Usterka Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 20
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Grzegorz
link | zgłoś
2021-06-10
*.238.122.*
Naprawa zmywarki zakończyła się jej całkowitym uszkodzeniem. Firma nie poczuwa się do odpowiedzialności i cała winę przerzuca na mnie a na dodatek w regulaminie zastrzegają sobie ze taka sprawa może być i nie ponoszą odpowiedzialności za pogłębienie usterki przy próbie naprawy. Polecam tylko hazardz [rozwiń/zwiń]
Punktualność, teoretycznie krótkie terminy
Jak coś pójdzie nie tak klient jest bez ochrony pozostawiony sam sobie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2021-05-21
*.196.63.*
Świetna firma! Nie zgadzam się z opinią niżej, że dwie wizyty to drogo! Przy zamawianiu usługi widać, jaka jest cena za naprawę przy jednej wizycie, a jaka gdy trzeba zamawiać części. Typowy polski maruder, który zawsze wymaga wszystkiego u fachowca. 149 zł diagnoza, 199 zł naprawa, 298 zł gdy panow [rozwiń/zwiń]
Szybko, płatność kartą, punktualnie, gwarancja, faktura, profesjonalizm
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-05-18
*.160.157.*
Polecam serwis, głównie za podejście do klienta w kwestii kontaktu oraz za szybkie rozwiązanie problemu. Nie było konieczności czekania na części, bo fachowiec miał na miejscu :)
błyskawiczny dojazd, konkurencyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2021-05-12
*.205.194.*
bardzo droga diagnoza i pierwsza wizyta o której portal usterka.pl omija szerokim łukiem. Cena wizyty to koszt 200 zł, nie mam żadnych danych jednak przypuszczam, że min. 75% wizyt nie kończy się na jednej. Realny koszt to 400 zł + części. BRAK JASNEJ INFORMACJI O CENIE. fachowiec, który przyjec [rozwiń/zwiń]
kompetentny pracownik
Brak informacji o cenie usługi, nawet po procesie rejestracji, należy o to dopytywać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-05-10
*.160.157.*
Bardzo fajny zespół. Naprawiałem okap i piekarnik, wszytko działa. Polecam osobom ceniącym sobie czas naprawy ;)
czas naprawy, jasny cennik, koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-05-05
*.56.209.*
Był u mnie pan Mariusz do pralki. Naprawa trwala 20 minut, wąż mial przy sobie. Przesympatyczny człowiek. Polecam wszystkim znajomym ten portal.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-05-04
*.160.157.*
Bardzo miła obsługa, zarówno po stronie telefonicznej, jak i fachowej. Wiedziałam wszystko, od ceny do godziny przyjazdu. Bardzo miła odmiana ;)
jasne ceny, punktualność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-04-30
*.65.58.*
Witam, wczoraj naprawiał mi zmywarkę Albert z usterka.pl Nie zrobił nic, nie miał pojęcia co ma robić i zainkasował 170,00 zł., gdzie było uzgodnione na infolinii 140,00 zł. I tak się firmy bogacą i płaczą, że jeszcze mało.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2021-04-29
*.160.157.*
Szybko i skutecznie :) Tylko to się właściwie liczy 5/5
szybko, skutecznie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2021-04-25
*.160.157.*
Bardzo przydatna rzecz, polecam ogólnie :)
szybko, sprawnie, profesjonalnie
trochę drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Usterka Opinie