Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ANNA
link | zgłoś
2021-02-25
*.41.169.*
20 stycznia 2018 roku zamówiłam bluzę z uszami, do dziś nie dotarła. Po kilku miesiącach upomniałam się to odpowiedzieli, że wysłali ponownie natomiast teraz usłyszałam, że czas reklamacji minął. Ostrzegaam, nie polecam. Oszuści i naciągacze.
nie przsyłają zakupionego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNA
link | zgłoś
2021-02-25
*.41.169.*
Masakra, złodziejstwo i kombinatorstwo. Bluza zamówiona 20 stycznia 2018 nie dotarła pieniądze przepadły. Zamówione czapki podobno wysłane czekam. Nie polecam, ostrzegam.
nie przsyłają zakupionego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2021-02-24
*.146.66.*
PORAŻKA Dwa zamówienia złożyłem i opłaciłem 6 listopada 2020 r w styczniu 2021 zacząłem się niepokoić o przesyłki info linia firmy to pani powtarzająca jedno i to samo jak mantra TRZEBA CZEKAĆ JA NIC NIE MOGĘ. w dniu 23 lutego 2021 minęło 90 dni. następnego dnia dzwonię na info linię pani znów jak [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
antonio
link | zgłoś
2021-02-18
*.17.0.*
ShipGratis.eu 13:17 (34 minuty temu) Zamówienie 4101258709 Wysłano dnia: 30 grudnia 2020 Przewidywana data dostawy: 9 stycznia - 30 marca Miłego dnia, Zespół ShipGratis.eu Obsługa klienta • wiem ,że w umowie jest długi czas dostawy, ale myślałem ,że to na wszelki wypadek-zwrot pieniędzy za 3 mi [rozwiń/zwiń]
dostawa zwykłych ocieplanych kaloszy trawa już 40 dni, dostanę na przyszły sezon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2021-02-17
*:5a00:65c7:*
Zamówiłem - Zabawka dla dzieci - wyrzutnia miniaturowego spadochroniarza. Cena - 25,27 zł. Otrzymałem badziewie. Plastikowy spadochroniarz na spadochronie, który jest tak skonstruowany, że czasza nie napełnia się powietrzem. Zareklamowałem brak wyrzutni. Odpowiedź towar zgodny z opisem.
Dobra reklama
Towar byle jaki. ceny wysokie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Inka
link | zgłoś
2021-02-17
*:81d:a73e:*
Zakupiłam buty, nr zamówienia 4101289234 . Dojechały, są zgodne z oczekiwaniami. Nie mam zastrzeżeń. Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2021-02-16
*.143.162.*
Nie polecam. Towar niezgodny z opisem. Sama lepiej bym uszyła. Szkoda pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-02-15
*.246.144.*
sklep nie odpowiada na maile. przesyła z automatu odpowiedz z linkami do regulaminu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-02-15
*.97.91.*
Dzisiaj mija 85 dzień oczekiwania na przesyłkę. Miały to być prezenty pod choinką. Jeszcze trochę i będzie jak znalazł na grudzień 2021. Telefony odbiera aut. sekretarka i każe pisać numer, np.1, potem się rozłącza. Co jakiś czas dostaję maila, że towar został wysłany (tu ziemia, tu ziemia bo chyba [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-02-14
*.204.38.*
Dość długi czas oczekiwania ale towar świetny gatunkowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie