Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Elżbieta
link | zgłoś
2021-04-19
*:bc63:3a31:*
jestem zadowolona z zakupów w Waszym sklepie
same zalety
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2021-04-18
*.55.109.*
Jestem zadowolona z zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miroslawa
link | zgłoś
2021-04-13
*.173.130.*
25/02/2021r. zaplacilam za towar 104,21zl niesety dostawy brak, ale gdy po zlozeniu zamowienia mialam zle przeczucia i zwlekalam z zaplata 2 dni, przz te 2 dni dostalam 6 smsow ponaglajacych o zaplate, juz wtedy powinnam pomyslec ze cos jet nie tak, zaden sklep internetowy nie stosuje szantazu ani w [rozwiń/zwiń]
nie ma same minusy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-04-10
*.76.157.*
Od roku czekam na dostawę okularów/ przesyłka opłacona 87 zł/. Pierwszy raz upomniałam się w czerwcu 2020- otrzymałam odpowiedż, że realizacja zamówienia w toku, podobnie było we wrześniu i pazdzierniku. Po raz kolejny napisałam w marcu 2021, został nadany numer reklamacyjny 4186545 oraz zapytanie/ [rozwiń/zwiń]
żdnych
skradzione pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-04-05
*.0.120.*
Uprzejmie proszę o informację o terminie realizacjii złożonych u Państwa zamówień:4101321738 opłacone 10.03 4101323174 opłacone 12.03Z Jerzy
zbyt długi termin realizacji zamówień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Siwz
link | zgłoś
2021-04-01
*.169.155.*
Dobrze, że zrobiłem zakup testowy, za parę złotych. Dwa miesiące czekania, raczej nie oczekuję cudów, lecz ilu zostało skrobniętych na poważne kwoty? Przewiduję, że firma kariery w Polsce nie zrobi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jacek
link | zgłoś
2021-03-23
*.125.236.*
2 miesiace czekam juz tydzien po terminie zero kontaktu olewka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agniesza
link | zgłoś
2021-03-23
*.254.225.*
Zamówiłam buty czekałam na nie 2 miesiące przyszły za małe chce zwrócić ale nie odpisują na moje wiadomości zapłaciłam 153zł więc chciałabym zwrot a tu cisza nie interesują się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sabina
link | zgłoś
2021-03-21
*.141.208.*
bardzo jestem zawiedziona i czekam na zwrot gotówki z odsetkami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sabina
link | zgłoś
2021-03-21
*.141.208.*
zamowiLam i zapłaciłam 80,92 za buty 30 listopada 2020r,do dnia dzisiejszwgo nie otrzymałam uwaga była 5 dni trwa wysyłka były to buty zimowe? sms przypominały o zapłacie kilka razy tak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie