Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jolanta
link | zgłoś
2022-11-04
*:5a:637e:*
Przemiły, profesjonalny, dokładny fachowiec.
Wyłącznie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2022-11-03
*.90.62.*
Szybka i fachowa naprawa.
Sprawnie i uprzejmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2022-11-02
*.151.34.*
Dobry kontakt ze specjalista, bardzo mila wizyta. Szybka i fachowa diagnoza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-10-31
*:213e:62da:*
Super kulturalny ,szybki rzetelny i fachowy .dba także o pozostawienie po sobie czystości.
Same
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-10-28
*.30.4.*
Drugi raz korzystam z usterka.pl i drugi raz jest to sprawny i pomocny portal. Polecem
Profesjonalnie, punktualnie, dogodne terminy, prosta obsługa strony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arseni
link | zgłoś
2022-10-26
*:b7df:3558:*
Napraw zmywarki. Punktualnie, rzetelnie, fachowo i sympatycznie. Polecam.
Profesjonalizm i spokój.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2022-10-20
*.17.55.*
Naprawa zmywarki - wszystko ok, punktualnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-10-20
*.221.138.*
Pan Adrian z wyprzedzeniem poinformował, jaką część należy zamówić, więc instalacja była tylko formalnością. Bardzo kulturalny i uprzejmy, naprawa szybka i skuteczna.polecam
Czas naprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2022-10-19
*.147.64.*
Wizyta p.Roberta punktualna co do minuty,godzinę wcześniej potwierdził,że będzie.Wiedział jak sobie poradzić z "niespodziankami" ,kupił potrzebne części do naprawy i starał się to robić bardzo szybko i sprawnie. Polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2022-10-19
*:de93:5228:*
Polecam, fachowa i bardzo miła osoba.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-10-14
*.243.130.*
Pozytywnie, Fachowa realizacja - naprawa. Minusem był brak poinformowania o spóźnieniu - po telefonie do centrali otrzymałem informacje, ze fachowiec przyjedzie z 2 godzinnym opóźnieniem - jednak nie był to problem dla mnie w tym dniu. Za niedogodności 10% rabatu, wiec spoko
Szybka realizacja
Cena dość wysoka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2022-10-12
*:a9ce:4554:*
Pan Robert bez śladów irytacji rozwiązywał kolejne problemy z instalacją baterii. Wszystko w terminie, rzetelnie i z zaangażowaniem. Dziękujemy :)
Szybkość, terminowość, rzetelność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-10-12
*.190.33.*
Jestem bardzo zadowolona. Pan Maciej był bardzo uprzejmy, rzeczowy, szybko znalazł problem i pozostawił po sobie porządek. Polecam!! Jedyny minus, jaki znajduję to brak wcześniejszego wywiadu, jakiego rodzaju (marka, model) jest zgłaszany sprzęt i brak części zamiennych. Konieczna wtedy jest kole [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, kultura osobista, rzetelność
Opłata za kolejną wizytę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skateoker
link | zgłoś
2022-10-12
*.173.200.*
Punktualnie, fachowo, rzetelnie, spokojnie i sympatycznie????????
Precyzja kultura osobista
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2022-10-10
*.151.45.*
Punktualnie, fachowo, rzetelnie, spokojnie i sympatycznie, problem został rozwiązany permanentnie,
Fachowość, doświadczenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darecki
link | zgłoś
2022-10-10
*.22.255.*
Bardzo szybko i Profesjonalnie a również miła osoba!podłączono,zapłacono i po temacie.Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-10-08
*.221.128.*
Jestem bardzo zadowolona. Pan bardzo uprzejmy - wszystko mi wyjaśnił. Zrobił co chciałam, wszystko działa na tip top. Jeśli będę miała podobny problem jeszcze skorzystam z tej firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2022-10-08
*:3716:7f98:*
Wołodimir z Bydgoszczy najpierw myśli później pracuje. Pracuje skutecznie i szybko. Poprzedni "fachowiec" skasował 250 zł. za nowy wąż z elektrozaworem i poszedł do domu. Usterki nie usunął, telefonu już też nie odebrał... Wołodimir szybko zdiagnozował problem i skutecznie go rozwiązał. Dzięki [rozwiń/zwiń]
Sprawność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2022-10-07
*.75.164.*
Jestem bardzo zadowolony. Pan Tomasz rzetelnie i fachowo przeprowadził naprawę. Sympatyczny człowiek. Nie naciągnął na wymianę jakiejkolwiek części. Naprawa przebiegła sprawnie i szybko. Oby więcej takich ludzi i fachowców. Poza tym obsługa ze strony USTERKA też ok. Na pewno będę w przyszłości korzy [rozwiń/zwiń]
szybko, w miarę tanio, rzetelnie, fachowo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2022-10-01
*.30.0.*
Gorąco polecam. Takiego fachowca szukałam. Naprawił usterkę, z którą dwóch poprzedników sobie nie poradziło. Termin ekspresowy, pan Adrian bardzo miły. Obsługa na szóstkę. Dziękuję jeszcze raz bardzo!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie