ShipGratis Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 559
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2020-05-18
*.24.46.*
Sklep uczciwy, jak towar nie dojdzie zwracaja pieniadze. Kupuje czesto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysio
link | zgłoś
2020-05-18
*.102.131.*
daje rade, bogata oferta
czas wysyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kabalaka
link | zgłoś
2020-05-18
*.102.131.*
długi termin ale produkty spoko za dobrą cenę, pracownicy mili i uprzejmi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2020-05-16
*.102.131.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10:00 - 18:00) w celu wyja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lech
link | zgłoś
2020-05-15
*.68.132.*
wręcz ostrzegam przed tym sklepem internetowym !! czekałem na dostawę dwa miesiące po czym dostałem informację że niestety tego towaru nie ma ale mogę skorzystać z kuponu na kolejne zakupy wartości 115% wcześniejszej wpłaty. Nie ufając już dostawcy,podjąłem próbę odzyskania pieniędzy i pomimo różny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-05-15
*.249.6.*
Chciałem napisać że nie polecam tego sprzedawcy ShipGratis.eu . Czekam już na zamówienie ponad miesiąc i do tej pory nic nie mam nawet żadnej informacji na ten temat
Brak towaru
Brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stenia
link | zgłoś
2020-05-12
*.254.235.*
Firma nierzetelna.Od prawie dwóch miesięcy czekam na zwrot pieniędzy w związku ze zwrotem butów ( przysłano o prawie dwa rozmiary za duże).Reklamacja została uwzględniona i to w miarę szybko, jednakże już gorzej jest ze zwrotem środków finansowych. Oficjalnie w emailu zostałam poinformowana,że pieni [rozwiń/zwiń]
Nieterminowść w załatwianu transakcji, lekceważenie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nick
link | zgłoś
2020-05-09
*.92.126.*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2020-05-09
*.22.249.*
Nie polecam czekalam ponad miesiac 0 kontaktu z firmą a jak juz dostalam towar to okazalo się ze nie zgadza sie ilosc zamoeionego towaru o polowe mniej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2020-05-09
*.102.131.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10:00 - 18:00) w celu wyja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie