Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-16
*.175.86.*
Zamówiłam torebkę. Nie otrzymałam nawet informacji jaki numer zamówienia. Nic nie wiem od paru dni. Więc pewnie wtopa. Pierwszy raz coś takiego mi się trafiło. Więc nie polecam. I gdzie tylko mi się uda opiszę firmę. Mam nadzieję że dostanę jakiegoś meia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-01-10
*.66.23.*
zamówioną torebkę otrzymałam i jestem zadowolona z tego zakupu.Torebka bardzo funkcjonalna,lekka, z dużą ilością kieszonek. Obawiam się tylko czy zamki wytrzymają.
lekka, funkcjonalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-09
*.229.177.*
Okulary super polecam. Nr zamówienia 4101168441
Bardzo ładnie się prezentują.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciek
link | zgłoś
2021-01-05
*.56.211.*
Absolutnie odradzam! Produkt zamówiony 19 września liczyłem, że będzie w stanie dotrzeć na urodziny mojego Syna w połowie listopada. Niestety nie doszedł nawet na gwiazdkę- auto zdalnie sterowane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-01-01
*.22.78.*
Jestem bardzo zadowolona.zamowienie przyszło szybciej niż się spodziewałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Nina
link | zgłoś
2020-12-28
*:3e62:11c0:*
Jester zadowolona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-12-24
*.248.208.*
Zamawiałam cienie do oczu przyszły całkowicie rozwalone i wykruszony. Nie polecam tego sklepu i z pewnością był to pierwszy i ostatni mój żaków w ich firmie!!! Reklamacji nie mogłam niestety złożyć. Jedno wielkie oszustwo nic więcej!!! Jakby ktoś czytał z firmy opinie. To udławienia się tymi pie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-12-22
*.146.34.*
Bardzo mnie dziwi to co wypisujecie na te firme. Kupowalam u nich kilkakrotnie i zawsze bylam w pelni usatysfakcjonowana. Zwracalam raz sukienke.Otrzymalam zwrot wszystkich poniesionych przezemnie kosztow.Pani z biura obslugi jest bardzo mila i zyczliwazyczliwa.Oddzwaniaja jesli nie odbiora telefonu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław Zbikowski Zabrze19
link | zgłoś
2020-12-18
*.156.135.*
TO FIRMA OSZUKAŃCZA STWORZONA PRZEZ cENEO,aLLEGRO DLA pAYu-nie kupujcie u nich!
zadne
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław Zbikowski Zabrze19
link | zgłoś
2020-12-17
*.156.135.*
ostrzegam wszystkich przed kupowaniem przez Ceneo, Allegro i platnościami przez PayU! a szczegolnie odradzam usługi ShipGratis!!! Czekam na kamerkę intern. (za 42,40zl)już 2-gi miesiąc!
żadnych
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie