ShipGratis Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 537
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
barbara
link | zgłoś
2022-01-19
*.180.147.*
strasznie długo czeka się na zamówienie, przyszedł szajs niezgodny z opisem, długi na rozpatrzenie zwrotu, jeszcze dłużej na zwrot gotówki. Po drodze dziesiątki maili i telefonów. No po porstu shit gratis, z tym, że nie za darmo. Z daleka!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-01-13
*.248.216.*
Nie polecam firma oszust buty zamówione zapłacone a od 3 miesięcy brak dostawy jakiejkolwiek informacji za ile produkt dotrze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia
link | zgłoś
2021-12-29
*.23.48.*
Od kilku miesięcy czekam na paczkę niestety brak informacji, gdy napisałam z zapytaniem co z moją przesyłką odpisali że prawdopobnie się zgubiła. Wyłudzanie pieniędzy po prostu
Brak
Oszustwo, złodziejstwo, brak kontaktu z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-12-06
*:2bac:7627:*
Okulary ???? zamówiłam w czerwcu mamy grudzień,nadal ich nie mam. Firma tłumaczyła się zagubieniem przesyłki przez dostawcę kolejna przesyłkę nadano w sierpniu. Omijajcie szerokim łukiem. Wyłudzanie kasy i tyle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-11-17
*.233.75.*
Kolejny raz (2) dałem się wpakować na minę. Zamawiasz jedno a dostajesz drugie,. zamawiasz XXL dostajesz S. NIE POLECAM MINA!!!!
żADNE
iNNY TOWAR NIŻ ZAMÓWIOMY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
matrix1958
link | zgłoś
2021-11-08
*.146.101.*
Kpiny z klienta.Odesłałem za potwierdzeniem towar ,otrzymałem połowę należności.
brak
złodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-10-29
*.231.24.*
3.09 zapłaciłem za branzoletke 18.69 do dzisiaj cisza ani pieniedzy ani granzoletki!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-09-16
*:ec51:409d:*
zamówienie 4101366541.Wszystko ok
Obuwie ładne, ciepłe i wygodne
Materiał wchłania wodę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-09-16
*:ec51:409d:*
Zakup spełnia moje oczekiwania.Dostawa w przeciągu trzech tygodni
Obuwie ładne, ciepłe i wygodne
Materiał wchłania wodę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malpacz43
link | zgłoś
2021-08-04
*.193.13.*
Firma żenada, po minionym terminie zero informacji. Po kontakcie informacja, że towar zaginął. Czekam na zwrot pieniędzy, rzekomo do 14 dni. Jeżeli nie zwrócą kasy założę sprawę. Jeżeli ktoś chce dołączyć do pozwu zbiorowego zapraszam do współpracy. Trzeba wykosić szmaciane firmy
Żadnych zalet
Brak towaru, brak informacji, brak śledzenie pezesylli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie