ShipGratis Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 559
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Józef
link | zgłoś
2019-10-02
*.251.134.*
nr zamówienia 410062 Wszystko OK ale trochę długo się czeka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
katarzyna
link | zgłoś
2019-09-27
*.42.227.*
sklep musi popracować nad terminem dostawy , ale mają dobre gadżety
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-09-25
*.173.184.*
Z zamówienia nr.4100669171 jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z zamówieniem i bardzo szybka wysyłka. Tak trzymać.
Porządne wykonanie i darmowa wysyłka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2019-09-24
*.47.46.*
Przesyłki doszły 2 razem po ok 3 tygodniach, następna 3-cia nieco póżniej (-jak zresztą napisane było na stronie shipgratis przesyłki idą ok miesiąca). Zamówione przedmioty zgodne z opisem i fotkami. Cena za korektory na haluksy rewelacyjna rewelacyjna Super śledzenie przesyłki i info o ich drodz [rozwiń/zwiń]
przejrzyste informacje o produkcie i przesyłce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2019-09-22
*.221.121.*
zwykłe naciąganie nie zrealizowali zamówienia
brak realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2019-09-18
*:48c:45eb:*
zamówienia nr 4100612846,nr 4100523951,nr 4100458887 oraz nr 4100412406 otrzymałam w całości.Na niektóre towary trzeba było trochę poczekać.Ale w sumie jestem zadowolona z zakupów i obsługi.
różnorodność towarów oraz ich przydatność, niskie ceny, brak opłat za przesyłkę
zamówienia "rozbite" na kilka części
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2019-09-17
*.173.168.*
zamówienie nr 4100543453 otrzymałam w miarę szybko ,towar jest taki jak w opisie jestem bardzo zadowolona .Niektóre towary przychodzą wcześniej,lecz na niektóre trzeba poczekać dłużej ,ale generalnie polecam .miła obsługa
zdjęcie odpowiada otrzymanemu towarowi
długi termin oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2019-09-16
*.30.52.*
Zamowienie4100704493 otrzymałam prędzej niż planowano towar odpowiada opisowi dotarł nie uszkodzony.Super jestem zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wieslaw
link | zgłoś
2019-09-12
*.169.86.*
Jestem dotychczas zadowolony z dokonanych zakupów choć czas oczekiwania niektórych zamówień był dość długi nr. zam. 4100610119
zamówienie w/g oczekiwan
dość długi czs otrzymania przesyki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2019-09-09
*.80.26.*
Towar zgodny z opisem.Miła obsługa. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie