ShipGratis Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 543
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Larisa
link | zgłoś
2021-04-22
*.40.139.*
zamówiłam buty w w.w. firmie, ale w trakcie realizacji zrezygnowałam w zwiazku z warunkami płatności i dostawy. Od klilku dni systematyczne firma wysyła do mnie smsy z żadaniem zapłaty.Trudno zrozumieć, że zrezygnowałam i nie zapłacę ? Jesli otrzymam jeszcze raz sms od w.w. firmy, złoże skarge o n [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-04-21
*.37.1.*
Wczoraj napisałam opinię dziś kasa pojawiła się na moim koncie.. jak się chce to się da ale czy naprawdę trzeba być niemiłym i użyć niecenzuralnych słów. Walczcie o swoje i nie poddawajcie się w razie problemów piszcie do mnie na maila.
długo zwlekają ze zworotami kasy na konto r
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aram
link | zgłoś
2021-04-21
*.49.210.*
Zapłaciłem za zestawdo pedicure i oczywiście brak wysyłki i brak kontaktu wyśmiewają się, że w polsce mogą kraść bezkarnie bo prawo jest tylko po to by pałować demonstrantów.
Oszuści
Oszukali mnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-04-20
*.37.1.*
Złodzieje!!!!!! Od 19 stycznia czekam na zwrot kwoty 71zł. Kręcą mataczą jakaś tragedia! Jeśli Ktoś z Państwa Chciałby złożyć pozew zbiorowy przeciwko tej pseudo firmie zapraszam do kontaktu mailowego [email protected] bo to totalny cyrk.Jutro zgłaszam sprawę do prokuratury.
Brak!
złodzieje , kłamcy, brak zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-04-19
*:bc63:3a31:*
jestem zadowolona z zakupów w Waszym sklepie
same zalety
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2021-04-18
*.55.109.*
Jestem zadowolona z zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miroslawa
link | zgłoś
2021-04-13
*.173.130.*
25/02/2021r. zaplacilam za towar 104,21zl niesety dostawy brak, ale gdy po zlozeniu zamowienia mialam zle przeczucia i zwlekalam z zaplata 2 dni, przz te 2 dni dostalam 6 smsow ponaglajacych o zaplate, juz wtedy powinnam pomyslec ze cos jet nie tak, zaden sklep internetowy nie stosuje szantazu ani w [rozwiń/zwiń]
nie ma same minusy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-04-10
*.76.157.*
Od roku czekam na dostawę okularów/ przesyłka opłacona 87 zł/. Pierwszy raz upomniałam się w czerwcu 2020- otrzymałam odpowiedż, że realizacja zamówienia w toku, podobnie było we wrześniu i pazdzierniku. Po raz kolejny napisałam w marcu 2021, został nadany numer reklamacyjny 4186545 oraz zapytanie/ [rozwiń/zwiń]
żdnych
skradzione pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-04-05
*.0.120.*
Uprzejmie proszę o informację o terminie realizacjii złożonych u Państwa zamówień:4101321738 opłacone 10.03 4101323174 opłacone 12.03Z Jerzy
zbyt długi termin realizacji zamówień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Siwz
link | zgłoś
2021-04-01
*.169.155.*
Dobrze, że zrobiłem zakup testowy, za parę złotych. Dwa miesiące czekania, raczej nie oczekuję cudów, lecz ilu zostało skrobniętych na poważne kwoty? Przewiduję, że firma kariery w Polsce nie zrobi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie