Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 351
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Zarina
link | zgłoś
2024-04-08
*.173.146.*
Punktualne przybycie Rzetelne sprawdzenie sprzętu pod kątem usterki Postawienie diagnozy i omówienie opcji naprawy Miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2024-04-03
*.254.44.*
Szybka wykonana usługa,pan przyszedł punktualnie. Zmywarka zrobiona.
Szybko postawiona diagnoza
Trochę drogo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ank88
link | zgłoś
2024-03-26
*.49.202.*
Szybko, sprawnie i milo
Szybko sprawnie i milo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2024-03-26
*.127.216.*
Błyskawiczna usługa. Łatwy proces umawiania. Wszystko jasne i czytelne. Cena z góry wiadoma. Fachowiec - pełen profesjonalizm i wysoka kultura osobista.
Same zalety
Brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barteg
link | zgłoś
2024-03-25
*:8c69:fe12:*
Błyskawiczna rezerwacja terminu, bezproblemowy kontakt, szybka i fachowa naprawa, przesympatyczny fachowiec, możliwość płatności BLIK. Polecam
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2024-03-20
*:49:af70:*
Kompetenty,komunikatywny,przyjaźnie nastawiony do klienta - założenie włącznika światła i sprawdzenie lampy wiszącej bardzo profesjonalne i sprawne przez pana Adama.Godny polecenia.
Fachowiec
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2024-03-19
*.221.129.*
Superfachowiec.Sprawdził wszystko i do skutku szukał przyczyn awarii pralki. Oczywiście została naprawiona i dodatkowo wstawiona i podłączona. Bardzo dziękuję za pomoc
Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2024-03-16
*.173.209.*
Fachowa i sprawna obsługa. Rzetelnie przekazana diagnoza. Po prostu super.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2024-03-15
*.68.31.*
Bardzo miła obsługa, ułatwienie w wyborze terminu. Profesjonalizm przy diagnozie sprzętu.
Szybkość i godziny pracy usterki
Trochę drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2024-03-13
*.205.206.*
Szybką i fachowa pomoc. Pełen profesjonalizm. Widać że Panowie z usterka.pl znają się na rzeczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2024-03-13
*.173.204.*
Bardzo szybko, sprawna i profesjonalna usługa. Pan uwinął się szybko z usterką w pralce. Sprawny i szybki kontakt z firmą. Bardzo polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2024-03-13
*.8.20.*
DNO !!! Potwierdzili wizytę nie przyjechali i nawet sms nie napisali że nie przyjadą
brak
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2024-03-12
*.173.213.*
Rewelacja, bardzo szybko, sprawnie, profesjonalnie. To nie mój pierwszy kontakt z Usterka i zawsze tak samo perfekcyjnie. Serdecznie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2024-03-11
*:846b:8807:*
Szybko i sprawnie naprawiona usterka. Pan Krzysztof przyszedł na czas i fachowo załatwił sprawę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2024-03-11
*.30.24.*
Pan Marek, to specjalista w swojej pracy, 100% punktualność, 100% realizacja, konret i bez bałaganu. Dzięki za pomoc i polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2024-03-08
*.221.133.*
Wizyta spełniła w 100% moje oczekiwania.Punktualnie,szybko i sprawnie.Pan Piotr doradził,zaproponował optymalne rozwiązanie.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2024-03-08
*.88.146.*
Pan Dariusz przyjechał punktualnie, wykonał usługę szybko i profesjonalnie. Udzielił wszystkich informacji. Wizyta przebiegła sprawnie i miło
szybko, sprawnie, miło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ivan
link | zgłoś
2024-03-07
*.65.102.*
Pan Sebastian bardzo odpowiedzialny, miły i wykwalifikowany mistrz. Szybko przybył i wszystko załatwił!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2024-03-07
*.105.9.*
Pań Adam bardzo miły i pomocny . Pomógł z piekarnikiem kiedy nie widziałam już cienia szansy i traciłam nadzieję. Szybko i sprawnie .
Szybkość i konkretność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2024-03-05
*.221.140.*
Niedzielna próba naprawy zmywarki w moim wykonaniu zakończyła sie jak zawsze w niedzielę.... Skorzystałem z pomocy Pana rafała za pośrednictwem Usterka... W krótkim czasie sprawnie wymieniona została uszczelka i zmywarka działa jak przez poprzednie 19 lat...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2024-03-03
*:6d55:266f:*
Skorzystałem z serwisu Usterka do naprawy zmywarki, która wyłączała się z powodu zbyt dużej temperatur. Po zgłoszeniu 5 września przyjechał technik i stwierdził, że uszkodzony jest czujnik temperatur, który należy wymienić. Ponowna wizyta pana montera była za dwa dni. Całość kosztowała mnie 796 [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kapiblue
link | zgłoś
2024-02-29
*.65.171.*
Pan Piotr przyjechał tego samego dnia i poświęcił ponad półtorej godziny, żeby zdiagnozować przyczynę problemów z pralką. Znalazł przyczynę i zalecił wymianę niesprawnego elektrozaworu. Jestem bardzo zadowolony z usługi.
Krótki termin umówienia serwisu i profesjonalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2024-02-27
*.147.108.*
profeska. Pan wszedł i od razu wiedział co jest przyczyną nie działającej zmywarki.
krótki czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marti
link | zgłoś
2024-02-26
*.156.113.*
Bardzo fajny portal ???? po zgłoszeniu usterki bardzo szybki kontakt telefoniczny, podany przewidywany koszt naprawy. Fachowiec przyjechał na umówioną godzinę, był bardzo kompetentny i sympatyczny. Skasował tyle ile przez telefon zapowiedział konsultant. Jeśli kiedykolwiek jeszcze zepsuje się w moim [rozwiń/zwiń]
Szybko, bezproblemowo
Brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2024-02-26
*:9293:fc27:*
Korzystaliśmy pierwszy raz. Nie mamy żadnych zastrzeżeń :) Bardzo kontaktowa firma, czuć troskę o klienta. Duży plus za możliwość rezerwacji on-line o każdej porze dnia i nocy. Brak problemów z anulowaniem czy zmianą terminu, wygodny sposób płatności. Korzystaliśmy z usług Pana Jakuba elektryka, spr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona Stefańska
link | zgłoś
2024-02-20
*.68.124.*
Bardzo sprawna organizacja,szybka reakcja na zgłoszenie, Pań Filip bardzo punktualny,profesjonalny i o dużej kulturze osobistej.polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2024-02-16
*.64.16.*
Usterka pl? Pomyślałam ok spróbujmy i nie żałuje. Jestem bardzo zadowolona. Szybko i fachowo, już przez telefon wiedzieli co to za błąd zmywarki jest i że naprawia na wizycie. A w innym punkcie powoedzial mi facet „oooo to będzie dużo kosztować!” To sobie myślę naciągacz a usterka.pl od razu oszacow [rozwiń/zwiń]
Czas pracy i punktualność
Szkoda że nie przyszli z kamerą ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
radek
link | zgłoś
2024-02-15
*:e09f:40f7:*
bardzo rzetelna usluga, profesonalista pod kazdym wzgledem
czas pracy, kultura pracy, punktualnosc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2024-02-14
*.11.180.*
Specjalista Marcin wymienił grzałkę w pralce. Pralka działa, a fachowiec był sympatyczny i wszystko załatwił profesjonalnie.
Szybka i fachowa naprawa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumił
link | zgłoś
2024-02-12
*.205.13.*
obsługa profesjonalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2024-02-10
*:4462:6d84:*
Ocena 1 pan przyszedł pogrzebał niby naprawiał mówi że jest ok skasował pieniądze i ma wszystko lże mam 2 tygodnie gwarancji na naprawę a tu klops nie działa odebrał telefon i informuje że przyjedzie i poprawi i tak od tygodnia nie przyjeżdża a mówi żE będzie nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2024-02-07
*.173.150.*
Szybka i trafna diagnoza - źle dociśniete termopary. Pan Krzysztof w mgnieniu oka sobie z tym poradził i znów możemy z narzeczoną cieszyć się wszystkim czterema palnikami. Polecam
Profesjonalizm, czas diagnozy i naprawy, kultura osobista , umówienie terminu
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2024-02-04
*.248.173.*
6 pkt. Chociaż naprawa się nie opłaca jestem bardzo zadowolona z usługi, a właściwie wyjaśnień, p. Rafała. Bardzo rzetelnie opisał co się stało i jakie to może wygenerować koszty... Polecam tego pana. Alicja
Rzetelny. Konkretny.
Brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2024-01-30
*.67.244.*
Szybko, sprawnie i zmywarka działa. Jestem bardzo zadowolona z usługi.
Pełna informacja, łatwo się umówić, jakość usług
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2024-01-29
*.113.10.*
Szybką i łatwa obsługa portalu. Fachowiec szybko zdiagnozował usterkę oraz doradził najlepsze rozwiązanie sprawy. POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2024-01-26
*.64.24.*
Sympatycznie,kontaktowo pomocnie.Tak trzymać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nati
link | zgłoś
2024-01-23
*.25.109.*
Profesjonalizm,szybka diagnoza i bardzo miły kontakt z panem Krzysztofem,sprawił,że z przyjemnością będę polecać dalej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2024-01-23
*.221.141.*
Fachowiec punktualny, kontaktowy i bardzo uczciwy, godny polecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2024-01-22
*.173.212.*
Wszystko szybko i sprawnie. Fachowiec miły, pomocy i dobrze przygotowany. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2024-01-22
*.109.145.*
Punktualnie, dobry kontakt i szybka diagnoza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2024-01-12
*.173.204.*
Podczas umawiania wizyty podana cena 199 zł za diagnozę, po czym po wizycie wystawiona faktura na 265 zł bez wykonanaia naprawy, że wzgledu na brak części. Po wizycie brak kontaktu do firmy w celu wyjaśnienia różnicy w cenie. Na maile nie odpowiadają, telefon jest rozłączany jeśli nie ma się umówion [rozwiń/zwiń]
Szybkość wizyty
Podawanie nizszych cen w cenniku; Brak kontaktu po wizycie; zreo odpowiedzi na maile
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2024-01-11
*.151.41.*
fachowa usługa. Pracownik miły i kompetentny
sprawnie, fachowo, miło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Js
link | zgłoś
2024-01-10
*.156.133.*
Wizyta przebiegła szybko, sprawnie. Usterka została naprawiona. 10/10
Perfekcyjnie wykonana usługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2024-01-03
*.221.148.*
Wszystko przebiegło doskonale. Jednocześnie portal komunikował mi , opóźnienie fachowca, które wystąpiło z powodu przedłużenia się wizyty u innego klienta. Fachowiec był uprzejmy, kulturalny i bardzo kompetentny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-12-31
*.30.116.*
Szybki czas realizacji. Miły i kompetentny
S,ybku czas
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2023-12-29
*.156.135.*
Pan Krzysztof szybko o sprawnie podłączył piekarnik, przyciął blat aby zmieściła się płyta grzewcza. Pare godzin wcześniej byli inni serwisanci z euro AGD i nie poradzili sobie ani z piekarnikiem ani z płytą grzewczą. Polecam pana Krzysztofa :) Uratował nas i na weekend nie zostaliśmy bez ciepłego [rozwiń/zwiń]
Usługa tego samego dnia, bardzo miły Serwisant, wszystko działa.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2023-12-29
*.147.104.*
Diagnoza i naprawa wykonana sprawnie i szybko. Pralka naprawiona. Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi.
Krótki termin oczekiwania na fachowca. Szybkość diagnozy i naprawy.
Nie dostrzegam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2023-12-29
*.146.8.*
Przyszedł fachowiec do piekarnika, prawdziwy. Szybko wymienił bezpiecznik i w zasadzie mógłby wyjść. Ale oprócz tego poprawił wadliwie zamontowaną grzałkę, którą montował poprzedni "fachowiec" (z innego serwisu). Przeczyścił też wentylatory, które przestały się kręcić... znów przez źle zamontowaną g [rozwiń/zwiń]
Świetny serwisant
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2023-12-28
*:86ce::*
Wygodny system zamawiania, krótki termin i to w okresie świątecznym. Fachowa naprawa na miejscu. Polecam
Cena nie jest chyba najniższa, choć rozumiem, że płaci się za fachową wiedzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-12-27
*.221.137.*
Szyba możliwość zamówienia fachowca. Nawet w tym samym dniu. Usterka usunięta szybko sprawnie ogólnie Super
Dostępność
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2023-12-19
*.248.211.*
Cena o jaką prosi serwis trochę wysoka ale sam fachowiec jakiego mi przydzielono - profesjonalny, szybki i bardzo miły.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2023-12-19
*.8.150.*
Przez portal usterka zamówiłam naprawę zepsutej zmywarki. Pan Rafał okazał się świetnym fachowcem, a cała usługa odbyła się w bardzo miłej atmosferze. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EDWARD
link | zgłoś
2023-12-19
*.31.208.*
Wizyta 236856 Hydraulik Pan Grzegorz R. Sprawni, fachowo, mił o w kontakcie.Polecam.
Super
Bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sviatoslau
link | zgłoś
2023-12-15
*.173.192.*
Bardzo miły pan. Na szybko wszystko zrobi. Dziękuję bardzo. Serwis jest super Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Meg
link | zgłoś
2023-12-04
*.254.217.*
usterka naprawiona wzorowo. kontakt przed przyjazdem bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sharky
link | zgłoś
2023-12-02
*:49:c9:*
Dobry serwis, od dawna korzystam i polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-11-29
*.233.92.*
Fachowiec zamówiony do naprawy piekarnika, zapoznał się z objawami awarii po czym stwierdził, że ewentualna naprawa byłaby kosztowna. Cała "diagnoza" trwała 10 minut i kosztowała mnie 260 zł. Mailowo poinformowałem firmę o zaistniałej sytuacji oczekując rekompensaty finansowej. Łaskawie zaproponowan [rozwiń/zwiń]
Brak
Totalne lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AgataS
link | zgłoś
2023-11-24
*.229.147.*
Kupiłam małe mieszkanie, które już w dużej części było wyremontowane, ale nadal wymagało dostosowania do moich potrzeb. Byłam przerażona gdzie w obcym mieście znajdę fachowców i w ramach desperacji zaczęłam poszukiwania w Internecie. Tak znalazłam Usterka.pl. I tak kolejno p. Michał sprawdził instal [rozwiń/zwiń]
dogodne terminy, dostępność fachowców z różnych dziedzin, na dodatek większość z nich jest pomocna w kilku dziedzinach i podczas jednej wizyty mogą naprawić kilka rzeczy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Caravel
link | zgłoś
2023-11-23
*.64.16.*
W zeszłym tygodniu zamówiłem fachowca do zepsutej zmywarki przez portal Usterka. Pan Marcin wykazał się bardzo wielką wiedzą i fachowością. Wytłumaczył mi co się zepsuło I co należy zrobić aby poprawnie działała. Niezwykle kontaktowy człowiek, bardzo polecam.
Supet fachowiec
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2023-11-17
*.238.1.*
Bardo dobry i sprawny fachowiec. Miła konkretną obsługa. Wymiana, naprawa, montaż dobrze i czysto. Polecam
Sprawnie i czysto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-11-16
*.70.85.*
Usługa hydraulika (problem ze spłuczką w WC...): Szybko, terminowo i sprawnie. Sympatyczny fachowiec, problem rozwiązany przy pierwszej wizycie - tego samego dnia wieczorem. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzyszto57
link | zgłoś
2023-11-16
*.108.57.*
Pan Arsenin błyskawicznie zlokalizował powód usterki zmywarki i ją usunął. Przy okazji udzielił kilku cennych rad dotyczących obsługi urządzenia. Duża kultura osobista. Fajny facet. Tylko ta cena!
Punktualność, fachowość, kultura osobista
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2023-11-15
*.205.140.*
Polecam usługi usterki, szybko , profesjonalnie
Szybko, sprawnie , fachowo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2023-11-13
*.205.209.*
Super fachowiec. Usługa wykonana sprawnie, w milej atmosferze. Koszta umiarkowane ,a usługa rzetelna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A
link | zgłoś
2023-11-11
*.221.131.*
Świetny, uparty fachowiec. Sprawa wyglądała beznadziejnie ale w pojedynkę odsunął część meblościanki i znalazł źródło problemów- ukryty kontakt, o którym nikt nie wiedział. Doświadczenie imponujące! Do tego strasznie sympatyczny i życzliwy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2023-11-08
*.146.114.*
Naprawa zmywarki. Wszystko przebiegło profesjonalnie i sprawnie, naprawa nie wymagała dodatkowych części. Polecam Pana Rafała.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Dołęga
link | zgłoś
2023-11-07
*.147.105.*
Wszystko ok, naprawa kuchenki nie wymagała dodatkowych części i odbyła się w umówionej cenie. Daję 4 za jakość ze względu na dość wysoką cenę, ale trzeba powiedzieć, że w jej ramach Pan Krzysztof był super punktualny i termin wizyty nieodległy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2023-11-07
*.12.64.*
Pan Piotr sprawnie zlikwidował usterkę pralki.Jestem zadowolona z obsługi i naprawy
szybka i sprawna likwidacja usterki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-11-07
*.33.248.*
Pan Piotr - punktualny i fachowy młody człowiek. Usługa wykonana szybko i sprawnie. Polecam .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2023-11-06
*.64.28.*
Właściwie ukrojony na miarę obecnych potrzeb portal dzięki któremu można szybko i w rozsądnej cenie znaleźć fachowca. Obsługa płatności elektronicznych po wykonaniu usługi zasługuje na duży plus. Przejrzyste zasady zachęcają do skorzystania. Wybierając fachowca bez uprzedniej wiedzy na temat usługi [rozwiń/zwiń]
Obsługa płatności elektronicznych po wykonaniu usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2023-11-03
*.11.69.*
Jest tylu fachowców, którzy sie ogłaszają w necie i ich usługi mniej kosztują. Z drugiej strony nie rozumiem czemu oni pracują u kogoś i nabijają kasę jakiejś tam prostej firmie. Jeżdżąc swoim autem i używając swoich narzędzi. A panowie siedzą sobie w jakiejś klitce i nabijają się z frajerów.
BRAK
DUŻO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-11-02
*.151.32.*
Dwa tygodnie temu wezwałam,, fachowca,,, , do złożenia dwuch szafek z trzema szufladami z systemem cichego zamknięcia. Pan,, fachowiec,,Tomek , oczywiścieprzyjechał i na wstępie mi oświadczył że on ma czas 1.5 godziny za którą muszę się zapłacić 249 złoty i nie wie czy swoją pracę wykona. Po półtora [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2023-10-31
*.246.67.*
Firma porażka, przeczekuje i oszukuje klienta. Pan właściciel Mateusz I. chciał mnie uciszyć" zwrotem 100 zł blikiem na tel, z czego wcześniej czekałam 2 miesiące na ponowny przyjazd fachowca do zmywarki płacąc 270 zł za koszt przyjazdu i docelowo nie naprawienia sprzętu. Po ciągłym dopraszaniu się [rozwiń/zwiń]
Nie naprawienie sprzętu. Nieprofesjonalizm. Nie odbieranie telefonów. Przeciąganie i kłamstwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2023-10-31
*.28.144.*
Sprawnie, rzetelnie zdiagnozowane. Z racji na brak opłacalności naprawy uzyskałem porady dotyczące wyboru kolejnego urządzenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2023-10-29
*.255.231.*
Szybka , sprawnie i fachowo. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2023-10-29
*:da36:282c:*
Polecam! Szybkie terminy. Kamil bardzo dokladny!
Terminy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2023-10-24
*.151.141.*
Uzyskałam sprawną i fachową pomoc, usterka została usunięta. Bardzo polecam i dziękuje.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2023-10-23
*.30.125.*
Zgłosiłam problem z miedzianą rurą. Sytuacja była jasno przedstawiona - konieczne lutowanie rury. Pan z biura zapewnił, że fachowiec się tym zajmie. Podał nawet przybliżony koszt. Zależało mi na czasie, bo zostałam bez wody w mieszkaniu. Czekałam cały dzień, żeby od fachowca dowiedzieć się, że oni m [rozwiń/zwiń]
Brak
Absolutna niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anatol
link | zgłoś
2023-10-23
*.69.169.*
Omijajcie szerokim łukiem! Ja 1,5 godz. przed zaplanowaną i z 10 razy potwierdzoną wizytą otrzymałem SMS: "Informujemy, ze po zapoznaniu sie z trescia zgloszenia ustalilismy, ze nie bedziemy mogli wykonac tego zlecenia. W razie dodatkowych pytan prosimy o kontakt: [email protected] lub pod numerem 73 [rozwiń/zwiń]
Odwołują zaplanowane i potwierdzone wizyty godzinę przed
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2023-10-23
*:ae50:3e38:*
Bardzo polecam, szybka i sprawna obsługa. Pan Sebastian bardzo pomocny i uprzejmy, dziękuję za pomoc.
Szybka pomoc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-10-21
*.221.138.*
Fachowiec bardzo sympatyczny i rzetelny. Zamontował nowy bojler. Udzielił cennych wskazówek. Kreatywnie podszedł do pojawiających się wyzwań. Jestem vardzo zadowolona.
Profesjonalizm i kultura
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2023-10-18
*.222.237.*
Pan Kamil w moich oczach jest dobrym fachowcem który zna się na rzeczy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2023-10-16
*.173.192.*
Pan Krzysztof z Gdanska super mily i pomocny czlowiek, posiadajacy wiedze i doswiadczenie w naprawach pralek. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2023-10-16
*:2a:2a9e:*
P.Piotr z Poznania (instalacją rur w łazience). Robota pierwsza klasa. Pełen profesjonalizm. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szefowa
link | zgłoś
2023-10-16
*.181.120.*
Trójmiasto- p. Adam- punktualny, dokładny, kulturalny i co najważniejsze skuteczny. Dzwonił zawczasu dopytując o szczegóły awarii hydraulicznej, posprzątał po sobie, w ogóle zaopatrzony był w każdą niezbędna rzecz łącznie ze swoimi ręcznikami, odkurzaczem czy wiaderkiem- szacun. Gdyby nie dość wysok [rozwiń/zwiń]
sprawnie, szybko, na czas, rożne sposoby płatności, możliwość otrzymania faktury
wysoka cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalina
link | zgłoś
2023-10-14
*:d671:a0b9:*
Rewelacja! Pan Szymon super przyjemny gość i bardzo kompetentny, zrobił wszystko żeby naprawić nasza pralkę. Polecam każdemu!
Profesjonalizm, kompetencje
Brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2023-10-12
*:a:8fda:*
Pań Piotr z Poznania (pralka) punktualny, usługa wykonana profesjonalnie z dużym zaangażowaniem. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2023-10-10
*.221.145.*
Pan Piotr, elektryk z Poznania punktualny, rzetelny, sympatyczny. Był problem, nie ma problemu. Dzięki za udzielone porady, na pewno skorzystam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2023-10-10
*.222.246.*
Pan Kamil bardzo miły. Znalazł przyczynę wycieku wody z pralki, niestety nie mógł pomóc, bo w hurtowniach brak części. Sprawny sposób zapłaty. Bardzo miła obsługa konsultantów - Pana Sebastiana i Pana Piotra.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-10-05
*:ff45:3d41:*
Pan Adam z Gdyni to czysty profesjonalizm. Punktualny, dokładny a przy tym miły i sympatyczny. Polecam z pełnym przekonaniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2023-10-05
*.221.130.*
Jestem mega zadowolona - zamówiłam usługę hydrauliczna na za 2 godziny w 5 minut przez stronę i nawet nie musiałam się pojawiać w mieszkaniu lokatorów, bo wszystko było już opłacone. Polecam!!!
Szybko, fachowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2023-10-04
*.64.82.*
Elastyczne podejście do możliwości. Szybkość i wygoda umawiania i rozliczeń. Czysto i fachowo.
wygoda umawiania, płacenia, faktur. Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A.
link | zgłoś
2023-10-04
*.205.209.*
Szybko i profesjonalnie
Szybko
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2023-10-03
*.173.223.*
Profesjonalnie, szybko, punkualnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-10-03
*:47:42b:*
Super sprawnie, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edi
link | zgłoś
2023-09-30
*.33.199.*
Szybko, sprawnie bez naciągania. Super polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jana
link | zgłoś
2023-09-27
*.33.224.*
Jestem bardzo zadowolona! Pan Marek przyjechał na czas , złożył wszystkie meble, szybko i sprawnie . Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jo
link | zgłoś
2023-09-27
*.252.162.*
Korekta opinii o rozwiązaniu problemu: Nieprawidłowo zdiagnozowany problem wymiany kołnierza w pralce kosztował niemalo, pralka nadal ciekla, problem jest inny. Kontakt z usterka ciężki, infolinia twierdzi że nie zna numerów zleceń albo nie odbiera telefonu. Ostatecznie kołnierz został z powrotem za [rozwiń/zwiń]
Szybka usługa, dobry system reklamacyjny
Fachowcy nie zawsze dobrze diagnozują, zależy na kogo się trafi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2023-09-26
*.238.117.*
Szybko, sprawnie i skutecznie. Polecam serdecznie.
Szybko, profesjonalnie, skutecznie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezary
link | zgłoś
2023-09-22
*.30.82.*
Nie polecam, niestety wyszło uszkodzenie z winy fachowca, niestety firma nie przyznaje się do tego wciskając wymyślone historie, że coś zrobiłem, czegoś nie powiedziałem, ogólnie żenujące zachowanie i wymyślanie tłumaczeń pt. To nie nasza wona, poza tym cena, którą podaje osoba przez telefon przy um [rozwiń/zwiń]
Są mili
Brak komunikacji, brak organizacji, kłamstwo, nie ma ustalonego konkretnego cennika, brak doboru odpowiedniego fachowca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2023-09-22
*.108.67.*
Bardzo krótki termin realizacji. Sprawna i fachowa obsługa elektryka.
Termin oraz cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilianna
link | zgłoś
2023-09-21
*:cf0e:eb42:*
Rzetelność!!!! Informacje przed wizytą o przybyciu, informacje na bieżąco o usterce, świetny kontakt, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-09-21
*.11.174.*
Wyrzucone pieniądze. Nie polecam. Naciąganie i wyłudzanie kasy. Ponadto obiecana zniżka za brak terminowości - bez realizacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-09-20
*:47:476:*
Zamówilem usługę bo chciałem mieć szybko zrobione .Pan przyszedł punktualnie i naprawił w pól godziny. Czego chcieć więcej ???? Dziekuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2023-09-18
*:f:534d:*
Pomoc profesjonalna, szybka ale zarazem dokładna. Pan objaśnił szczegółowo i pokazał, co się zepsuło w pralce. Sprawnie zreperował co trzeba. Jestem bardzo zadowolona i mogę serdecznie polecić :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2023-09-18
*:be28:978b:*
Bardzo sprawna naprawa. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogna
link | zgłoś
2023-09-14
*.33.249.*
Rzetelnie, fachowo i szybko Pan Ariuk poradził sobie z awarią zmywarki. Polecam serdecznie ????
18500
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matimati
link | zgłoś
2023-09-13
*.25.146.*
Szybka i sprawna naprawa, Pan bardzo miły.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2023-09-13
*:25ba:cede:*
Szybka realizacja naprawy usterki. Gorąco polecam !
szybkość realizacji usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Usterka.pl
link | zgłoś
2023-09-11
*.145.143.*
Jeśli potrzebujesz jakiegoś fachowca, skorzystaj tutaj z usług. Usterka.pl to zespół fachowców w jednym miejscu. Tutaj możesz skorzystać z usług: hydraulika, ślusarza, „złotej rączki”, montera, serwisanta AGD, elektryka, budowlańca. Wystarczy wejść na stronę www, skontaktować się z danym fachowcem, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2023-09-08
*.65.111.*
Polecam gorąco!!!! Pan Marek dojechał 30 min przed czasem uprzedzając oczywiście o tym, rozwiązał sprawę w godzinkę, razem z wyjazdem po części! Szybko, sprawnie, profesjonalnie i w miłej atmosferze! Jestem bardzo zadowolona.
Dojazd w 45 min, szybka usługa, pełen profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bq
link | zgłoś
2023-09-01
*:12f4:9ea6:*
Fachowiec - podwykonawca 2 dni wcześniej odwołał w biurze usterka.pl wizytę. Klient przez te 2 dni nie został o tym poinformowany, że wizyta się nie odbędzie. Nie polecam..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2023-08-31
*.243.156.*
Usługa wykonana szybko, punktualnie, fachowo. Problem hydrauliczny został rozwiązany :)
Dostępność uslug
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
henryk
link | zgłoś
2023-08-30
*.146.41.*
Usługa elektryczna wykonana wczoraj(29/08/23) w domu.Kompetentny fachowiec, szybko i czysto pracował.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jo
link | zgłoś
2023-08-30
*:30fc:6e4c:*
Niestety z usterka.pl spotkamy się na sali sądowej. Nieprawidłowo zdiagnozowany problem wymiany kołnierza w pralce kosztował 700 PLN plus pracownik dodatkowo wymusił zapłatę kolejnych nienależnych i niezgodnych z regulaminem kosztów, pralka nadal cieknie. W międzyczasie zablokowaliśmy kolejna niepot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2023-08-28
*.30.124.*
Serwis moim zdaniem bardzo dobry. Punktualnie i bardzo profesjonalnie. Serwisant super. Polecam w 100 procentach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2023-08-21
*.221.147.*
Pan Tomasz bardzo profesjonalny. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
Szybkość, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-08-17
*.156.133.*
Zamowiłam usluge po godz 19. Juz o 20 tego samego dnia przyjechał pan Kamil. Był bardzo miły, sprawdził w czym problem i naprawde probował naprawić prałke. Niestety prałka była już nie do naprawy ale tego się spodziewałam więc nie ma problemu. Zapłaciłam dokładnie tyle ile było na stronie, żadnych d [rozwiń/zwiń]
Szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2023-08-17
*.40.20.*
Pan Marcin przybył punktualnie, wymiana kranu i uszczelnienie gwintów zajęło chwilę, pokazał i wytłumaczył co było przyczyną przecieku w poprzednim kranie
Punktualność, rzetelność, kultura osobista
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2023-08-16
*.227.240.*
Diagnoza przecieku z pralki zrobiona szybko i fachowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2023-08-14
*.0.48.*
Oszuści, zdziercy, manipulanci, wyzyskiwacze ludzi chcący dorobicć się na cudzym nieszczęściu. Praca tej firmy to czeski film, albo są tak niekompetentni albo kłamią żywe oczy - raczej to drugie. Kłamstwo, manipulacja, zero słów przepraszam mimo ewidentnej winu po stronie firmy. Powinno się ich zamk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2023-08-10
*.65.111.*
Pan Michał jest, w moim odczuciu, rzetelną i kompetentną osobą.
Kultura osobista, skromność, rzetelność, wysoki poziom kompetencji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-08-09
*.64.111.*
Pan Krzysztof naprawił zmywarkę szybko sprawnie i skutecznie :)
szybko, sprawnie, efektywnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-08-07
*.108.18.*
Pan Piotr elektryk rzetelnie podszedł do swojej pracy i skutecznie usunął usterkę.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2023-08-07
*:9b2e:af9:*
Jak dla mnie porażka i oszustwo. Wezwałem "fachowca" do cieknącej wanny i wymiany rury odprowadzającej wodę z umywalki. Koleś uszczelnił na szybko cieknącą wannę wymieniając uszczelkę, która puściła po 3 tyg i woda zalała sąsiadów. Jeśli chodzi o umywalkę to wymienił samą rurę i powiedział "powinno [rozwiń/zwiń]
Brak...
Nierzetelna usługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2023-08-05
*:3b4f:da73:*
Szybka diagnoza, po zakupie uszkodzonej części będzie naprawa. Uprzejmość i fachowość Pana Tomasza na piątkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2023-08-01
*.221.143.*
Pan Jakub szybko i sprawnie uporał się z krnąbrnym meblem, do którego zabrakło mi cierpliwości. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2023-07-29
*.33.240.*
Fachowiec profesjonalnie wymienił uszkodzoną umywalkę, z dbałością o szczegóły (np. wymiana uszczelki). Szybko, sprawnie, dobrze wykonana praca. Polecam.
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2023-07-27
*:f318:a7b9:*
Fachowiec trafnie określił problem w zepsutej pralce oraz na miejscu dokonał naprawy. Czas oczekiwania bardzo krótki. Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2023-07-25
*.221.133.*
Szybka wizyta po zgłoszeniu. (ten sam dzień) Diagnoza prawidłowa, fachowiec na 6*
fachowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2023-07-20
*.173.230.*
Potrzebowałam pilnej pomocy i tym sposobem odkryłam ten serwis. Mogę polecić Pana Mateusza, który naprawdę jest znakomitym fachowcem. Profesjonalnie i bez opóźnień. W dogodnej dla mnie godzinie. Pan posprzątał po sobie miejsce pracy,co też doceniam.
Profesjonalizm
Chwilowo brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-07-19
*:43:49:*
Cieszę się niezmiernie, że w poszukiwaniu specjalistów od napraw trafiłam na usterka.pl Pełen profesjonalizm i żadnych wpadek! Pan Seweryn w kilka minut ocenił zepsucie się pralki. Kolejna wizyta to wymiana i wszystko gra! Mam nadzieje, że będę miała mało „zepsuć” w domu. Ale gdyby kiedykolwiek to [rozwiń/zwiń]
Same!
Nie ma!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2023-07-18
*:fcf3:f321:*
Pan skasował ponad 200 zł za diagnozę usterki, zdemontował rzekomo wadliwą część i na tym jego usługa się skończyła... Dwukrotnie kontaktowaliśmy się celem umówienia dalszego ciągu naprawy ale już nie odbiera telefonu i nie odpisuje na sms'y. Wg mojej opinii nierzetelny i nieucziwy sposób podejści [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mira
link | zgłoś
2023-07-17
*.221.123.*
Super fachowiec. Szybko i fachów. Do tego miły, uprzejmy. Dziekuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2023-07-13
*.231.25.*
usługa fachowa
bardzo dobry fachowiec
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2023-07-13
*.24.240.*
Usługę oceniam na 1! Na początku pytałam Pana czy jest hydraulikiem odpowiedział ze tak, w trakcie rozmowy wyszło ze jest serwisantem sprzętu AGD. Gdy umawiałam wizytę szukalam fachowca hydraulika! który zdemontuje baterie w kuchnii i założy ja w lazience w której zamontuje również syfon a w kuchnii [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2023-07-13
*.33.240.*
W dniu wczorajszym zadzwoniłam wizytę umówiłam miałam umówioną już następnego dnia, fachowiec bardzo kompetentny polecam na przyszłość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-07-08
*:4b:74:*
Problem zglosilam w SOBOTE i w przeciagu godziny był Pan. Jestem zachwycona profesjonalizmem i komunkacją ze mną. Pan Seweryn bardzo szybko zlokalizował usterkę i przybyciu części zamiennej będzie działał dalej. Barfzo się cieszę, że w przypadku zmory jaką jest reczne wykręcanie prania z pralki traf [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrianna
link | zgłoś
2023-07-08
*.205.189.*
Z problemem zgłosiłam się w piątek, a już w sobotę przyszła do nas pomoc ???? problem rozwiązany od ręki, w mojej opinii sprawiedliwie wyceniony.
Punktualność, dostępne terminy, naprawa na pierwszej wizycie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2023-07-07
*.173.17.*
Pan Krzysztof był punktualnie. Usterka kuchenki gazowej wykonana szybko, sprawnie. Jestem bardzo zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2023-07-06
*.30.120.*
Pełen profesjonalizm, usługa zamówiona Ok 24 w nocy na 9.30 był na czas Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2023-06-30
*.217.18.*
Pan Adrian pojawił się w godzinę po umówieniu wizyty. Z Pralką poradził sobie w 45 minut. Żona szczęśliwa, córka szczęśliwa a ja mam spokojny weekend. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Szybkość i kompetencja.
Zero wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Regina
link | zgłoś
2023-06-28
*.65.194.*
Fachowiec kompletny laik stal przy pralce i nie wiedzial co jest,usluga z naprawa miala kosztowac 200 do 250 zl a pseudo fachowiec zazyczyl sobie 299zl oczywiscie bez faktury to oszustwo i zdzierstwo malo tego zaginela czesc od pokretla szybko przyjmuja zlecenia lecz potem juz nie odbieraja telefon [rozwiń/zwiń]
zadne
niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2023-06-27
*.110.197.*
Pan PIOTR...bez zbędnego komentarza...od zlecenia do zakończenia serwisu wszystko na 6
same zalety
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2023-06-22
*.173.232.*
Punktualnosc jak w szwajcarskim zegarku. Bardzo mila atmosfera i kultura pracy. Po zapoznaniu sie z problemem, dzialania zostaly podjete natychmiastowo. Wszystko naprawione w niecale 0.5h.
Punktualnosc, kultura, porzadek po wykonanym zadaniu, fachowosc, cena.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-06-20
*.250.198.*
Fachowa diagnostyka i szybkie zlokalizowanie problemu ze zmywarką. Jak się człowiek nie zna to sam by nie znalazł powodu usterki, chociaż po fakcie wydawałoby się, że to drobnostka :) Przegląd i naprawa na miejscu. Uprzejmy kontakt, na dodatek wszystko wytłumaczone, więc wiadomo na przyszłość co r [rozwiń/zwiń]
skuteczność, trafna diagnostyka, termin wizyty, dojazd w cenie
brak (cennik usługi znany przed wizytą)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2023-06-15
*:dc4f:f16c:*
Jestem bardzo zadowolony zarówno z wykonanej usługi jak i profesjonalnej postawy Pana Mariusza, mimo trudnych warunków i starej instalacji cierpliwie i spokojnie wykonał robote na koniec dokładnie wszystko sprawdzając oraz udzielając informacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2023-06-14
*:11fb:9d59:*
Trafna diagnoza, fachowa pomoc. Pan sympatyczny i uprzejmy. Polecam
Skuteczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-06-12
*.173.224.*
Usługa wykonana prawidłowo i w czasie. Skorzystam z usługi po raz kolejny!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2023-06-12
*:49:1c4:*
Ocena 6. Pan Piotr bardzo miły i kompetentny. Szybko zdiagnozował problem i na miejscu go rozwiązał. Nie dziwię się, że ma setki pozytywnych opinii. Osoba godna polecenia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2023-06-10
*.173.241.*
Fachowo, sprawnie, szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2023-05-30
*.122.4.*
Fachowa pomoc, sprawnie, sprytnie i na czas polecam
Profesjonalne
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ad
link | zgłoś
2023-05-29
*:d4ee:76a5:*
Naprawa skończona w 10min, super kontakt, przybycie przed czasem! Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2023-05-16
*:f3f2:1520:*
Pan Damian kontaktowy, rzetelny i profesjonalny.
Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2023-05-11
*.21.150.*
Pełna profeska. Robota zrobiona w 10minut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2023-05-06
*.122.20.*
Pan Rafał bardzo profesjonalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-05-03
*.173.225.*
Punktualnie,sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2023-04-26
*.76.233.*
Jestem zadowolona z usługi serwisanta. Panie Piotrze dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2023-04-21
*:37c4:c9db:*
Profesjonalne podejście, miła atmosfera, rzetelnie wykonana praca. Bardzo dziękuję Panu Marcinowi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2023-04-21
*.254.226.*
Profesjonalna pomoc, dodatkowe porady przy eksploatacji urządzenia.
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2023-04-18
*.248.213.*
Peofesjonalny fachowiec.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PAWEL
link | zgłoś
2023-04-17
*.205.95.*
Bardzo fachowa obsluga .. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-04-13
*.8.212.*
Bardzo pomocny fachowiec, poradził sobie ze wszystkimi napotkanymi po drodze przeszkodami. Polecam skorzystanie z usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-04-13
*.221.132.*
Nie polecam usług firmy Usterka.pl. Oni chyba kupują pozytywne opinie i te prawdziwe zakrywają fejkowymi. Serwistan nie przyjechał na umówioną godzinę a specjalnie brałem urlop w ten dzień. Wieczorem raczył oddzwonić i jedynie stwierdził: to proszę napisać reklamcję - no to piszę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2023-04-10
*.173.233.*
Dziękuję pięknie za pomoc. Mimo świąt piekarnik naprawiony i działa jak dawniej. Mogę tylko polecić i przekazać dobrą opinię znajomym.
Szybko, w święta, uczciwie, skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2023-04-10
*.0.126.*
uwaga na firmę "usterka.pl" - to oszustwo. Zachęcona umieszczonym na stronie firmy „usterka” zapewnieniem należytego wykonania usługi przez fachowca w swojej dziedzinie i gwarancji wykonywanych usług, zdecydowałam się na zlecenie naprawy pralki za pośrednictwem tej firmy. Informacje na stronie wpr [rozwiń/zwiń]
szybki termin
jak w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2023-04-03
*.160.157.*
Witam, zapłaciłem za wymianę grzałki 316 zł ( w tym koszt dojazdu był 17 zł). Chwalicie się Państwo jasnym obowiązującym cennikiem ,według którego wymiana grzałki kosztuje 199 zł. Tak też wynika z opinii klientów, którzy podają taki koszt usługi .Zgodziłem się na cenę 316 zł w przekazanej [rozwiń/zwiń]
terminowy przyjazd serwisanta
zawyżona cena ,części oferowane prywatnie przez serwisanta nieznanego pochodzenia z zawyżoną ceną
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2023-02-27
*.188.246.*
Awaria elektryczna wystąpiła w sobotę.Mieli przyjechać o 10 rano.Po 10 zmienili status usunięcia awarii na poniedziałek 10 rano, czyli 48 godzin.Dobrze,że jest konkurencja.Elektryk innej firmy usunął awarię.Z dojazdem i pracą zajęło mu to 40 minut i zainkasował dużo mniejszą opłatę.usterkę.pl nie po [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2023-02-19
*.160.159.*
1 pkt. za wygodny kontakt i terminowy przyjazd do wykonania usługi. Niestety na tym koniec, udrożniona rura zaczęła zawodzić już pokilku dniach, a po dwóch tygodniach wróciła do stanu sprzed naprawy. Zgłosiłam reklamację, ale w odpowiedzi usłyszałam, że na udrażnianie rur firma nie udziela gwaranc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2023-02-19
*.6.236.*
Będę polecać, dziękuję panu Grzegorzowi za udzieloną pomoc i profesjonalne podejście do tematu. Przygotowanie, kultura i punktualność - doceniam, Ania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2023-02-11
*.11.60.*
Chyba najlepsza firma na jaka dotad trafilam. Cena zgadzala sie co do zlotowki. Pan ktory naprawial sprzet moglby pracowac w banku - schludnie ubrany, grzeczny, elokwentny. Temat byl rozwiazany w ciagu 20 minut. Naprawde fajna usluga.
szybkosc,fachowosc,kultura
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Raf
link | zgłoś
2023-02-07
*:c1f1:503:*
Uważajcie na nich. Absolutnie nie płaćcie nic z góry. Fachowiec przyjechał, uznał że nie jest w stanie wysunąć pralki. Ocenił, że może jest zepsuty programator, a może coś innego po czym skasował 120 zł i sobie poszedł. Nie polecam, dużo lepiej wziąć człowieka z ogłoszenia i ustalić normalne warunki [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-12-20
*.25.234.*
Ekstra! Rezerwacja przez stronę to coś, czego mi brakowało w usługach fachowców od lat. Fachowiec miał terminal, a faktura była na mailu jeszcze zanim wyszedł z lokalu. Cena - taka jaka była podana przed spotkaniem. Poza tym przed wizytą otrzymałem przypomnienia SMS, a na koniec telefon od fachowca, [rozwiń/zwiń]
Szybko,uczciwie,na czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uświadomiony
link | zgłoś
2022-12-16
*.173.104.*
Niech wszyscy zastanawiający się nad zleceniem usługi na Usterka.pldobrze najpierw przeczytają regulamin; firma działa w trybie pogotowia i zastrzega brak odpowiedzialności za wykonanie usługi/ naprawy; jeśli technik nie będzie w stanie jej dokonać, musicie tak czy owak zapłacić, odwołać usługę możn [rozwiń/zwiń]
Przyjeżdżają dość punktualnie.
Wszystko pozostałe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-11-28
*.181.163.*
Korzystałam dzisiaj z Państwa usług - naprawa suszarki. Najpierw pomylono adres usługi i serwisant czekał pod drzwiami sąsiada. Fachowiec sprawdził sprzęt i postawił diagnozę co jest do naprawy. Problem jednak pojawił się ponownie przy płatności. Pracownik Państwa firmy przed wizytą poinformował mni [rozwiń/zwiń]
Serwisant suszarki szybko i sprawnie przeprowadził diagnozę
Ukryte koszty, cena zupełnie inna niż zapewniana przed wykonaniem usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-11-25
*.192.2.*
Pan Marcel, który przyjechał do naprawy zmywarki załatwił sprawę szybko, fachowo i rzeczowo odpowiedział na wszystkie pytania. Przesympatyczny młody człowiek, który wie jak się zabrać do roboty. Szybki i dokładny w wykonywaniu pracy. Życzyłbym sobie zawsze mieć styczność z takimi serwisantami.
Fachowiec wysokiej klasy + możliwość dokonania płatności kartą !!!
Dosyć wysoki koszt ( 199 PLN za pierwszy przyjazd, kolejne o 50 PLN mniej)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cieniu
link | zgłoś
2022-11-25
*.108.38.*
Bardzo polecam. Pan Piotr w przyjemnej atmosferze i z pełnym profesjonalizmem wykonał wszelkie zamówione prace elektryczne.
Szybki termin. Świetny fachowiec
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-11-24
*.173.141.*
Miło, fachowo i profesionalnie, jestem bardzo zadowolona z usługi i polecam Pana Dariusza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-11-22
*.248.138.*
Sprawna narawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-11-22
*.248.220.*
Jestem bardzo zadowolona.Pan hydraulik sprawnie i szybko udrożnił zapchaną toaletę specjalnym sprzętem.Był punktualny i rzetelny.Widać było,że zna się na swojej pracy. Usługa godna polecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2022-11-21
*.254.168.*
Bardzo miło i życzliwe.
Szybkość wykonanie obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2022-11-20
*.30.40.*
Serwisant przyjechał zobaczył uszczelkę od lodówki, po czy powiedział, że musimy zapłacić za oględziny. Za określoną kwotę zamontuje nową uszczelkę kolejnym razem. Po zakupie przez nas uszczelki serwisant powiedział, że mu się to nie opłaca i mamy zapłacić za 3 godziny wymiany uszczelki. Konsultant [rozwiń/zwiń]
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-11-19
*.156.143.*
Usługa została wykonana profesjonalnie z dużą dozą życzliwości i cierpliwości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-11-18
*.187.174.*
elektryk - Mateusz - punktualnie, szybko i zrobione co trzeba; wszystko zgodnie ze zgłoszeniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-11-16
*.205.95.*
Elektryk Piotr 10 godzin wymieniał skrzynkę rozdzielczą w mieszkaniu. W wyniku jego działań doszło do zwarcia oraz przepięcia, co spowodowało uszkodzenie kotła gazowego. W rezultacie po wizycie pseudofachowca zostałem bez prądu, bez ciepłej wody i ogrzewania, za to z kłębowiskiem kabli. Pan pseudoel [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roma
link | zgłoś
2022-11-15
*.221.151.*
Szybka diagnoza , sprawnie usunięta awaria . Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2022-11-09
*.47.143.*
Bardzo dobry fachowiec znający się na rzeczy. A dodatkowo koszt bardzo tani patrząc na powagę problemu. Jestem mega zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magog
link | zgłoś
2022-11-07
*.221.142.*
Przyjechał przed czasem, sprawna naprawa, posprzątał po sobie. O to chodzi!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lesia
link | zgłoś
2022-11-07
*.36.19.*
Przyjechał na czas, wszystko zrobił szybko i schludnie, był bardzo uprzejmy. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aaa
link | zgłoś
2022-11-07
*:a136:7f1a:*
Bardzo profesjonalna obsługa, punktualne przybycie, usunięta usterka. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-11-07
*.221.121.*
Szybko i sprawnie zlokalizowany problem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2022-11-04
*:5466:4fa2:*
Profesjonalna robota. Polecam każdemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2022-11-04
*:5a:637e:*
Przemiły, profesjonalny, dokładny fachowiec.
Wyłącznie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2022-11-03
*.90.62.*
Szybka i fachowa naprawa.
Sprawnie i uprzejmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2022-11-02
*.151.34.*
Dobry kontakt ze specjalista, bardzo mila wizyta. Szybka i fachowa diagnoza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-10-31
*:213e:62da:*
Super kulturalny ,szybki rzetelny i fachowy .dba także o pozostawienie po sobie czystości.
Same
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-10-28
*.30.4.*
Drugi raz korzystam z usterka.pl i drugi raz jest to sprawny i pomocny portal. Polecem
Profesjonalnie, punktualnie, dogodne terminy, prosta obsługa strony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arseni
link | zgłoś
2022-10-26
*:b7df:3558:*
Napraw zmywarki. Punktualnie, rzetelnie, fachowo i sympatycznie. Polecam.
Profesjonalizm i spokój.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2022-10-20
*.17.55.*
Naprawa zmywarki - wszystko ok, punktualnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-10-20
*.221.138.*
Pan Adrian z wyprzedzeniem poinformował, jaką część należy zamówić, więc instalacja była tylko formalnością. Bardzo kulturalny i uprzejmy, naprawa szybka i skuteczna.polecam
Czas naprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Usterka Opinie