Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aleksandra
link | zgłoś
2022-10-01
*.146.134.*
Szybko, sprawnie, w bardzo miłej atmosferze. Świetny fachowiec ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek
link | zgłoś
2022-09-29
*:fe21:8b75:*
Jestem pozytywnie zaskoczony.Wczoraj wieczorem "zamówiony" fachowiec a już dzisiaj o godz.10-tej pracował przy naszej zmywarce. Świetnie się z nią dogadywał. Super fachowiec. Profesjonalista. Do tego grzeczny i nad wyraz miły. Pan Arseni może być przykładem wzorowego podejścia do klienta. Mam n [rozwiń/zwiń]
Wszystkie.
Brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-09-29
*.23.183.*
Szybko, profesjonalnie tak jak tego oczekiwałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-09-28
*:a980:4801:*
Świetna robota! Szybko, solidnie i przede wszystkim profesjonalnie wytłumaczone! Problem z pralką rozwiązany i zadowolony klient???? Fachowiec zdecydowanie na 6!
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AM
link | zgłoś
2022-09-27
*.175.16.*
Szybka diagnoza, zmywarka rozłożona i złożona ekspresowo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domi
link | zgłoś
2022-09-24
*.0.39.*
Szybko i sprawnie. Fachowiec na 6
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-09-21
*:2f0:b5a0:*
Fachowiec na 6+ ale uważać na koszty!!!! Pierwsza wizyta 199+ dojazd+ część (to oczywiste) pomimo drugiej wizyty dalej do tego problemu ten sam koszt 199+dojazd + kolejna część(zapłata za część jak najbardziej rozumie). Naprawa spłuczki wyszła 575 zł. Nie zrozumiale dla mnie jest ta kolejna zapłata [rozwiń/zwiń]
Świetny fachowiec
Kosmiczne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-09-21
*.131.200.*
Jestem miło zaskoczony - polecam jakość na najwyższym poziomie
precyzja dokładność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia
link | zgłoś
2022-09-14
*.221.157.*
Szybko sprawnie ????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-09-12
*.173.240.*
Polecam panów z usterka.pl. Po dwóch godzinach od wezwania po problemie nie ma śladu. Zmywarka chodzi jak nowa - właśnie kończy cykl mycia. Umawianie przez stronę - bomba.
Szybko, tanio, punktualnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2022-09-05
*.23.193.*
Przestrzegam wszystkich potencjalnych klientów. Należy wszystkie ustalenia przed podjęciem pracy fachowca ustalić na piśmie. W moim przypadku fachowiec za sam przyjazd zażądał 200,-zł. Zgodziłam się zapłacić dodatkowo tę sumę ale po wykonaniu usługi. Usługa wykonana bez zastrzeżeń ale nie za kwotę k [rozwiń/zwiń]
Brak wyceny, brak kosztorysu robót, żądanie zapłaty nie zgodnej z umową, warunki umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2022-09-02
*.173.27.*
Szybko i bez problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2022-08-31
*.191.163.*
Punktualny fachowiec bardzo szybko wykrył usterkę i szybko naprawił zmywarkę !!!! Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-08-30
*.221.125.*
Punktualność i fachowość! Jestem zadowolona! Porządek po pracy nieskazitelny! Bardzo polecam Pana Adama:)
Punktualność, rzetelność i czystość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Thebigblue
link | zgłoś
2022-08-29
*.6.139.*
Bardzo szybka usługa, profesjonalnie, miło i rzeczowo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-08-27
*:76bd:1547:*
fachowiec bardzo profesjonalny, miły, usterka zalatwiona bardzo szybko i sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2022-08-20
*.187.201.*
Fachową usługa hydrauliczna. Wymiana jednej z baterii była dosyć trudna ale wszystko zrobione sprawnie. Osoba kontaktowa i fachowa.
Fachowość i doświadczenie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mroz
link | zgłoś
2022-08-11
*.254.236.*
Pan hydraulik rzetelnie dokonał oceny ,profesjonalnie wytłumaczył. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2022-08-11
*:1406:b4d:*
Pan hydraulik jest super fachowcem, rzetelnie wykonuje swoją pracę i bardzo polecam. Szybki przyjazd i skuteczna naprawa spłuczki.
Szybko, konkretnie i rzetelnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anmary
link | zgłoś
2022-08-09
*.115.215.*
Doskonała usługa. Wszystko sprawnie i fachowo
Szybko, fachowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie