Usterka Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 91
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bogusław
link | zgłoś
2022-07-04
*.156.15.*
Punktualnie, fachowo, dobry kontakt, miła obsługa
Dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Perwersyjny Biskup
link | zgłoś
2022-07-01
*.108.70.*
Super fachowiec, szybko i tanio.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaśka
link | zgłoś
2022-06-27
*:5386:79ae:*
Bardzo szybki przyjazd, usługa równie szybka, mimo że nie udało się naprawić zmywarki a jedynie zdiagnozować zdecydowanie oceniam usługę bardzo pozytywnie
Szybkość wykonania i dojazdu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-06-27
*.254.174.*
Super usługa
Szybko,fachowo skutecznie dziękujemy
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zanna
link | zgłoś
2022-06-24
*.110.200.*
Profesjonalnie, mieć takiego pracownika w zespole to skarb , bardzo polecam!
Skupiony na pracy
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
as
link | zgłoś
2022-06-22
*:7251:aadd:*
Szybko, terminowo i, co najważniejsze, naprawione.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2022-06-22
*.49.184.*
Punktualnie , szybko i skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakuba
link | zgłoś
2022-06-21
*.36.28.*
szybko i sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa Kuczyńska
link | zgłoś
2022-06-18
*.156.102.*
Kompetencja i organizacja swietna,cena niewspolmiernie wysoka do wykonanej uslugi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-06-17
*.248.215.*
Fachowiec był punktualnie a nawet przed czasem . Sprawnie usunął usterkę zamówił część i mam nadzieję sprawnie wymieni uszkodzoną część za kilka dni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2022-06-16
*:10ee:ada9:*
Bardzo sprawna naprawa. Pan dobrze zorganizowany usunął usterkę z pralki.
Dokładność, przyjazd o czasie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2022-06-16
*.156.73.*
Szybko, fachowo, idealnie. Rzyczę sobie i innym takich fachowców w każdej chwili kiedy coś idzie nie tak.
Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iw
link | zgłoś
2022-06-15
*.172.255.*
Szybko, sprawnie i w niewygórowanej cenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gokuj
link | zgłoś
2022-06-14
*.173.249.*
Szybko i profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2022-06-13
*.43.214.*
Szybko, profesjonalnie i tanio. Polecam
Szybko, tanio, profesjonalnie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2022-06-10
*.183.148.*
Wszystko ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2022-06-08
*.65.88.*
Miła i fachowa obsługa, wizyta umówiona z dnia na dzień przez internet.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sara
link | zgłoś
2022-06-07
*.97.86.*
Bardzo sprawnie wszystko załatwione. Pan serwisant był bardzo pomocny. Duży plus za możliwość umówienia wizyty z dnia na dzień przez internet.
Jakość usługi, możliwość zamówienia usługi przez internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zc
link | zgłoś
2022-06-07
*.105.81.*
Korzystaliśmy z pomocy Usterki dwukrotnie - i dwukrotnie ze skutkiem dużo lepszym niż w przypadku szukania "na ślepo" w Internecie. Wszystko sprawnie załatwione, terminy do ustalenia z dnia na dzień i bez konieczności przeorganizowania dnia. Obydwaj panowie byli sympatyczni i kompetentni. Z całą pew [rozwiń/zwiń]
dogodne terminy, sympatyczni i kompetentni pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adela
link | zgłoś
2022-06-06
*.0.55.*
Dziękuję za zaangażowanie w wykonywanie obowiązków za sumienność i upartość Pana serwisanta.Gdyby nie to czekał by mnie niepotrzebny zakup nowej zmywarki
Sumienność uczciwość zaangażowanie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alicja
link | zgłoś
2022-06-03
*.7.24.*
Jakoscc usługi bardzo dobra, ceny zawrotne. Za 20 minut pracy prawie 250 zl. To honorarium dr nauk medycznych . Nie polecam.
szybko i na czas
zawrotna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-06-02
*.60.150.*
Zepsuła mi się zmywarka. Usterkę naprawiał Pan Adam. Bardzo profesjonalnie, fachowo, pomimo ze usterka okazała się poważniejsza niż na początku przewidywaliśmy, p.Adam cierpliwie szukał źródła. Po około dwóch godzinach zmywarka ruszyła! Dodatkowo zostało wykryte złe podłączenie kabli do wody i n [rozwiń/zwiń]
Naprawa; miły kontakt, rzeczy i konkretny
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LINA
link | zgłoś
2022-06-02
*.254.247.*
Wszystko załatwione szybko, profesjonalnie i bez najmniejszych problemów. Plusem jest także szeroki wybór godzin do zarezerwowania. Korzystam drugi raz i ponownie jestem zadowolona.
cena, wygodny sposób rejestracji terminu, fachowe podejście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-05-31
*.147.34.*
Szybko i sprawnie. Dobra cena. Wszystko juz dziala.????
Szybko i sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena
link | zgłoś
2022-05-30
*:14a0:e6a:*
Szybka, fachowa usluga wyjasnienie przyczyn problemu z lodowka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-05-28
*.4.245.*
Bardzo sprawny system zamawiania usługi. Pan Robert przybył punktualnie i rzetelnie przejrzał piekarnik. Wszystko działa! Dziękuję.
Bardzo sprawny system zamawiania usługi
trochę drogo...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-05-27
*.0.62.*
Druga wizyta w sprawie pralki, juz z częściami, zakończona sukcesem. Wszystko działa elegancko. Szybka i profesjonalna usługa Pana Adriana. Do niczego nie mogę się przyczepić :)
Szybko, fachowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-05-26
*.0.91.*
Po raz drugi zamawiam usługę, i nie zawiodłem się i tym razem, czysto, sprawnie, punktualnie i profesjonalnie.Te negatywne oceny pisane chyba przez żałobą konkuręcje tej firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-05-24
*.122.20.*
Serwisant rzeczowo wskazał przyczynę usterki, po wymianie elementu pralka sprawna. Ponadto dokonał przeglądu i podpowiedział na co zwracać w przyszłości uwagę. Skrupulatny, dokładny. Zadbał o porządek po wykonaniu prac.
Skrupulatny, dokładny. Zadbał o porządek po wykonaniu prac.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Annna
link | zgłoś
2022-05-24
*.97.94.*
Serwisant dokładnie sprawdził pralkę i wszystko wytłumaczył, czeka nas druga wizyta i wymiana części. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2022-05-23
*.205.213.*
Serwisant ocenił starą spluczke, sprawdził, popróbowa, wyregulował, poprawił i przynajmniej tymczasowo, zgodnie z wolą użytkownika działa, jak nowa :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2022-05-22
*.147.97.*
Pan Sławomir wykonał usługę bardzo profesjonalnie. Bardzo sympatyczna atmosfera. Dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-05-18
*.225.207.*
Pan Jacek - Łódź Szybki, konkretny, sympatyczny. Uczciwie przedstawił, jakie są opcje naprawy zmywarki. Bardzo dziękujemy!
Szybko, konkretnie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-05-13
*.0.92.*
Super profesjonalnie, szybka obsługa, naprawa choć ciężka( dostęp do urządzenia) to fachowiec poradził sobie perfekcyjnie. Polecam Szybkie terminy, płatność kartą.
Terminy, płatność kartą
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2022-05-11
*.173.248.*
Bardzo miły fachowiec, pasjonat. Zapłaciłam karta, wszystko zgodnie z ustaleniami. Cena na stronie przy zamawianiu usługi.
Szybko, przez stronę, zgodnie z ustaleniami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mario mb
link | zgłoś
2022-05-09
*.199.145.*
Dojazd 55 zł 3 minutowa defektacja 145 zł. O kosztach diagnozy nie poinformowano przy umawianiu. Straszono sądem.
brak
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodek
link | zgłoś
2022-05-06
*.10.156.*
Dramat. Zapłaciłem za cztery wizyty a zmywarka nadal nie działa. Firma działa na zasadzie wziąć kasę i tyle. Jak usłyszałem po drugiej wizycie gwarancja na usługę 30 dni. Chyba ktoś zapomniał, że w tym kraju istnieje jeszcze rękojmia dwa lata na usługi. Sprawa jest w sądzie i zamierzam ostro ich poc [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-04-20
*.173.249.*
Super usługa! Kran zamontowany, umywalka zamontowana, szafka złożona. Zapłacone kartą, wszystko w ustalonym czasie. Polecam!
Szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2022-04-15
*:3602:9453:*
Dla mnie reprezentujecie najwyższy poziom braku profesjonalizmu, jakiego doświadczyłam w ostatnim czasie. Stracony czas i nerwy. Innych szczerze przestrzegam przed usługami i jakością obsługi klienta usterki.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-04-13
*:49:ac:*
Szybka pomoc przy naprawie zmywarki. Bardzo miły Pan, grzałka wymieniona na miejscu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SYlwia
link | zgłoś
2022-04-11
*:49:ac:*
Wymian baterii w zlewie oraz naprawa pralki na jednej wizycie. Szybki termin, cena nieco wysoka, ale za jakość się płaci. Bardzo miła obsługa. Do polecenia w dużych miastach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-04-10
*.173.240.*
Polecam! Przyjechał Pan Grzegorz, zrobił co miał zrobić - szybko naprawił urządzenie, pralka działa jak przed awarią. Na plus płatność kartą. Niżej chyba jakaś konkurencja.
Super, szybcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
samson
link | zgłoś
2022-04-09
*.204.80.*
Dramat ... fachowiec sam przyznał że nie jest w stania naprawić pralki bo nigdy nie naprawiał pralek a tylko kazali mu przyjechać i ... prezprowadzić diagnozę ...!!! . Firma dziala na zasadzie ... jakoś to bedzie, byle wziąść kase.
całkowity brak
Tam nie mam fachowców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-04-09
*.173.249.*
Są tańsze opcje, ale takiej wygody i jakości obsługi klienta nie spotkałam nigdzie, polecam.
Profesjonalizm, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2022-04-08
*.173.248.*
Polecam i jeszcze raz polecam, szybko, miło, kulturalnie. Nigdy nie spotkałam takiego hydraulika, który nie miał nic wspólnego ze stereotypami. To miłe, że ktoś robi to z pasją i nie zaczyna od opowiadań, czego to nie robił w Niemczech.
Miło i szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maro
link | zgłoś
2022-04-08
*.173.224.*
Polecam chłopaków z usterka.pl
Blyskawica
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-04-07
*:1d45:c312:*
Usługa na 5. Wymiana grzałki w pralce na miejscu, fachowiec dobrze zaopatrzony, miał pojęcie co robił.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2022-04-06
*.173.248.*
Mogę tylko polecić. Panowie robią swoją pracę z klasą. Mili, szybcy, przygotowani. Fajna strona i na pewno będę polecał.
Fajna firma
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2022-04-06
*.173.240.*
Pan Marcin przyszedł i uporał się z montażem syfonu i płyty w kuchni w 90 minut już z wyjazdem na zakupy. Polecam!
Szybko, płatność kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2022-03-31
*.221.159.*
Serwisant nie wiedział o czym mówi, albo próbował naciągnąć klientkę na wydatki nieproporcjonalne do usterki. Później przyszedł serwisant producenta i okazało się, że koszt jest o ponad połowę mniejszy.
Szybko przysłali serwisanta
Zła diagnoza usterki i sugerowanie wysokich kosztów naprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-03-30
*.173.248.*
Dziękuję za szybkie naprawienie pralki mimo trudnego dostępu. Fachowiec na 6
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-03-30
*.173.240.*
Polecam z całego serca. Od umawiania wizyty przez stronę, po pana Łukasza, a na klarownym cenniku kończąc. Będę polecała
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-03-28
*.221.142.*
Słabo. Jestem niezadowolony z naprawy, Serwisant 3 razy umawiał ze mną termin. Przyjechał - spojrzał na zmywarek i rzekł, ze nie da się jej naprawić, bo drogo, bo się nie opłaca. Zadzwoniłem po innego serwisanta - przeczyścił pompę, odszlamił rury odpływowe i wszystko działa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2022-03-22
*.46.47.*
Wymiana grzałki w piekarniku przez "fachowca" zakończyła się zepsuciem modułu sterującego piekarnika. Oczekiwanie na moduł wyniosło 4 miesiące. kolejne 3 miesiące to oczekiwanie na "fachowca", ponieważ ponoć wszyscy z Białegostoku są na zwolnieniach i urlopach. Po propozycji, aby przyjechał ktoś z W [rozwiń/zwiń]
brak
zła obsługa, brak profesjonalizmu, brak naprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-03-18
*.239.58.*
Porażka, poza szybkim terminem przyjazdu serwisanta, pozytywne wrażenia się kończą. Stawki kosmos. Pan na miejscu daje złote rady, że zamiast grzałki za 400 zł lepiej kupić nowy piekarnik, podczas gdy 'stary' jest sprawny i wygląda jak nowy...NIE POLECAM. Naciagają na kolejne przyjazdy, a 10 min 'f [rozwiń/zwiń]
Szybkie terminy realizacji
Drogo i nieprofesjonalnie,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
John
link | zgłoś
2022-03-13
*.254.224.*
Obrzydliwi oszuści. Absolutnie wiem, jaka jest moja awaria (jest zewnętrzna) i jaka część jest potrzebna, opisałem to na stronie - zadzwonił do mnie pracownik uster. Powiedział, że za 200 zł naprawią u mnie wszystko, diagnostyka gratis. Przyszedł pracownik, zbadał pralkę z zewnątrz przez 5 minut, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-03-10
*.173.6.*
Zdecydowanie odradzam. Przysłany "fachowiec" Zepsuł całkowicie sedes który miał wymienić i sobie poszedł. Musiałam wzywać następnego i wydać kolejne pieniądze.
Brak
Nie mają pojęcia co robią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AK
link | zgłoś
2022-03-07
*.191.129.*
Bez odłączenia kuchenki, bez zdjęcia płyty grzewczej zdiagnozował fachowiec panel. Brak możliwości zamówienia części bo kuchenka stara (7 lat) i już nie produkują- sugerowany i zalecany zakup nowej. Diagnoza 150 zł bez zaglądania do kuchenki. Kto inny podjął się naprawy, po odkręceniu kilku śrube [rozwiń/zwiń]
krótki termin
diagnoza na oko, albo trafi albo nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrianna
link | zgłoś
2022-02-16
*.173.252.*
Nikt nie ma tak szybkich terminów. Z góry narzucona cena też spoko. Polecam, nie ma się do czego przyczepić.
Szybko, jasna cena, wybór terminu przez stronę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-02-12
*.248.213.*
Jesteśmy bardzo niezadowoleni.zdecydowanie odradzamy korzystanie z usług pana Jarosława z usterki z Wrocławia. Fachowiec najpierw dokonał złej diagnozy. Następnie postawił kolejną, której niestety nie mógł sprawdzić, ponieważ magicznie od miesiąca nie ma możliwości zamówienia akurat tej części. Kont [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak diagnozy, brak naprawy, pieniądze wzięli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
syl
link | zgłoś
2022-02-12
*.206.155.*
Jestem bardzo niezadowolona z całości obsługi, nikomu nie polecam, o ile naprawa została dokonana, to koszt kosmiczny, wymiana grzałki w zmywarce, to aż 530 zł, co innego powiedział serwisant a co innego obsługa w ramach reklamacji odnośnie poziomu sprzętu, mimo, że do wymiana była grzałka, to trzeb [rozwiń/zwiń]
ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2022-02-10
*.199.123.*
Polecam każdemu. Pan Adrian szybko i sprawnie naprawił zmywarkę. Pełen profesjonalizm.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-02-07
*.56.209.*
No i to ja rozumiem. Pan Adrian był w ten sam dzień, dokładnie o czasie wybranym przez stronę. Tak jak w cenniku - 199 zł, pralka działa. No i terminal. Polecam!
szybko,uczciwie,skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2022-01-10
*.56.209.*
Pan Łukasz z usterka.pl z Krakowa to cudotwórca! 15 minut z zegarkiem w ręku i pralka działa, poprzedni serwis mówił że do wyrzucenia. Na pewno polecę i jeszcze raz dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-12-27
*.47.136.*
Jestem zbulwersowana praktykami stosowanym przez tą firmę oraz firmami współpracującymi. Bo nie wiadomo o co tu chodzi: inna firma przyjmuje zlecenie, inna wysyła fachowca, inna przyjmuje pieniądze, inna przyjmuje reklamacje. Wszystkie rozrzucone są po całej Polsce. Zgłosiłam zepsutą zmywarkę, infor [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-12-07
*.79.145.*
Bardzo źle oceniam usluge. Myslalam ze zepsula sie zmywarka, na dnie stala woda. Pan przyjechal nawet nie rozpakowal narzedzi wcisnal guzik teset na zmywarce. Trwali to moze wszystko 10 min. Kazal zaplacic sobie za naprawe 199zl. To jest nie fair i oszustwo. Tak sie nue robi. Nie bylo zadnej naprawy [rozwiń/zwiń]
Brak
199pln za “naprawe” mimo ze nic zepsute nie bylo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-11-11
*.173.97.*
Świetna firma, naprawdę ewenement wśród usług fachowców. Terminal, cennik, gwarancja, części przy sobie. Wybór terminu na stronie! Majstersztyk. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2021-10-30
*.254.162.*
Masakra. Za pralkę wartą moze 500 zł proponował 600 a i tak nie obiecywał że naprawa się uda. Części nie miał ze sobą więc naprawa i tak nie była możliwa od ręki. I w końcu nawet nie wiem co tam jest zepsute. 150 zł za to żeby mnie uświadomić że pralka jest zepsuta. Rozkręcił z dziesięć razy ją prób [rozwiń/zwiń]
Nic nie zrobił kasę wziął
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ew
link | zgłoś
2021-10-13
*.173.138.*
Zamawiałam fachowca do zatkanego grzejnika, usługi montażu lampy i wyregulowania drzwi, grzejnik był priorytetem i możliwość wykonania usługi związanej z grzejnikiem zadecydowała o wyborze firmy, okazało się że pan nie zajmuje się takimi sprawami, usługa płatna od czasu pracy a nie od usługi, cena z [rozwiń/zwiń]
Brak możliwości wykonania usługi, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-08-20
*.173.250.*
Old Mi - ja miałam część na następny dzień. Fachowiec składa zamówienie do działu logistyki od razu, tylko dystrybucja na Polskę nie zawsze ma część od ręki i czasami trzeba sprowadzić od producenta, który siedzibę ma np. w Turcji. Tak więc to nie wina usterki, tylko akurat taka część Ci się zepsuła [rozwiń/zwiń]
Szybkość, płatność kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liliana
link | zgłoś
2021-08-11
*.235.22.*
Naprawa bojlera przez p.Tomasza sprawna i fachowa robota ???? bojler działa jak nowy ???? oby więcej było takich fachowców????oceniam p.Tomka na 6+???? polecam
Punktualność ,miła obsługa ,doradztwo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Micho
link | zgłoś
2021-08-08
*.56.209.*
Bardzo fajna usługa, będę polecał
Szybko, przez stronę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-07-30
*.31.35.*
Super strona????Szybka i fachowa pomoc Pan Adrian szybko naprawił awarię pralki.
Wygodne terminy
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-07-12
*.173.252.*
Gratuluję i jeszcze raz gratuluję, że ktoś w końcu pomyślał o tym żeby zamawianie serwisu było wygodne. Normalnie jak pizzę, pan był dokładnie po 43 minutach i wykonał swoją pracę w 15 minut. Pralka działa jak nowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2021-07-12
*.56.209.*
Bardzo wygodny serwis z dobrymi terminami - polecam całym sercem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-07-06
*.173.240.*
Polecam! Mistrzowskie terminy i szybka realizacja. Cena z góry znana. Można płacić kartą!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2021-05-21
*.196.63.*
Świetna firma! Nie zgadzam się z opinią niżej, że dwie wizyty to drogo! Przy zamawianiu usługi widać, jaka jest cena za naprawę przy jednej wizycie, a jaka gdy trzeba zamawiać części. Typowy polski maruder, który zawsze wymaga wszystkiego u fachowca. 149 zł diagnoza, 199 zł naprawa, 298 zł gdy panow [rozwiń/zwiń]
Szybko, płatność kartą, punktualnie, gwarancja, faktura, profesjonalizm
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-05-18
*.160.157.*
Polecam serwis, głównie za podejście do klienta w kwestii kontaktu oraz za szybkie rozwiązanie problemu. Nie było konieczności czekania na części, bo fachowiec miał na miejscu :)
błyskawiczny dojazd, konkurencyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-05-10
*.160.157.*
Bardzo fajny zespół. Naprawiałem okap i piekarnik, wszytko działa. Polecam osobom ceniącym sobie czas naprawy ;)
czas naprawy, jasny cennik, koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-05-05
*.56.209.*
Był u mnie pan Mariusz do pralki. Naprawa trwala 20 minut, wąż mial przy sobie. Przesympatyczny człowiek. Polecam wszystkim znajomym ten portal.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-05-04
*.160.157.*
Bardzo miła obsługa, zarówno po stronie telefonicznej, jak i fachowej. Wiedziałam wszystko, od ceny do godziny przyjazdu. Bardzo miła odmiana ;)
jasne ceny, punktualność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2021-04-29
*.160.157.*
Szybko i skutecznie :) Tylko to się właściwie liczy 5/5
szybko, skutecznie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2021-04-25
*.160.157.*
Bardzo przydatna rzecz, polecam ogólnie :)
szybko, sprawnie, profesjonalnie
trochę drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2021-04-25
*.56.209.*
Działa. A to najważniejsze :) dziękuję!
Szybko, skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PiotrekP
link | zgłoś
2021-04-21
*.160.157.*
Zmywarka ciekła jak szalona, na szczęście facet z Usterki przyjechał w miarę szybko. Rzeczowo, bez gadania i bez zamawiania jakiś części zamiennych. Generalnie polecam i prawdopodobnie niedługo odezwę się z moją głośną pralką, która niedługo będzie sama z łazienki wychodziła ;)
dobry kontakt, rzeczowy fachowiec, bez ociągania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-04-18
*.160.157.*
Generalnie bardzo solidna obsługa, zarówno po stronie centrali, jak i fachowca na miejscu. Facet ogarnął odpływ zmywarki w kilka minut, sprawdził stan uszczelek i spryskiwaczy, a później dokładnie wyjaśnił co robić, gdy problem się powtórzy. Mam ileś tam czasu na reklamację, ale wątpię, że będzie po [rozwiń/zwiń]
Szybka obsługa, stały kontakt, naprawa bez wymiany części
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-04-16
*.56.209.*
Bardzo spoko. Od zamówienia usługi na stronie do przyjazdu minęły dokładnie 43 minuty w godzinach szczytu. Naprawa po kolejnych 20 minutach, bez wymiany części - zablokowany wąż. Polecam!
szybko,skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-01-30
*.56.209.*
Świetna firma. Nigdy nie spotkałem się z tym, żeby fachowiec miał przy sobie terminal, fakturę wystawił bez pytania o nią i trzymał się wcześniej ustalonej ceny. Pralka działa jak nowa, oby inni wzięli przykład.
Uczciwość, nowoczesność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-11-07
*.235.176.*
Wezwałem serwisanta do zmywarki w Gdańsku. Wyciek, którego poprzedni serwisant nie potrafił zlokalizować. Pan serwisant nie wyciągając zmywarki z zabudowy, odkręcając dolną osłonę, stwierdził, że to uszczelka misy. Potem sprawdził, że część niedostępna więc skasował 139zł za ekspertyzę i pojechał. N [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-06-06
*:e43a:3922:*
Korzystałem z fachowców od pralek https://usterka.pl/serwis-agd/gdansk/naprawa-pralek SUPER MIŁA OBSŁUGA!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marel
link | zgłoś
2020-06-06
*:e43a:3922:*
Świetny kontakt ze specjalistami i duża różnorodność oferty. Jednym słowem - polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie