Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej Nowak
link | zgłoś
2019-12-03
*.227.63.*
zegarek który był zamówiony czarny z niebieskim cyferblatem przyszedł inny złoty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eliza Góralczyk
link | zgłoś
2019-12-01
*.147.22.*
Zamawiałam sporo towarów i wszystko było ok. Polecałam znajomym. Wszystko było jak należy.Ale ostatnio zamówiony towar niestety nie dotarł do mnie Zamówienie nr4100673695 4100692894 4100694728 4100695345
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-12-01
*.113.106.*
Jestem zadowolona na dzień dzisiejszy z zakupów w ShipGratis. Zamówiłam już kilka przesyłek jedną z nich był produkt: 1x Pierścienie magnetyczne do odchudzania - 2 sztuki o numerze zamówienia: 4100697746. Dostawa w miarę szybko przebiegła i ceny są również w miarę na każdą kieszeń. Również dość szy [rozwiń/zwiń]
dobra jakość produktów i dobre ceny
Na dzień dzisiejszy żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabella
link | zgłoś
2019-12-01
*.218.226.*
Długi okres oczekiwania jak na razie jestem zadowolona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czesław z Wrocławia
link | zgłoś
2019-12-01
*.60.138.*
Jestem stałym klientem ShipGratis. Jak do tej pory nie mam żadnych uwag co do jakości zamawianych przeze mnie towarów, terminowości dostaw jak i obsługi/. Polecam Innym. Czesław z WROCŁAWIA. >>>P.s. ostatni towar zamówiony to:Siatka samoprzylepna do samochodu - 58239 12,00 zł Zamówiony: 1 Narzęd [rozwiń/zwiń]
towary dobrej jakości.
jak do tej pory brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Klient
link | zgłoś
2019-11-28
*.172.237.*
Przeklęta firma !!! Zwrotu zakupu nie chcą dostarczyć. Została zamówiona torebka, a została wysłana mała kosmetyczka. Teraz nawet są problemy dodzwonić do nich.I jak się dodzwoni to wysyłają mnie do Czech. A jest prawo w ciągu trzydziestu dni ma być zwrot, a tu nie ma zwrotu pieniędzy.
Brak zalet tylko wady
Nierzetelni !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-11-28
*.146.186.*
Kupiłam klapki na haluksy, było napisane że otrzymam wyciągu 3 dni, czekam już 2 tygodnie i niema towaru ani kontaktu z firmą są bardzo nieprofesjonalni i niewiarygodnii nie polecam tam zakupów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mieczysław
link | zgłoś
2019-11-27
*.7.55.*
kupiłem wkładki do butów /pod pięty/ i jestem zadowolony bo nie przesuwają się w bucie.Nr zam. 4100740286.
Towar dobrej jakości.
Zbyt długi okres oczekiwania na przesyłkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mieczysław
link | zgłoś
2019-11-27
*.7.55.*
Kupiłem wiertła diamentowe z których jestem bardzo zadowolony.
Towar bardzo dobrej jakości.
Zbyt długi okres oczekiwania na przesyłkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TERESA
link | zgłoś
2019-11-26
*.179.253.*
Witam, z każdych zakupów dokonanych w ShipGratis jestem bardzo zadowolona. :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie