ShipGratis Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 559
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Finka
link | zgłoś
2020-04-14
*.54.59.*
Koniec lutego początek marca zamówiłam biżuterię dziś mamy kwiecień a zamówienia nie ma domagają się wpłaty na konto a paczki jak nie było tak nie ma nawet żadnego odzewu z ich strony nie polecam to banda złodzieji to nadaje się do sprawy sądowej oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-04-12
*:cba3:c896:*
Po sprawdzeniu okazało się że nie ma takiej przesyłki na kwotę 85zl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-04-11
*.105.187.*
Dwa zamówienia z 20.03 opłacone tego samego dnia i 27.03 też opłacone.Do dnia dzisiejszego 11.04 brak przesyłki i jakiejkolwiek informacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2020-04-10
*:9881:96c6:*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10:00 - 18:00) w celu wyja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-04-08
*.108.34.*
Bardzo ciekawa sprawa. Po mojej negatywnej opinii z dnia 4 kwietnia, dzisiaj wreszcie otrzymałem zamówiony towar zakupiony w styczniu - dziękuję. Ale firmy nie polecam ze względu na szalone terminy w odbiorze przesyłki.
Termin dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władysława
link | zgłoś
2020-04-08
*:e0be:a71c:*
moje zamówienie dotarło, jestem bardzo zadowolona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2020-04-08
*.244.241.*
Myślałem że lipa czytając wszystkie te opinie ale maseczki dotarły co prawda nie w 5 a w 10 dni ale w obecnych czasach takie opóźnienia to norma wiec nie narzekam , bo mam i jestem zadowolony bo naprawdę o nie ciężko :PPP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIA
link | zgłoś
2020-04-05
*:27b5:ef32:*
W dniu 8.02.2020 dokonałam wpłaty 79,57 na zakup sukienki znam.4100867401 i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamawianego towaru. Żądam zwrotu gotówki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-04-04
*.0.183.*
Jestem bardzo zadowolona zakupów i obsługi , polecam znajomym super produkty i jest w czym wybierać dziękuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cecylia
link | zgłoś
2020-04-04
*.109.164.*
Bardzo udany zakup.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie