ShipGratis Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 537
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Danuta
link | zgłoś
2018-05-30
*.41.24.*
polecam
ok
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
teresa
link | zgłoś
2018-05-29
*.179.246.*
moje zamówienie to nr.4100210472 biustonosz na duży biust leży idealnie rozmiar taki jaki noszę,
pięknie podtrzymuje biust,optycznie mniejszy biust
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika_julia
link | zgłoś
2018-05-28
*.158.111.*
ZAMÓWIŁAM BLUZECZKE Z KORONKĄ.DOTARŁA PO OK. 6 TYGODNIACH.CZAS OCZEKIWANIA DŁUGIA ALE TAK BYŁO ZAZNACZONE W OFERCIE. BLUZECZKA ZGODNA Z OPISEM, JAKOŚĆ OK. MOGĘ POLECIC ZAKUPY NA SHIPGRATIS.
niska cena, DOBRA JAKOŚĆ
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2018-05-23
*.190.174.*
Zakupiłam na tej stronie koszulkę w prążki, z której jestem bardzo zadowolona. Jest dobra jakościowo, świetnie leży i do tego ma niską cenę. Mam w planach kupić kolejne rzeczy. https://shipgratis.eu/damske-lezerni-triko-s-prouzkovanym-motivem-ss?feedback=1&utm_source=review_link&utm_medium=email& [rozwiń/zwiń]
Dobra jakość, niska cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2018-05-22
*.254.180.*
Moje ostatnie zamówienie to 4100264844.Czekam na dostarczenie.Jestem dopiero od niedawna klientka,więc nie mogę jeszcze wypowiadać się na temat sklepu którego CO poznałam.Mogę jedynie powiedzieć,że na moje nurtujące pytania bardzo szybko i zrozumiałe dostałam odpowiedzi.Mimo różnych opinii które prz [rozwiń/zwiń]
Niskie ceny
Długi czas oczekiwania na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kania
link | zgłoś
2018-05-18
*.48.32.*
Ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lidka555
link | zgłoś
2018-05-17
*.182.179.*
Moje zamówienie 4100229832 4100217405 4100157651 Czekam na dalsze przesyłki i polecam.
niska cena
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-05-14
*.146.232.*
Polecam, informacja pełna o zamówieniu nr 4100207566 i czasie oczekiwania..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2018-05-13
*.4.87.*
Od niedawna robię zakupy w ShipGratis, ale już nabrałam zaufanie. Przesyłki otrzymuję w określonym terminie. Ostatnie zamówienie nr 4100238567 dotarło kilka dni przed terminem. Złożyłam kilka kolejnych zamówień,mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2018-05-09
*.64.54.*
Wszystko byłoby Ok, gdyby nie bardzo długi termin dostawy. Czekanie na towar 1,5 miesiąca od zamówienia jest właściwie nie do przyjęcia. Jest trochę ciekawych pod względem ceny produktów, ale z szybkością dostawy powinniście coś zrobić. W przeciwnym wypadku nie zyskacie nowych klientów, a starzy ode [rozwiń/zwiń]
cena towarów i darmowa dostawa
czas oczekiwania na zamówiony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
teresa 4100200549
link | zgłoś
2018-05-07
*.72.225.*
super polecam trochę trzeba poczekać ale polecam
termin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GRAŻYNA
link | zgłoś
2018-05-07
*.67.65.*
Super towary ceny atrakcyjne polecam wszystkim????????
dobrej jakości polecam
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-05-03
*.103.156.*
Ok. Dluga dostawa ale informuja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-05-03
*.48.4.*
Super sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karot
link | zgłoś
2018-05-03
*.103.156.*
wszystko dotarło na czas, obsługa miła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-04-30
*.231.149.*
Towar jak w opisie i prezentuje się jak na zdjęciu z reklamy, strój kąpielowy nr zam.4100153905
przystępne ceny
trochę długi okres realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2018-04-30
*:628:d208:*
Towar otrzymałam 27 kwietnia,tzn naszyjnik nr 4100134438 zamówiony 26 lutego,oraz drugi produkt -bielizna nr.4100188472,zamówiony 22marca.Jednak mam pretensje,bo po pierwsze nie mogłam sie absolutnie dodzwonić,by wyjaśnić sprawę,jako że otrzymałam informację iż wpłata za naszyjnik nie wpłynęła.Linia [rozwiń/zwiń]
nieterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2018-04-28
*.111.123.*
Jestem zadowolona z przysłanego towaru nr formularzu 2567150
jest
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2018-04-26
*.26.8.*
Jestem bardzo zadowolona z artykułu który zamówiłam oraz z profesjonalnej obsługi. Gorąco polecam sklep. formularz nr. 1610237
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia 1608008
link | zgłoś
2018-04-26
*.40.12.*
Czekałam prawie miesiąc ale opłaciło się.Dostałam wszystko i jest SUPER !!!
Towar jak na zamówieniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bożena
link | zgłoś
2018-04-25
*.244.151.*
Od miesiąca czekam na opłacony towar, firma drwi sobie z klientów. może ktoś jednak się tym zainteresuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bernadetta
link | zgłoś
2018-04-20
*.189.218.*
Dużo razy zamawiałam i jak narazić wszystkie produkty ok. Teraz czekam na nasiona kwiatów 4100169599
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2018-04-19
*.8.129.*
Czekałam prawie dwa miesiące ale opłaciło się. Ubranko dla pieska jest śliczne i dobre gatunkowo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisława
link | zgłoś
2018-04-17
*.235.183.*
Kupiłam 6 sztuk , czekam jeszcze na 1 przesyłkę ( kolczyki-4100167797) . Otrzymałam w określonym czasie przez sprzedawcę. Spódnice 1564343 , 1589933 nie są prawidłowo opisane, wymiary się nie zgadzają. NR 4100168289- zegarek , 4100167797- naszyjnik.Najbardziej jestem zadowolona z naszyjnika- kolor [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-04-17
*.227.67.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru i na pewno nie był to ostatni raz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-04-16
*.24.147.*
Jestem zadowolony :)
Niska cena i darmowy transport
Długi czas oczekiwaniza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorzj9
link | zgłoś
2018-04-16
*.24.147.*
Strasznie długo czekam na przesyłkę ale OK :)
Atrakcyjna cena
Strasznie długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-04-16
*.9.161.*
Zamówienie nr 4100163537 przebiegło pomyślnie. Dość szybko (3 tygodnie) dotarła do mnie przesyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!
Świetne ceny !
Wad nie zauważam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukasz1931
link | zgłoś
2018-04-13
*.47.135.*
Wszystko Ok Towar zgodny z opisem Polecam
Super sklep
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
basia
link | zgłoś
2018-04-13
*.162.173.*
Bardzo jestem zadowolona z państwa obsługi artykuły wysokiej jakości. POLECAM. 4100129121
dobre ceny
troche długi czas na realizację
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
basia
link | zgłoś
2018-04-13
*.162.173.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Sprzedawcy są godni polecenia. Produkty wysokiej jakości. Co tu dużo mówić POLECAM WSZYSTKIM
bardzo dobre ceny i darmowa przesyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-04-13
*.55.130.*
4100125333 Strój super, nawet ładniejszy niż na zdjęciach. Materiał bardzo dobrej jakości. Z czystym sumieniem polecam..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaszkor
link | zgłoś
2018-04-11
*.254.147.*
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą,towar warty swojej ceny.Bardzo szybką wysyłka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2018-04-11
*.173.45.*
Rzeczy przysyłane na raty. Czekam na resztę , ale już mam obawy.
ładna , przydatne produkty
brak paragonu , długi czas oczekwania, brak możliwości dotarcia do informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2018-04-11
*.173.45.*
Nie polecam. Spódniczka przysłana XL jak nasza S. Kolor nie odpowiada opisowi( beż okazał się kremowych z odcieniem żółtego) W dodatku nie mogę znaleźć instrukcji zwrotów, które są niby takie proste. Stale wracam do strony początkowej. W ogóle radzę uważać z zamówieniami, gdzie przesyłki są z Chin. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-04-10
*.31.91.*
W sklepie zamówiłam nasiona, zamówienie (nr 4100136426) złożyłam 8 lutego 2018r. ostatnia paczuszka z nasionami doszła 9 kwietnia 2018r. - nasiona szczelnie zapakowane, w niektórych brak opisu, ale ogólnie wszystko ok, polecam
atrakcyjna cena, dobrze zabezpieczony towar
brak opisu nasion w niektórych przesyłkach, kilka przesyłek zamiast jednej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agnieszka święcicka
link | zgłoś
2018-04-09
*:7261:cda1:*
bardzo podobają mi zamówiona torebka:) polecam ShipGratis moim koleżankom. Moje zamówienie : 4100183200
przedmiot zgodny z opisem
długi termin realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy
link | zgłoś
2018-04-09
*.205.198.*
polecam dlabra jakość
Super rzeczy dostarczony towar wysokiej jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogusława
link | zgłoś
2018-04-06
*.171.207.*
jestem zadowolona z usług,szkoda tylko,ze tak długo trzeba czekac na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2018-04-06
*:2c18:c5b5:*
Zakupiłam na zamówienie 4100115819 Hallux valgus . Produkt został dostarczony terminowo, przesyłką pocztową, bezpośrednio do mojego domu. Z produktu jestem bardzo zadowolona, całkowicie odpowiada opisowi. Jest wygodny bo dopasowuje się do nogi, nie przeszkadza w bucie, czyli można nosić go cały d [rozwiń/zwiń]
dopasowuje się do stopy, miękki, nie przeszkadza w bucie
nie zauważyłam żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaga Fam
link | zgłoś
2018-04-06
*.4.39.*
Zamówienie nr 4100213352 Zamawiałam po raz pierwszy. Jestem bardzo zadowolona. Jeden produkt otrzymałam po kilku dniach (5 lub 6), drugi w terminie podanym w e-mail.
