Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maja
link | zgłoś
2021-03-21
*:b6af:d593:*
Długo czeka się na dostarczenie swojego zamówienia - to jest chyba największy "minus. Reszta jest ok ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-03-19
*.221.158.*
Z dużym poślizgiem ale całe zakupy dotarły. Już 4-ty raz kupuję i wszystko jest OK. Nadal mam zamiar u Was kupować. DZIĘKUJĘ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOŻENA
link | zgłoś
2021-03-16
*.41.25.*
za dwie buzy też zapłacone i nie mam od 2020 czerwca oszuści jestem stratna prawie 300 zł złodzieje ja zgłaszam na policję tak nie może być bezczelne ludzie zakłamani
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOŻENA
link | zgłoś
2021-03-16
*.41.25.*
nie jestem zadowolona już czekam na paczkę drugi tydzień piszę do nich i nie odpisują ... czekaj jeszcze do środy a w czwartek zgłaszam na policje mam rachunek że zapłaciłam nie będą ludzi okłamywać
nie mają żadnej
nie słowni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2021-03-11
*.254.226.*
Kurtka zamowiona 16.11.2020r. Nie wspomna o perypetiach zwiazanych ze sledzeniem przesylki.Po rozmowie z obsługą uslyszalam że maja czas do 10.03.2021. Pytam się czu to żart kurtka puchowa na zimę przyjdzie praktycznie na wiosne??! Do sedna mamy dziś 11.03.2021 i kurtki nie ma!!! Obawiam się że re [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Maria
link | zgłoś
2021-03-11
*.248.159.*
Dobra jakość bardzo mi się podoba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-03-09
*.97.95.*
Teraz już się śmieję ze względu na groteskową wymowę całej operacji ale co przeszłam to moje. Nigdy w życiu nic takiego mi się nie przytrafiło, a zamawiam przez internet sporo. Zamówiłam 9 prezentów 20 listopada!!! na Święta Bożego Narodzenia. Po użeraniu się i głupawych odpowiedziach doczekałam się [rozwiń/zwiń]
żadnych
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOGUMIŁA
link | zgłoś
2021-03-09
*.4.55.*
ZŁODZIEJE -OSTRZEGAM NIE MA ZADNYCH REKLAMACJI KONTAKT ZEROWY.NIE DAJCIE SIE NABRAC .KTOS POWINIEN ZAREAGOWAC NA TAKIE NIEPRAWIDŁOWOSCI.FORSA PRZEPADŁA .JEST NAUCZKA -SPRAWDZAJ OPINIE.CZY KTOS WERYFIKUJE TAKIE FIRMY????????????????????????/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-03-05
*.30.20.*
Zero odpowiedzialności Zamówiłam towar 26-11-2020r do tej pory brak towaru a jest już05-03-2021 ślad przesyłki konczy się na 12-12-2020 dzwoniłam na podany nr raz mi pani się zgłosiła nic nie pomogła a teraz mogę sobie dzwonić do usr-nej śmierci nie dodzwoni się Naciągacze nie polecam bo nie będzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kazek
link | zgłoś
2021-02-27
*.173.18.*
Zlodziejska firma. od 16 listopada czekam i nie otrzymałem towaru. W systemie nie ma mojego zamowienia i nie mam mozliwosci reklamacji. Omijac szerokim łukiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie