Usterka Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 28
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ew
link | zgłoś
2021-10-13
*.173.138.*
Zamawiałam fachowca do zatkanego grzejnika, usługi montażu lampy i wyregulowania drzwi, grzejnik był priorytetem i możliwość wykonania usługi związanej z grzejnikiem zadecydowała o wyborze firmy, okazało się że pan nie zajmuje się takimi sprawami, usługa płatna od czasu pracy a nie od usługi, cena z [rozwiń/zwiń]
Brak możliwości wykonania usługi, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-08-20
*.173.250.*
Old Mi - ja miałam część na następny dzień. Fachowiec składa zamówienie do działu logistyki od razu, tylko dystrybucja na Polskę nie zawsze ma część od ręki i czasami trzeba sprowadzić od producenta, który siedzibę ma np. w Turcji. Tak więc to nie wina usterki, tylko akurat taka część Ci się zepsuła [rozwiń/zwiń]
Szybkość, płatność kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Old Mi
link | zgłoś
2021-08-17
*.31.156.*
Przestrzegam przed firmą, która obiecuje szybką naprawę, a na sprowadzenie popsutej części urządzenia potrzebuje trzech tygodni w czasie, gdy do każdego miejsca w Polsce można przesyłkę dostarczyć w dwa dni lub szybciej. Pobiera wysokie opłaty, by na koniec zostawić klienta z popsutym sprzętem. Firm [rozwiń/zwiń]
-
Wysokie koszty, niekompetencja, brak rezultatów działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liliana
link | zgłoś
2021-08-11
*.235.22.*
Naprawa bojlera przez p.Tomasza sprawna i fachowa robota ???? bojler działa jak nowy ???? oby więcej było takich fachowców????oceniam p.Tomka na 6+???? polecam
Punktualność ,miła obsługa ,doradztwo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Micho
link | zgłoś
2021-08-08
*.56.209.*
Bardzo fajna usługa, będę polecał
Szybko, przez stronę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-07-30
*.31.35.*
Super strona????Szybka i fachowa pomoc Pan Adrian szybko naprawił awarię pralki.
Wygodne terminy
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-07-12
*.173.252.*
Gratuluję i jeszcze raz gratuluję, że ktoś w końcu pomyślał o tym żeby zamawianie serwisu było wygodne. Normalnie jak pizzę, pan był dokładnie po 43 minutach i wykonał swoją pracę w 15 minut. Pralka działa jak nowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2021-07-12
*.56.209.*
Bardzo wygodny serwis z dobrymi terminami - polecam całym sercem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-07-06
*.173.240.*
Polecam! Mistrzowskie terminy i szybka realizacja. Cena z góry znana. Można płacić kartą!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-06-29
*.205.198.*
Najgorszy serwis z jakim się spotkałam. Pan, który przyjechał do cieknącego kolanka w toalecie lekko je tylko poprawił, skasował 199 zł i sobie poszedł. Z powodu tego kolanka miałam później w domu powódź i zalanie sąsiadów. Nadawało się do wymiany, ale widocznie to dla pana "fachowca" za dużo. Chcia [rozwiń/zwiń]
Brak
Ten serwis to żart
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie