Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tess
link | zgłoś
2020-03-04
*.255.62.*
zawsze tu zamawiam nie pamietan numerów zamówień ale jestem zadowolona zawsze z dostarczonych towarów w tej chwili też mam nasobie długa bluzę od Was... jest kapitalna ... dziękuję za dobre rzeczy .... ach a moja znajoma dostała w prezencie sweterek cieplutki jak koc na urodziny .... zawsze b ędę Wa [rozwiń/zwiń]
super
żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadek
link | zgłoś
2020-03-04
*.28.180.*
Czekam 39 dni i dopiero otrzymałem ze przesyłkę nadano teraz czekam kiedy dotrze do mnie.Trochę to długo.Jakość towaru ocenię dopiero po otrzymaniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-02-29
*.253.88.*
Zapomniałam, że coś zamówiłam i nagle... niespodzianka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-02-28
*:a97a:707c:*
Jakość towaru dobra. Doskonała informacja . Zbyt długi czas oczekiwania.
Bardzo dobra informacja.
Zbyt długi czas oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudyna
link | zgłoś
2020-02-28
*.221.130.*
Długo bo 3 tyg czekałam na przesyłki, ale sprzedawca informuje o tym że paczki idą długo bo z Chin. Towar pierwsza klasa. I dużo taniej niż u nas bo aż 4 krotnie za identyczny produkt. Dotarły 6/6 przesyłki. Bardzo polecam.
Dużo taniej, dobra jakość, sprawna obsługa
Długi czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2020-02-27
*.103.113.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10:00 - 18:00) w celu wyja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2020-02-24
*.103.113.*
Jestem zadowolona z zakupu artykułów na haluksy 4100802136
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-02-23
*:3c0c:70f2:*
Tragedia. Totalna porażka, kpina...jeśli chodzi o czas wysyłki...Towar zamówiony 15 grudnia, wysłany 20 lutego!!!!dostawa planowana między początkiem marca, w końcem kwietnia!! Zdecydowanie nie polecam....
Jeszcze nie wiem czy jakieś są. Wciąż nie mam towaru.
Czas realizacji zamówienia, czas dostawy, olewanie klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pp
link | zgłoś
2020-02-22
*.56.211.*
Obawiałem się, że oferta będzie ściemą. Nigdy z tym sklepem nie maiłem do czynienia. Oferta była bardzo atrakcyjna a suma ewentualna do stracenia była niewielka, więc postanowiłem zaryzykować. Po kilku tygodniach towar (okularu) przyszedł. Wszystko zgodnie z opisem. Była informacja, że przesyłka moż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majsalsa
link | zgłoś
2020-02-20
*.173.40.*
To jakaś kpina Towar zapłacony 13 stycznia i do dziś zero towaru i kontaktu a z automatem o czym pogadać ???
Brak kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie