ShipGratis Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 536
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
As
link | zgłoś
2019-07-10
*.113.126.*
Porazka zamówilem buty przyszly rozmiar 47 po reklamacji przyszly 42
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-07-10
*.173.136.*
Zamówiłam klapki na haluksy 6czerwca i nadal czekam. Szkoda bo mogłabym już śmigać. A jeśli nie dotrą? Nigdy nie kupowałam przez internet i masz "babo placek"...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Błasik
link | zgłoś
2019-07-08
*.0.65.*
Zamówiłem już na shipgratis.eu 9 różnych produktów. Jestem mega zadowolony z jakości, wykonania oraz ich ceny. Nr zamówienia 4100603618,4100583070,4100585703,4100572406.To moje ostatnie które już dotarły do a poprzednio było ich już 5. Polecam shipgratis.eu każdemu.
Jakość, wykonanie oraz cena
Troszkę długo trzeba czekać na zamówiony produkt ale cóż coś kosztem czegoś. Darmowa wysyłka rekompensuje mi czas oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Błasik
link | zgłoś
2019-07-08
*.0.65.*
Jestem mega zadowolony z Shipandgratis oraz z waszego portalu. Jak dotychczas nie zawiodłem się na was. Polecam was moim znajomym, przyjaciółką i rodzinie.
Jakość, wykonanie oraz cena
Troszkę długo trzeba czekać na zamówiony produkt ale cóż coś kosztem czegoś. Darmowa wysyłka rekompensuje mi czas oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-07-06
*.173.169.*
Czekam na zaplacone zamowienie juz ponad tydzien mial byc w piatek i go nie otrzymalam. Sprawe prawdopidobnie zglosze na policje o popelnieniu przestepstwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigniew
link | zgłoś
2019-07-04
*.0.124.*
witam moja opinia,jest bardzo dobra,wszystko na 5 gwiazdek.jestem zadowolony z przesylki.polecam wszystkich,tego dostawce,i sprzedawce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elijanka
link | zgłoś
2019-07-01
*.231.100.*
Czekam na przesyłkę prawie miesiąc. O śledzeniu przesylki nie ma mowy. Jestem zawiedziona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wkosnica
link | zgłoś
2019-06-28
*.143.152.*
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Naprawdę odradzam dokonywania w nim zakupów! Zamówiłam płaszczyk zimowy Angelika 8 w kolorze białym,rozmiar XL.A co otrzymałam? Płaszczyk Angelika 8, ale w kolorze beżowym - rozmiar 3XL.Towar, który otrzymałam był zdecydowanie niezgodny z moim zamówieniem.Pła [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2019-06-24
*.29.84.*
A nie pwadliście na to frajerzy, że to towar z aliexpress, banggood, czy gearbest ? Po co płacicie więcej tutaj ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2019-06-24
*.9.185.*
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Zamówiłam cztery produkty, z czego dwa nie są zgodne z zamówieniem. Podczas rozmowy telefonicznej poinfotmowano mnie, że towar mogę zwrócić przesyłką poleconą. Problem polega na tym, ze jeden produkt - zegarek mam wysłać do Czech, a drugi - lakier do Chin. To są ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie