ShipGratis Opinie

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 560
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kasia
link | zgłoś
2021-02-14
*.204.38.*
Dość długi czas oczekiwania ale towar świetny gatunkowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2021-02-14
*.254.225.*
Nie polecam tej firmy Zamówiłam kurtkę 16.11.2020r. Było napisane że jest to skladówka,dostawa nastapi do 5 dni.Alez się "rozczarowalam!" czytając o terminie dostawy,już po przelaniu pieniedzy. Do 90 dni.Na co komu puchowa kurtka na wiosne.Takie informacje jak termin dostawy powinny by3c czytelne p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-02-10
*.11.130.*
zapłaciłam internetem i cały czas przychodzi sms zapłac za towar ,co mam zrobić gdzie dzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-02-03
*.254.160.*
Jestem bardzo niezadowolony z obsługi tego serwisu.Termin dostawy na samym wstępie jest podany od 1 do 5 dni .Po zamówieniu i dokonaniu opłaty termin dostawy zmienia się automatycznie nawet do 90 dni o czym nie ma wcześniejszej wzmianki o takich terminach. Pomimo że dostałem informacje o terminie do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie polecam składania zamówień
link | zgłoś
2021-02-03
*.146.2.*
Złożyłam zamówienia 12-11-2020 na drugi dzień dokonałam wpłaty i tego samego dnia dostałam powiadomienia że pieniądze są na koncie . Natomiast zamówienia do dziś brak a to już jest 03-01-2021 w śledzeniu przesyłka kończy się na dniu 12-12-2020 dzwonię więc pod podany nr i co słyszę? Że oni widzą to [rozwiń/zwiń]
Brak odpowiedzialności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2021-01-20
*.174.232.*
Zakupiłam buty z których jestem bardzo zadowolona nr.zamówienia 4101229904
bardzo ciepłe i leciutki
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-01-10
*.66.23.*
zamówioną torebkę otrzymałam i jestem zadowolona z tego zakupu.Torebka bardzo funkcjonalna,lekka, z dużą ilością kieszonek. Obawiam się tylko czy zamki wytrzymają.
lekka, funkcjonalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-09
*.229.177.*
Okulary super polecam. Nr zamówienia 4101168441
Bardzo ładnie się prezentują.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciek
link | zgłoś
2021-01-05
*.56.211.*
Absolutnie odradzam! Produkt zamówiony 19 września liczyłem, że będzie w stanie dotrzeć na urodziny mojego Syna w połowie listopada. Niestety nie doszedł nawet na gwiazdkę- auto zdalnie sterowane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-01-01
*.22.78.*
Jestem bardzo zadowolona.zamowienie przyszło szybciej niż się spodziewałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie