ShipGratis Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 559
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2021-02-15
*.246.144.*
sklep nie odpowiada na maile. przesyła z automatu odpowiedz z linkami do regulaminu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-02-15
*.97.91.*
Dzisiaj mija 85 dzień oczekiwania na przesyłkę. Miały to być prezenty pod choinką. Jeszcze trochę i będzie jak znalazł na grudzień 2021. Telefony odbiera aut. sekretarka i każe pisać numer, np.1, potem się rozłącza. Co jakiś czas dostaję maila, że towar został wysłany (tu ziemia, tu ziemia bo chyba [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-02-14
*.204.38.*
Dość długi czas oczekiwania ale towar świetny gatunkowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2021-02-14
*.254.225.*
Nie polecam tej firmy Zamówiłam kurtkę 16.11.2020r. Było napisane że jest to skladówka,dostawa nastapi do 5 dni.Alez się "rozczarowalam!" czytając o terminie dostawy,już po przelaniu pieniedzy. Do 90 dni.Na co komu puchowa kurtka na wiosne.Takie informacje jak termin dostawy powinny by3c czytelne p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-02-10
*.11.130.*
zapłaciłam internetem i cały czas przychodzi sms zapłac za towar ,co mam zrobić gdzie dzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-02-03
*.254.160.*
Jestem bardzo niezadowolony z obsługi tego serwisu.Termin dostawy na samym wstępie jest podany od 1 do 5 dni .Po zamówieniu i dokonaniu opłaty termin dostawy zmienia się automatycznie nawet do 90 dni o czym nie ma wcześniejszej wzmianki o takich terminach. Pomimo że dostałem informacje o terminie do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie polecam składania zamówień
link | zgłoś
2021-02-03
*.146.2.*
Złożyłam zamówienia 12-11-2020 na drugi dzień dokonałam wpłaty i tego samego dnia dostałam powiadomienia że pieniądze są na koncie . Natomiast zamówienia do dziś brak a to już jest 03-01-2021 w śledzeniu przesyłka kończy się na dniu 12-12-2020 dzwonię więc pod podany nr i co słyszę? Że oni widzą to [rozwiń/zwiń]
Brak odpowiedzialności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2021-01-28
*.156.138.*
Oszuści . Było napisane że dostawa 5 dni. Jak zapłaciłem to teraz piszą że 90 dni. Na *** mi czapka na wiosnę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil626
link | zgłoś
2021-01-26
*.151.44.*
Zamówiłem towar 20 stycznia i zostałem poinformowany ,że moje zamówienie zostało wysłane a dostawa od 30.01 do 20.04 .jak napisałem e-maila że chcę zrezygnować bo nie będę tak długo czekał to teraz nie ma żadnej odpowiedzi ,Szkoda że im kasę przelałem będę miał nauczkę na przyszłość :-( PORAŻKA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2021-01-23
*.11.128.*
JEDNO WIELKIE OSZUSTWO - brak zamówionego towaru od ponad miesiąca!! BRAK ODPOWIEDZI NA WYSŁANE e'maile!! A TO MIAŁ BYĆ PREZENT:( DUŻYMI ZNIŻKAMI FIRMA PRÓBUJE NACIĄGAĆ NAIWNYCH!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie