ShipGratis Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 537
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
MARIAN
link | zgłoś
2020-03-17
*.142.3.*
ZAMÓWIŁEM 2 PARY BUTÓW OTRZYMAŁEM NA RAZIE JEDNA SA TO BUTY KTÓRE NAZYWAJĄ SIĘ RAJ ,SA TO BUTY BADZO WYGODNE MIEKKIE LEKKIE ,MAMNADIEJE ZE TE DRUGIE BĘDĄ O PODOBNYCH PARAMETRACH
TAK JAK WYŻEJ A DO TEGO FAJNIE WYGLĄDAJĄ
NA RAZIE BEZ WAD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bozena
link | zgłoś
2020-03-17
*.150.232.*
Czekam od poczatku lutego dostawa miala byc za 30dni podzis dzien nic niedostalam. Pisza o opinie z zadowolenia zakupu. Powinni wiedziec ze towar do klijenta niedotarl -niemaja potwierdzenia. CZEKAM DALEJ!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jabłońska Teresa
link | zgłoś
2020-03-15
*.0.69.*
sukienke Madison kod.263031cp.c.sp.59.83 zł Zapłaciłem na podane konto i cisza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-03-15
*:fb3f:b248:*
Zamówiłam sprzęt elektroniczny 3 lutego. Przeczytałam na stronie sklepu że dostawa może trwać nawet do 40dni (pewnie roboczych) . Więc czekałam. Ale coś mnie podkusiło by przeczytać opinie na tej stronie i przeraziłam się. Bałam się że mogę być oszukana jak tu niektórzy piszą. Ale bardzo się myliłam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tess
link | zgłoś
2020-03-04
*.255.62.*
zawsze tu zamawiam nie pamietan numerów zamówień ale jestem zadowolona zawsze z dostarczonych towarów w tej chwili też mam nasobie długa bluzę od Was... jest kapitalna ... dziękuję za dobre rzeczy .... ach a moja znajoma dostała w prezencie sweterek cieplutki jak koc na urodziny .... zawsze b ędę Wa [rozwiń/zwiń]
super
żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadek
link | zgłoś
2020-03-04
*.28.180.*
Czekam 39 dni i dopiero otrzymałem ze przesyłkę nadano teraz czekam kiedy dotrze do mnie.Trochę to długo.Jakość towaru ocenię dopiero po otrzymaniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-02-29
*.253.88.*
Zapomniałam, że coś zamówiłam i nagle... niespodzianka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-02-28
*:a97a:707c:*
Jakość towaru dobra. Doskonała informacja . Zbyt długi czas oczekiwania.
Bardzo dobra informacja.
Zbyt długi czas oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudyna
link | zgłoś
2020-02-28
*.221.130.*
Długo bo 3 tyg czekałam na przesyłki, ale sprzedawca informuje o tym że paczki idą długo bo z Chin. Towar pierwsza klasa. I dużo taniej niż u nas bo aż 4 krotnie za identyczny produkt. Dotarły 6/6 przesyłki. Bardzo polecam.
Dużo taniej, dobra jakość, sprawna obsługa
Długi czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2020-02-27
*.103.113.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10:00 - 18:00) w celu wyja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie