Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2022-08-06
*.146.204.*
Solidny. Dokładny. Kulturalny. Profesjonalnie. Mam fachowo wymieniona klamkę z zamkiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2022-08-04
*:908:79c:*
Szybka, sprawna naprawa, polecane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2022-08-03
*.33.198.*
Profesjonalnie wykonana usługa, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-08-01
*.90.59.*
Polecam firmę. Pan prawdziwy fachowiec, punktualny,rzeczowy i sympatyczny. Usunął awarię, wszystko działa. Na pewno w razie jakiekolwiek awarii skorzystam z usług firmy Usterka.
Szybka interwncja
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-07-30
*.11.131.*
Firma rzetelna. Fachowiec punktualny, wszystko szybko naprawił. Znał się na rzeczy. I do tego sympatyczny i bardzo kulturalny. W razie innych awarii na pewno skorzystam z usług firmy Usterka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2022-07-21
*.29.43.*
Pan Tomasz dokonał naprawy awarii trwającej od 10.07.2022 r. wreszcie zasilanie działa normalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2022-07-20
*.173.248.*
Fachowiec szybko i sprawnie usunął awarię
szybkość interwencji i fachowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2022-07-20
*.227.240.*
Bardzo dobry i uprzejmy fachowiec. Problem z pralką jest załatwiony. Polecam
Obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRZYSZTOF
link | zgłoś
2022-07-19
*.182.243.*
Usterka w trakcie naprawy. po usunięciu usterki, drzwi od zmywarki źle się zamykają. Prze zamykaniu coś przeskakuje w prawym zawiasie. Tego nie było. Czekam na dokończenie usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liliana
link | zgłoś
2022-07-18
*.254.236.*
Drogo ale solidnie
Miły i konkretny Pan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-07-14
*.238.176.*
Z całego serca polecam! Fachowiec na 6+ bardzo konkretny, skuteczny i dokładny.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2022-07-13
*.186.10.*
Fachowiec przyszedł punktualnie co do minuty, usterkę naprawił szybko, jest bardzo komunikatywny i zna się na swoim fachu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-07-06
*.139.82.*
Szybko. Pralka naprawiona na miejscu. Od momentu zgłoszenia usterki do przyjazdu fachowca minęły tylko 2 godziny. Sama usługa trwała nieco dłużej, ale trzeba było przeszukać cały odpływ w pralce i poza nią, aby wreszcie odszukać okrągłą plastikową naklejkę z księżniczką mojej córki, która to naklejk [rozwiń/zwiń]
Bardzo krótki czas od zgłoszenia usterki do przyjazdu fachowca
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2022-07-06
*.56.209.*
Extra! Pan błyskawica i dobrze przygotowany, spadł mi z nieba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-07-06
*.56.209.*
Polecam z całego serca! Panowie dotrzymali słowa w zakresie ustalonej ceny, usunęli usterkę podczas jednej wizyty i posprzątali po sobie, na koniec umożliwiając płatność terminalem. Cóż więcej - wszystko było jak powinno, ocena na 6
szybcy, czysto, tenio, uczciwie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mila
link | zgłoś
2022-07-06
*.24.98.*
Omijać szerokim łukiem, fachowiec spóźnił się ponad pół godziny, co można zrozumieć, ale trudno zrozumieć, że nie zadzwonił i nie uprzedził o spóźnieniu; w ciągu przepisowych 90 minut pracy zdążył skręcić obudowę 60x 40x 40 cm i przymocować dwa koszyki-szuflady, wszystko z Ikei, więc niemal gotowe, [rozwiń/zwiń]
żadnych
całość usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2022-07-05
*:8044:883f:*
Totalna porażka. Pole grzejne płyty ceramicznej nie grzalo całkowicie. Fachowiec stwierdził, że pole grzejne jest ok i że trzeba wymienić całe sterowanie, tylko że nie jest dostępne, po czym skasował 255 pln. Wezwałem innego, który wymienił jeden przekaźnik (posługując się zapomnianą w usterka.pl lu [rozwiń/zwiń]
szybcy
niekompetentni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rzepatom
link | zgłoś
2022-07-05
*.2.96.*
Fachowiec zalał mi łazienkę bo chciał sobie ułatwić spuszczanie wody z boilera. Wylał mi 50 litrów wody na ścianę i podłogę. Praktycznie sam musiałem to sprzątać woda + kamień. Ściana zamokła, 10 ręczników do wyrzucenia. Na infolinii po wielu próbach kontaktu - powiedzieli, że nie przysługuje mi żad [rozwiń/zwiń]
BRAK
NIEPROFESJONALNOŚĆ I UMYWANIE RĄK PO SPOWODOWANYCH SZKODACH
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-07-05
*.47.132.*
Usługa wykonana szybko i bardzo dobrze. Wycena zgodna z informacją podaną przy zamawianiu usługi.
terminowość, szybkość wykonania, dobre przygotowanie sprzętowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-07-04
*.29.199.*
Wszystko w jak najlepszym porządku, Pan uczciwie powiedział że lepiej kupic nową bo naprawa każę się zbyt droga.
Punktualność, rzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie