ShipGratis Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 559
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Irena
link | zgłoś
2020-05-29
*.230.130.*
Walczę z tymi złodziejami od kilku m-cy ...sprawa nadaje się tylko do programu Elżbiety Jaworowicz "Sprawa do Reportera"albo do Sądu Najwyższego ...Tę złodziejską firmę należy zlikwidować .Reklamują towary zupełnie nie zgodne z faktycznym "bublem" !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-05-27
*:7f06:fd84:*
668 155 746 mój tel. Jeśli ktoś z państwa zechce mnie wesprzeć proszę o SMS. Zgłaszam sprawę do prokuratury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena byrwa
link | zgłoś
2020-05-27
*.189.216.*
Jestem bardzo zadowolona okulary sa super polecam nr zamówienia 4101021893
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2020-05-25
*.173.104.*
Brak dostawy ,termin uplynął, nr zakupu Order dla wpłaty PAYu zaczynający się od - 410...ma mieć 10 cyfr a ma tylko 9 i nie można zgłosić reklamcji. Sprawa do prokuratora !!! Naciąganie ludzi Nie kupujcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miko
link | zgłoś
2020-05-25
*.92.200.*
Zamówiłam sukienkę letnią bez rękawków. Przyszła tandetna sukienka z długim rękawem. Trzeba sprawdzać zamówienie klienta. Zabaczymy jak załatwią reklamację. Czekam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2020-05-25
*.106.182.*
Witam Nie wiem co jest grane gdy chce wpisac nr zamówienia 4101002612/5/ to piszecie ze nie ma takiego zamówienia. Zapłacilam 23.04.2020 za sukienke 54,98 z powyższego zamówienia i nie mam zadnej odpowiedzi Wczesniejsze zamówienia były okej Proszę o wyjaśnienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malgorzata
link | zgłoś
2020-05-21
*.173.32.*
towary piekne ,zamowilam ale niestety nie udalo mi sie kupic zlozylam reklamacje i otrzymalam zwrot pieniedzy , obsluga mila i na wysokim poziomie .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwona lucky
link | zgłoś
2020-05-20
*.103.156.*
ja się skarżyć nie mogę, duży wybór, dobre ceny, obsługa bardzo miła i pomocna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2020-05-20
*.103.156.*
wszystko ok, terminy mają od zawsze długie, ale produkty przychodzą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
shipgratis.eu
link | zgłoś
2020-05-19
*.102.131.*
Drodzy klienci sklepu Shipgratis.eu jeżeli macie jakikolwiek problem z zamówieniem, produktem itd prosimy zawsze sprawdzić termin dostawy i kontaktować się z nami za pomocą formularza kontaktowego na naszej stronie https://shipgratis.eu/helpdesk mailem [email protected] lub na infolinii pod numere [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie