Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
malgorzata
link | zgłoś
2020-05-21
*.173.32.*
towary piekne ,zamowilam ale niestety nie udalo mi sie kupic zlozylam reklamacje i otrzymalam zwrot pieniedzy , obsluga mila i na wysokim poziomie .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwona lucky
link | zgłoś
2020-05-20
*.103.156.*
ja się skarżyć nie mogę, duży wybór, dobre ceny, obsługa bardzo miła i pomocna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2020-05-20
*.103.156.*
wszystko ok, terminy mają od zawsze długie, ale produkty przychodzą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
shipgratis.eu
link | zgłoś
2020-05-19
*.102.131.*
Drodzy klienci sklepu Shipgratis.eu jeżeli macie jakikolwiek problem z zamówieniem, produktem itd prosimy zawsze sprawdzić termin dostawy i kontaktować się z nami za pomocą formularza kontaktowego na naszej stronie https://shipgratis.eu/helpdesk mailem [email protected] lub na infolinii pod numere [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-05-18
*.24.46.*
Sklep uczciwy, jak towar nie dojdzie zwracaja pieniadze. Kupuje czesto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
krzysio
link | zgłoś
2020-05-18
*.102.131.*
daje rade, bogata oferta
czas wysyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kabalaka
link | zgłoś
2020-05-18
*.102.131.*
długi termin ale produkty spoko za dobrą cenę, pracownicy mili i uprzejmi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2020-05-16
*.102.131.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10:00 - 18:00) w celu wyja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lech
link | zgłoś
2020-05-15
*.68.132.*
wręcz ostrzegam przed tym sklepem internetowym !! czekałem na dostawę dwa miesiące po czym dostałem informację że niestety tego towaru nie ma ale mogę skorzystać z kuponu na kolejne zakupy wartości 115% wcześniejszej wpłaty. Nie ufając już dostawcy,podjąłem próbę odzyskania pieniędzy i pomimo różny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-05-15
*.249.6.*
Chciałem napisać że nie polecam tego sprzedawcy ShipGratis.eu . Czekam już na zamówienie ponad miesiąc i do tej pory nic nie mam nawet żadnej informacji na ten temat
Brak towaru
Brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie