Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 563
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
stenia
link | zgłoś
2020-05-12
*.254.235.*
Firma nierzetelna.Od prawie dwóch miesięcy czekam na zwrot pieniędzy w związku ze zwrotem butów ( przysłano o prawie dwa rozmiary za duże).Reklamacja została uwzględniona i to w miarę szybko, jednakże już gorzej jest ze zwrotem środków finansowych. Oficjalnie w emailu zostałam poinformowana,że pieni [rozwiń/zwiń]
Nieterminowść w załatwianu transakcji, lekceważenie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nick
link | zgłoś
2020-05-09
*.92.126.*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2020-05-09
*.22.249.*
Nie polecam czekalam ponad miesiac 0 kontaktu z firmą a jak juz dostalam towar to okazalo się ze nie zgadza sie ilosc zamoeionego towaru o polowe mniej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2020-05-09
*.102.131.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10:00 - 18:00) w celu wyja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2020-05-01
*.111.115.*
Nie polecam!!! Po złożeniu zamówienia na maseczki w atrakcyjnej cenie pokazał się informacja, że na produkt będę czekać do 45 dni. Po wypełnieniu formularza w sprawie czasu realizacji, nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Ostrzegam, unikajcie tego sklepu!!
żadne
brak jasnych informacji o czasie dostraczenia przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2020-04-30
*.102.131.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10:00 - 18:00) w celu wyja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldi
link | zgłoś
2020-04-29
*.172.235.*
Bardzo długi czas oczekiwania na paczkę ale warto towar ładny spełnił moje oczekiwanie i nie rozumiem czemu inni wypisują takie bzdury.....poprostu trzeba czekać.... moje zamuwienie trwało od stycznia do kwietnia....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldi
link | zgłoś
2020-04-29
*.172.235.*
Bardzo długi czas oczekiwania na paczkę ale warto towar ładny spełnił moje oczekiwanie i nie rozumiem czemu inni wypisują takie bzdury.....poprostu trzeba czekać.... moje zamuwienie trwało od stycznia do kwietnia....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2020-04-27
*.173.27.*
Zamówiony przedmiot w 100% spełnia moje oczekiwania.. mąż również zadowolony polecam ;) czas realizacji pierwszego produktu długi Ale było warto czekać kolejne produkty czas oczekiwania 2 tyg polecam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zygfryd
link | zgłoś
2020-04-27
*.173.8.*
Co to za firma nie realizuje swoich zamówień.czekam od 22 lutego do 27kwietnia miała być przesyłka,a tu nic, żadnej wiadomości niewiadomo co i jak.Zglaszam do urzędu obsługi klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ShipGratis Opinie