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barbara
link | zgłoś
2018-04-06
*.50.97.*
jestem bardzo rozczarowana, ponieważ zamówiłam towar w styczniu i do tej pory go nie otrzymałam. Na pewno nie będę nikomu polecać waszego sklepu. Proszę o zwrot gotówki.
brak
brak jakiegokolwiek kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kabaro
link | zgłoś
2018-04-05
*.188.198.*
Zamówienie nr 4100108486 zamówiona orteza spełnia moje oczekiwania. Funkcja rehabilitacyjno-korekcyjna widoczna po tygodniu. Można stosować ją dowolnie /pasuje na każdą stopę, prawą, lewą, rozmiarowo/. Ważne! można w niej chodzić.Konieczne jednak, by zakładać nieco większe obuwie. Estetyka produkt [rozwiń/zwiń]
baardzo długi czas oczekiwania na zamówienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2018-04-05
*.50.142.*
Nr zamówienia 4100121511, towar zgodny z opisem, bardzo efektowny zegarek za bardzo niską cenę, jestem bardzo zadowolona , polecam.
tanio, dobry jakościowo towar
długi termin oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2018-04-04
*.67.139.*
Może ceny i produkty fajne, ale czas oczekiwania na zamówiony produkt KOSZMARNY!!! 45DNI?? To wich ma 15dni roboczych! A produktów DUŻO więcej.
Fajne produkty i okazyjne ceny
Czas. 45dni to zdecydowanie za długo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-04-04
*.47.4.*
nr zamówienia 4100189061 Perły piękne. Jestem z zakupu bardzo zadowolona.
Lekkie/
Brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2018-04-04
*.11.49.*
Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona.nr.zamowienia4100111002.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-04-04
*.0.69.*
Serdecznie polecam zakupy na tej stronie. Szybka wysylka, towar zgodny z opisem. Zakupy tutaj to czysta przyjemnosc. Moje zamowienie nr: 4100155146
Szybka wysylka, swietne produkty zgodne z opisem, dobry kontakt.
Nie stwierdzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARBARA
link | zgłoś
2018-03-29
*.105.140.*
zamówienie nr: 4100108376 dotarło. Jestem bardzo zadowolona z przysłanego towaru. Pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Koput
link | zgłoś
2018-03-27
*.54.87.*
jestem zadowolony ,przesyłka 4100132047 dotarła fajny bajer,polecam tą stronke
dobra cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-03-27
*.78.167.*
Moje zamówienia 4100151139, 4100132486, 4100120609. Czekam jeszcze na kilka przedmiotów, ale te, które nadeszły są takie jak na fotografiach. Jedynie pierścionek jest maleńki. Proponuję podawać rozmiar aby można było dobrać dla siebie odpowiednią wielkość. Poza tym wszystkie inne przedmioty są bardz [rozwiń/zwiń]
Produkty ładne, gustowne, ładnie wykonane.
Brak rozmiaru pierscionków.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anton
link | zgłoś
2018-03-26
*.176.205.*
Towar doszedł w twrminie, Bardzo dobra jakość. Obsługa super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anton
link | zgłoś
2018-03-26
*.176.205.*
Super sklep. zadowolony na 100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-03-25
*.204.40.*
Wszystko OK Zamówienie nr :4100111402
Cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-03-25
*:99c1:9e06:*
Zamówienie nr.4100173688 Jestem zadowolony z zamówienia wszystko hak w opisie bardzo dobry kontakt POLECAM
dobra cena
terminy dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina B.
link | zgłoś
2018-03-24
*.2.131.*
Wszystkie rzeczy, które zamówiłam mimo długiego czekania.Są takie jak w opisie.Jestem bardzo zadowolona.Złożyłam już kilka zamówień i czekam na ich przyjscie.(nr zam 4100118039).Także polecam w 100%.
Zadowolenie z produktów.
Żadnych wad.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-03-23
*.146.161.*
Polecam 100 % udanych zakupów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anton anton
link | zgłoś
2018-03-23
*.176.205.*
super sklep towar po 10 dniach byl u mnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anton anton
link | zgłoś
2018-03-23
*.176.205.*
towar zgodny z opisem. Produkty po +é dniach dostalem. super sklep i obsluga.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-03-22
*.188.112.*
Pierścionki, które kupiłam (nr zamówienia 4100094290) są zgodne z opisem i podobają mi się,jestem zadowolona. Aktualnie poszukuję eleganckiej sukienki i jestem pewna, że w niedługim czasie złożę kolejne zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-03-22
*.200.123.*
Zamówiony szlafrok bardzo miły w dotyku wykonany bardzo ładnie elegancki jestem bardzo zadowolona.
Elegancja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2018-03-22
*.196.114.*
Płaszcz krutki rękawy krótkie w ramionach ciasny jestem nie zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2018-03-22
*.254.154.*
Czekam na naszyjnik ktory opłaciłam Zamówiłam korektor na haluksa i naszyjnik 12 lutego 2018. Wpłaciłam 28.80 Nr zamówien 4100140382 i 4100140389.CZEKAM!!! POZDRAWIAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alina
link | zgłoś
2018-03-17
*.239.1.*
jestem zadowolona z zakupów choć pierwsze zamówienie przyszły szybciej.zamówienie nr.4100106373 2.4100115512 3.4100026854
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-03-17
*.47.2.*
Jestem zadowolona z zakupów w tej firmie .Czas oczekiwania jest dość długi ale wszystkie zamówione towary otrzymałam.Polecam.dotyczy sam 4100108871-1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabi
link | zgłoś
2018-03-16
*.184.83.*
Dotyczy zamówienia nr 4100108646. Jestem zadowolona z zakupów. Trochę długo czeka się na dostawę, ale warto było czekać. Naklejki zrobiły wielką furorę u moich wnusi. Kotki są urocze. Polecam.
Ciekawe i tanie produkty.
Czas dostarczenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joleka
link | zgłoś
2018-03-16
*.109.163.*
Jestem ogólnie zadowolona z zakupów w firmie. Zamówienia sa realizowane wg złożonego zapotrzebowania. Bardzo zachwyciła mnie jedna pozycja z ostatniego zamówienia nr4100141248 , mianowicie korektor na krzywy paluch. Polecam go.
Ogromny wybór i różnorodność oferty pod każdym względem.
Zbyt długi czas realizacji i dostawy zamówienia, nie zawsze właściwe wykończenie odzieży.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2018-03-16
*.8.130.*
Jestem zadowolona z produktu jak i z obsługi. Polecam wszystkim zakupy u Was. Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidka
link | zgłoś
2018-03-16
*.238.250.*
Dot. zamówienia nr 4100110123 .Oferują bardzo ciekawy asortyment. Zakupy które zrobiłam są fajne, co do jakości to jaka cena taka jakość trzeba o tym pamiętać robiąc zakupy. Jedyna wada to czas oczekiwania na dostawę - miesiąc czekania i trochę dłużej. Ja czekałam ponad 1,5 miesiąca. Nic nie reklamo [rozwiń/zwiń]
szeroki wachlarz asortymentu
Zbyt długa realizacja zamówień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2018-03-16
*.11.130.*
Jestem zadowolona z obsługi, reklamy i dostawy zamówionych towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agaperla
link | zgłoś
2018-03-15
*.23.61.*
Super produkty
zakupy w dobrej cenie
długo oczekuje się na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-03-15
*.146.228.*
jestem bardzo zadowolony. 1561276
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-03-15
*.254.180.*
1561174 Portfel bardzo ładny wykonany estetycznie polecam dla osób płacących kartą
Nie duzy podręczny ładny
Zamała kieszonka na drobne pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gośka
link | zgłoś
2018-03-15
*.0.82.*
Do mnie nasiona dotarły i nawet nie czekalam za długo.Ale okaże się co z niech wyrośnie.1561263
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Róża
link | zgłoś
2018-03-11
*.254.242.*
Kupiłam bransoletkę i jestem bardzo zadowolona tylko czas oczekiwania na dostawę bardzo długi
Dla mnie idealna
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-03-07
*.65.98.*
Zamówienie nr 4100164845 jestem w pelni zadowolona,polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barcz_bc
link | zgłoś
2018-02-28
*.205.206.*
Mam pytanie, czy ktos z was zamawiał nasiona roslin, czy kwiatów u nich ??? Jakie były terminy realizacji i czy coś z tego wyrosło ???
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-02-27
*.184.192.*
bardzo długi termin dostawy CIERPLIWYCH Transakcja dla
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy
link | zgłoś
2018-02-26
*.205.235.*
z produktu który już otrzymałem jestem b. zadowolony czekam na jeszcze jedno zamówienie pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barbara sykutowska
link | zgłoś
2018-02-23
*.7.166.*
Jestem zadowolona z rzeczy ,które zamówiłam,przyszły doskonale opakowane,bardzo dobrze wyglądająca biżuteria,prawie nie różni się wyglądem od złotego pierścienia,warto było czekać,polecam,zamówie jeszcze nie raz,dziękuje
Jest to piękne
niestety wykasowałam i nie mam numeru poprzedniej uługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2018-02-23
*.225.135.*
zamówienie nr 4100067749 Jestem zadowolona z otrzymanej przesylki zegarek taki jak miał byc wszystko działa:-).Dostawa opóźniona o 2 tygodnie ale cóż jak to przesyłki z Azji:-). Myślę,że na pewno jeszcze coś zamówię:-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sloneczko41
link | zgłoś
2018-02-22
*.17.96.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Długi czas dostawy ale warto było czekać. Godne polecenia.
długi czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia82
link | zgłoś
2018-02-22
*.172.232.*
Zamówiłam zaparzacze do herbaty, zaparzacze są bardzo ładne i dobrej jakości. Bardzo dobra jest również obsługa klienta. Nr. zamówienia - 4100047515
dobra obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2018-02-19
*.252.26.*
zamawiałam sukienkę koszulową, leginsy ocieplane, koronkową bieliznę i biustonosz samonośny oraz maszynkę do czyszczenia ubrań (golarkę). Towar zgodny z opisem, brak zastrzeżeń.
zgodność towaru z opisem i zdjęciem
długość oczekiwania na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-02-18
*.221.122.*
4100077096 Witam Bardzo Polecam Kolczyki z Różyczkami bardzo ładnie się prezentują jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach Bardzo Polecam Sprzedawcę Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-02-17
*.134.156.*
Zamowienie nr:4100094647 Towar zgodny z opisem
Towar warty swojej ceny
Długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2018-02-16
*.76.196.*
zamówienie 4100102452 fajne i nie drogie. Żona chwaliła
niska cena
czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2018-02-16
*.76.196.*
Bardzo fajna bransoletka. Super design . Żonie bardzo się podoba. Zrobiłem jej niespodziankę i się udała. Fajna rzecz warta swej ceny. Jedyny feler to długi czas oczekiwania na przesyłkę ale nastawiony byłem na to, więc nie było zle.
czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anif
link | zgłoś
2018-02-16
*.174.15.*
Zamówienie nr 4100078442 Towar zgodny ze zdjęciem i opisem :)
Niska cena
Długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2018-02-16
*.60.64.*
Zamówienie nr 4100082190 Towary zgodne ze zdjęciem i opisem. Polecam
Niskie ceny.
Długi okres oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Manikowski
link | zgłoś
2018-02-16
*.77.162.*
Zamówienie nr 4100078056- niesamowicie polecam, jestem w pełni zadowolony
dobra jakość produktów
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2018-02-16
*.112.37.*
Produkt otrzymałam, jest idealny. Gorąco polecam tego sprzedawcą.
Jest super
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda
link | zgłoś
2018-02-16
*.254.156.*
Co do pierwszej przesyłki to do mnie nie dotarła ale druga już tak :) co do tej pierwszej wyslali ponownie jak zglosiłam reklamacje. Ogolnym minusem jest to, ze trzeba dlugo czekac :)
tanio
długa dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-02-08
*.254.141.*
Zamówiłam ostrza do golenia i pendrive 8 GB (numer zamówienia 4100108407) Jestem zadowolona z zakupu, przyszły w miarę szybko. Choć ogólnie termin dostawy jest długi i czeka się na zamówione produkty co jest minusem sklepu. Ale są atrakcyjne promocje i ceny są naprawdę konkurencyjne, no i brak koszt [rozwiń/zwiń]
ceny, brak kosztów wysyłki
długie terminy oczekiwania na produkt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-02-08
*.146.32.*
Kilka razy zamawiałam produkty z tej strony. Nigdy nie było problemu z dostawą. Czasami zdarzały się kilkudniowe opóźnienia, ale sporadycznie. Opis produkty zgodny z rzeczywistością. Kontakt sprawny, zawsze otrzymałam odpowiedz na zadane pytanie.
niskie ceny
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-02-08
*.146.225.*
Zamowilam ciple rekawki nr.4100072649 Sa super polecam Sa tak jak w opisie wczesniej zamawialam bransoletki i naszyjnik oraz sztuczne kwiatki wszystko zgodne z oczekiwaniami Polecam. Mozna zamawiac
Ladne i cieple
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2018-02-06
*.160.153.*
Jestem zadowolona z zakupów,ale jest tylko jedno ale,niestety czas oczekiwania na realizację zamówienia jest długi, ale jest towar dostarczony,a nawet wysyłany powtórnie w przypadku nie otrzymania przesyłki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Talia
link | zgłoś
2018-02-05
*.108.10.*
Zamówiłam naklejkę na ścianę i dostawa powinna być od 12 grudnia- 31 stycznia i nie ma. Nie ma jak się skontaktować z nimi. Także jeszcze sobie poczekam nie wiadomo ile :)
Długa dostawa i nie w czasie jaki jest napisany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2018-02-05
*.42.14.*
ogólnie jestem zadowolona z przesyłki, mimo że bardzo długo na nią czekałam. Zawartość paczki nieznacznie odbiega od pokazanej na stronie, ale i tak mi się podoba.Dziekuję za zamówienie nr 4100066289
towar prawie w 100 % zgodny ze zdjęciem
zbyt długi czas oczekiwania. Paczka dotarła dwa tygodnie po wytznaczonym terminie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-02-03
*.47.160.*
Długo czekałam i zaczęło sie robić nieprzyjemnie ale się doczekaąłm. Teraz jestem zadowolona bo oba zamówione produkty spełniają moje oczekiwania. Dziękuję za moje zamówienie o numerze 4100064466.
Spełnia moje oczekiwania .
Brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-02-03
*.254.167.*
Zamówiony towar dostarczony... Nr zamówienia: 4100055779
------
-----
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
longina bojanowska
link | zgłoś
2018-02-02
*.254.171.*
moje zamowienie to 4100060735
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
longina bojanowska
link | zgłoś
2018-02-02
*.254.171.*
jestem bardzo zadowolona z zalatwienia mojego zamowienia,zgodnie z czasem przysylki
zgodnie z oczekiwaniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2018-01-28
*.75.60.*
Wszystko byloby w miarę ok jeśli chodzi o produkt /kurtka zimowa Pia 13.../Dostarczenie samej paczki i jej rozpakowanie to był SZOK.Ta paczka chyba plynęła z Chin w pław.Kiedy powiesiłam kurtkę woda ściekała strumyczkiem Nie umiem sobie wytłumaczyć tego , dobrze ze nie zostały zacieki - woda musiał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARTA
link | zgłoś
2018-01-26
*.96.186.*
Dostawa 2 miesiące tak jak sklep określił przy zamówieniach ,ale ....buzka ,która przyszła jest o 2 rozmiary za mała ,metka ma L tak jak zamówiłam ale w rzeczywistości to S.Wykonanie fatalne moją wina bo czego mogłam się spodziewać w tak niskiej cenie .Chinszczyzna bardzo kiepska.Może inne produkty [rozwiń/zwiń]
Dostawą tak jak określają przy zamówieniach
Produkt nie zgodny z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidka
link | zgłoś
2018-01-17
*.221.243.*
Z czterech zamówionych rzeczy 19 listopada 2017r otrzymałam dwie i jestem zadowolona szal i laser dla kota przyszły w nienaruszonym stanie. Czekam na pozostałe, czyli zegarek i torebkę.
stan rzeczy bardzo dobry
długi okres oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olka
link | zgłoś
2018-01-14
*.69.228.*
Zamówiłam zegarek 8 listopada. 23 listopad.. informacja od nich, że przesyłka wysłana. Monitowałam już kilka razy..ciągle piszą to samo a teraz nawet, że mam pójść na pocztę i sprawdzić czy tam jest paczka. Nauczka taka, że lepiej nie płacić przed tylko po odbiorze. Pewnie stracone pieniądze, ale uw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-01-10
*.254.246.*
Witam. Zamówiłam sobie sukienkę na sylwestra. 25 października zostało złożone zamówienie i od razu zapłacone.Termin przy składaniu był podany od 29 października do 15 grudnia. Przelew szedł dwa tygodnie w związku z czym dostawa mi się wydłużyła od 15 grudnia do 29 stycznia. Dzisiaj kiedy odebrałam j [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Cały towar to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-01-03
*.249.89.*
Zamowilam 2lancuszki dostalam potwierdzenie wysylki i ze dostarcza28 grudnia 2017 niestety mamy juz styczen a przesylki nie ma pisze do nich meile ze jeszcze nie otrzymalam przesylki zero odzewu z ich strony. Zaplacilam wiecej z tym ze przez 5dni mialo dojsc pocze kam do piatku i wybiore sie na po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2017-12-11
*.14.0.*
Zamówiłam kurtkę - beznadziejna, odstąpiłam od umowy i odesłałam wrócili mi koszty przesyłki, natomiast koszty za kurtkę nie, wysyłam maile to nie odpowiadają, wysłałam już wezwanie do natychmiastowego zwrotu pieniędzy, poczeka jeszcze kilka dni i zgłoszę ich do UPKiK i na prokuraturę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2017-11-30
*.254.137.*
Zamawiałam zegareczek. Jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi. Ceny są przystępne. Jest wiele promocji.
niskie ceny, wiele promocji
długi termin dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2017-11-29
*:b401:5650:*
Od niedawna robię zakupy w sklepie Shop gratis. z produktów oferowanych przez firmę jestem zadowolona. Rzeczy które zakupiłam są dobrej jakości a co najważniejsze z przystępnymi cenami.
dobra jaość towaru, niskie ceny promocyjne
długi okres oczekiwania na zamówiony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2017-11-29
*.163.160.*
z pierwszego zamówienia byłam zadowolona tylko zbyt długo czekałam.Teraz złożyłam 2 następne zamówienia i zobaczymy ile będę czekała?No i nie dostałam potwierdzenia ze pieniążki wpłyneły ,a mineło 9 dni
zbyt długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anja
link | zgłoś
2017-11-28
*.64.50.*
Reklamowałam niedostarczenie zamówionego towaru. Moja reklamacja została załatwiona w sposób zadawalający mnie, dodatkowo otrzymałam kupon bonusowy,który wykorzystałam składając zamówienie nr 4100031399. Zamówiony Towar został przysłany w oznaczonym terminie. Dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2017-11-28
*:29e1:604e:*
Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2017-11-28
*.103.156.*
Daje radę, produkty są fajne, czas oczekiwania można by poprawić, ale firma uczciwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-11-28
*.167.109.*
Super sklep,towary wysokiej jakości, dostawa zgodna z opisem i zdjęciami. Obsługa bardzo dobra, polecam wszystkim!!!! nr zamówienia:4100045609.
dobra jakość towarów
zbyt długi okres oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara Kultys
link | zgłoś
2017-11-27
*.163.129.*
Z zamówionego towaru jestem zadowolonoa i był adekwaty z obrazkiem.Jest tylko długi czas oczkiwania. Złożyłam 2 następne zamówienia ,zobzczymy czy będe zadowolona i ile będe czkała.Pozdrawiam
dobry towar
zbyt długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
minionek
link | zgłoś
2017-11-24
*.254.235.*
Uwaga na ten portal- właciciel wystawia opinie za kase!!!
nie ma
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MałgośKa
link | zgłoś
2017-11-24
*.254.142.*
Moja opinia jest jednoznaczna!Zawsze chętnie tu wracam :)!!!Jestem w pełni zadowolona z zakupów !!! 4100066735 - oto mój nr zamówienia :) . Pozdrawiam serdecznie!!!
Wspaniały kontakt
Czas oczekiwania na przesyłkę troszkę wydłużony ale warto poczekać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2017-11-22
*.0.123.*
Oczekiwanie na przesyłkę zgodne z oferta i informacja . Jakość zamówionego produktu zgodna z oczekiwaniem. Polecam .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czesław
link | zgłoś
2017-11-22
*.5.200.*
Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony z usług ShipGratis. Towary pełno wartościowe z realizacją bez uwag. I oby tak nadal. Z pozdrowieniami Czesław Kozłowski z Wrocławia tel.601-775286
Bardzo dobra jakość.
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KasiaM
link | zgłoś
2017-11-18
*:4b0:4cee:*
Jestem zadowolona z zakupow a czas oczekiwania na dostawe nie roznil sie od podanego i dziwi mnie ze ktos ma pretensje o to skoro wszystko jest wiadome podczas zamawiania. A jak chce sie miec cos szybciej a nie łapac okazje to sa sklepy stacjonarne i na juz mozna miec co sie znajdzie a nie narzekac. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-11-18
*.254.224.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w waszej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-11-17
*.24.213.*
Super sklep.
Bardzo przyjazna strona internetowa z ofertą handlową, profesjonalna obsługa.
Dość długi termin dostawy ale przewidywany.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2017-11-17
*.253.187.*
4100039955 Jestem zadowolona z zakupu wszystko zgodnie z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARBARA
link | zgłoś
2017-11-16
*.248.62.*
4100043822 Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Słuchawka prysznicowa jest świetna i bardzo zwiększa przyjemność korzystania z prysznica. Polecam.
Przyjemny masaż, ładny wygląd
Długi czas oczekiwania na przesyłkę, dostarczona po terminie w uszkodzonym opakowaniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2017-11-16
*.249.80.*
formularz nr. 1396708 Polecam zakupy ShipGratis towar dobrej jakości w dobrej cenie szybko dostarczona paczka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nati
link | zgłoś
2017-11-16
*.103.156.*
Jestem zadowolona. Mój towar początkowo nie dotarł, ale po złożeniu reklamacji wszystko zostało załatwione jak należy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2017-11-08
*.146.99.*
Nie jestem zadowolona z zakupu chcę odesłać towar i zrezygnować z pozostałego, piszę emaile i zero odzewu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-11-05
*.190.136.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Zamówiłam kukiełki pluszaczki i przyszły takie jakie były pokazane na zdjęciach,urocze.Dziecko bardzo zadowolone i uwielbia się nimi bawić :) Czas wysyłki zgodny z oczekiwaniami ,akurat trafiłam na składówkę więc produkt dotarł do mnie w ciągu 4 dni. Zamówiłam je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARBARA
link | zgłoś
2017-10-14
*.75.92.*
Od dawna tu kupuję. To jakieś drobiazgi biżuteryjne i inne.Nie kupuję ubrań.Natomiast z biustonoszy jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest tanie.Niektóre rzeczy rozdaję,bo przy tych cenach można sobie na to pozwolić. Czeka się długo,ale nie zdarzyło się,żeby czegoś nie przysłali. co prawda,że te pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-08-23
*.0.84.*
Nie polecam, wygląda jakby produkty wysyłane byly z aliexpress, bo czas realizacji i kraj pochodzenia się zgadza tylko cena znacznie wyższa, do tego zdjęcia poglądowe różnią się od rzeczywistego towaru... do tego nie można zamieścić negatywne opinie o o ich produkcie na ich stronie. nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2017-08-18
*.28.30.*
Nie miałam żadnego problemu , kupiłam piękny szaliczek zapłaciłam 13.08.2017 i dzisiaj towar otrzymałam ( 18.08.2017).Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Chętnie polecę sklep znajomym.
Towar zgodny z opisem, informacja jak wypełnić przelew . Dla mnie super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-04-05
*.21.26.*
Zamówiłam i zapłaciłam,na e-maila dostałam informacje o terminie dostawy i przesyłkach,na początku nie mogłam się połapać jak mam wypisać dane do przelewu,ale poradziłam sobie,już dostałam jeden produkt zgodnie podanym terminem na fakturze,wysyłają poleconym,dla mnie sklep super,fajne produkty,teraz [rozwiń/zwiń]
produkty super
długi czas oczekiwania na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kwiatek
link | zgłoś
2017-03-18
*.23.95.*
Ja nie miałam żadnych problemów podczas robienia zakupów,może wątpliwość jak wszystko wpisać w przelewie jaki podali,ale poradziłam sobie,status zapłacone,faktura.Jak dla mnie i wielu innych osób wszystko ok,fakt,że czeka się do 40 dni na dostawę,ale warto.
super produkty w przystępnej cenie
długi czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
konderski
link | zgłoś
2015-03-01
*.209.158.*
Ja nie miałem żadnych problemów podczas robienia zakupów w ShipGratis. Zamówione nasionka dotarły do mnie na czas, cieszę się, bo zapłaciłem za nie w promocji dosłownie grosze. Jak dla mnie wszystko ok
dużo promocji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie