/g zamówienia
Zbyt długie czekanie ale już się do tego przyzwyczaiłam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2019-05-17
*.47.102.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie są Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10-16) w celu wyjaśnienia sy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka Koza Łazów 37 97_532 Żytno
link | zgłoś
2019-05-17
*.254.209.*
Jestem zadowolona z jaką troską podchodzicie do klienta. W każdej sytuacji można się do państwa zgłosić z wszelkimi problemami.I starcie się każdy problem lub zapytanie rozpatrzeć i rozwiązać. Każdym moim znajomym polecam wasz sklep internetowy. Pozdrawiam
Dokładność. Kompetencja. Przychylność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2019-05-16
*.40.149.*
Zamówiłam bluzkę 12.03/19r.Wysylka miałaby do 11.05/19r.Termin minął,a towaru nie otrzymałam.Pisze do działu obsługi klienta i nikt nie reaguje.Piasalam już kilkakrotnie i cisza.Nie mogę się doprosić zwrotu pieniędzy.To skandal jak traktują klienta.Wszystkim będę odradzać zakupów w ShipGratis.Czekam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2019-05-15
*:436b:5fb9:*
Moje zamówienie nr 4100460293 zostało zrealizowane w dwóch osobnych przesyłkach o czym wcześniej zostałam poinformowana. Towar zgodny z zamówieniem. Ogólnie jestem zadowolona. Jak najbardziej polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-05-07
*.217.197.*
wszystko ok!!! sprawnie i profesjonalnie
sprawna obsługa
długi czas oczekiwania na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie