ShipGratis Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 559
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agniesza
link | zgłoś
2021-03-23
*.254.225.*
Zamówiłam buty czekałam na nie 2 miesiące przyszły za małe chce zwrócić ale nie odpisują na moje wiadomości zapłaciłam 153zł więc chciałabym zwrot a tu cisza nie interesują się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sabina
link | zgłoś
2021-03-21
*.141.208.*
bardzo jestem zawiedziona i czekam na zwrot gotówki z odsetkami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sabina
link | zgłoś
2021-03-21
*.141.208.*
zamowiLam i zapłaciłam 80,92 za buty 30 listopada 2020r,do dnia dzisiejszwgo nie otrzymałam uwaga była 5 dni trwa wysyłka były to buty zimowe? sms przypominały o zapłacie kilka razy tak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2021-03-21
*:b6af:d593:*
Długo czeka się na dostarczenie swojego zamówienia - to jest chyba największy "minus. Reszta jest ok ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-03-19
*.221.158.*
Z dużym poślizgiem ale całe zakupy dotarły. Już 4-ty raz kupuję i wszystko jest OK. Nadal mam zamiar u Was kupować. DZIĘKUJĘ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOŻENA
link | zgłoś
2021-03-16
*.41.25.*
za dwie buzy też zapłacone i nie mam od 2020 czerwca oszuści jestem stratna prawie 300 zł złodzieje ja zgłaszam na policję tak nie może być bezczelne ludzie zakłamani
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOŻENA
link | zgłoś
2021-03-16
*.41.25.*
nie jestem zadowolona już czekam na paczkę drugi tydzień piszę do nich i nie odpisują ... czekaj jeszcze do środy a w czwartek zgłaszam na policje mam rachunek że zapłaciłam nie będą ludzi okłamywać
nie mają żadnej
nie słowni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2021-03-11
*.254.226.*
Kurtka zamowiona 16.11.2020r. Nie wspomna o perypetiach zwiazanych ze sledzeniem przesylki.Po rozmowie z obsługą uslyszalam że maja czas do 10.03.2021. Pytam się czu to żart kurtka puchowa na zimę przyjdzie praktycznie na wiosne??! Do sedna mamy dziś 11.03.2021 i kurtki nie ma!!! Obawiam się że re [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-03-11
*.248.159.*
Dobra jakość bardzo mi się podoba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-03-09
*.97.95.*
Teraz już się śmieję ze względu na groteskową wymowę całej operacji ale co przeszłam to moje. Nigdy w życiu nic takiego mi się nie przytrafiło, a zamawiam przez internet sporo. Zamówiłam 9 prezentów 20 listopada!!! na Święta Bożego Narodzenia. Po użeraniu się i głupawych odpowiedziach doczekałam się [rozwiń/zwiń]
żadnych
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie