Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin
link | zgłoś
2022-12-20
*.25.234.*
Ekstra! Rezerwacja przez stronę to coś, czego mi brakowało w usługach fachowców od lat. Fachowiec miał terminal, a faktura była na mailu jeszcze zanim wyszedł z lokalu. Cena - taka jaka była podana przed spotkaniem. Poza tym przed wizytą otrzymałem przypomnienia SMS, a na koniec telefon od fachowca, [rozwiń/zwiń]
Szybko,uczciwie,na czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uświadomiony
link | zgłoś
2022-12-16
*.173.104.*
Niech wszyscy zastanawiający się nad zleceniem usługi na Usterka.pldobrze najpierw przeczytają regulamin; firma działa w trybie pogotowia i zastrzega brak odpowiedzialności za wykonanie usługi/ naprawy; jeśli technik nie będzie w stanie jej dokonać, musicie tak czy owak zapłacić, odwołać usługę możn [rozwiń/zwiń]
Przyjeżdżają dość punktualnie.
Wszystko pozostałe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-11-28
*.181.163.*
Korzystałam dzisiaj z Państwa usług - naprawa suszarki. Najpierw pomylono adres usługi i serwisant czekał pod drzwiami sąsiada. Fachowiec sprawdził sprzęt i postawił diagnozę co jest do naprawy. Problem jednak pojawił się ponownie przy płatności. Pracownik Państwa firmy przed wizytą poinformował mni [rozwiń/zwiń]
Serwisant suszarki szybko i sprawnie przeprowadził diagnozę
Ukryte koszty, cena zupełnie inna niż zapewniana przed wykonaniem usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-11-25
*.192.2.*
Pan Marcel, który przyjechał do naprawy zmywarki załatwił sprawę szybko, fachowo i rzeczowo odpowiedział na wszystkie pytania. Przesympatyczny młody człowiek, który wie jak się zabrać do roboty. Szybki i dokładny w wykonywaniu pracy. Życzyłbym sobie zawsze mieć styczność z takimi serwisantami.
Fachowiec wysokiej klasy + możliwość dokonania płatności kartą !!!
Dosyć wysoki koszt ( 199 PLN za pierwszy przyjazd, kolejne o 50 PLN mniej)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cieniu
link | zgłoś
2022-11-25
*.108.38.*
Bardzo polecam. Pan Piotr w przyjemnej atmosferze i z pełnym profesjonalizmem wykonał wszelkie zamówione prace elektryczne.
Szybki termin. Świetny fachowiec
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-11-24
*.173.141.*
Miło, fachowo i profesionalnie, jestem bardzo zadowolona z usługi i polecam Pana Dariusza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-11-22
*.248.138.*
Sprawna narawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-11-22
*.248.220.*
Jestem bardzo zadowolona.Pan hydraulik sprawnie i szybko udrożnił zapchaną toaletę specjalnym sprzętem.Był punktualny i rzetelny.Widać było,że zna się na swojej pracy. Usługa godna polecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2022-11-21
*.254.168.*
Bardzo miło i życzliwe.
Szybkość wykonanie obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2022-11-20
*.30.40.*
Serwisant przyjechał zobaczył uszczelkę od lodówki, po czy powiedział, że musimy zapłacić za oględziny. Za określoną kwotę zamontuje nową uszczelkę kolejnym razem. Po zakupie przez nas uszczelki serwisant powiedział, że mu się to nie opłaca i mamy zapłacić za 3 godziny wymiany uszczelki. Konsultant [rozwiń/zwiń]
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-11-19
*.156.143.*
Usługa została wykonana profesjonalnie z dużą dozą życzliwości i cierpliwości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-11-18
*.187.174.*
elektryk - Mateusz - punktualnie, szybko i zrobione co trzeba; wszystko zgodnie ze zgłoszeniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-11-16
*.205.95.*
Elektryk Piotr 10 godzin wymieniał skrzynkę rozdzielczą w mieszkaniu. W wyniku jego działań doszło do zwarcia oraz przepięcia, co spowodowało uszkodzenie kotła gazowego. W rezultacie po wizycie pseudofachowca zostałem bez prądu, bez ciepłej wody i ogrzewania, za to z kłębowiskiem kabli. Pan pseudoel [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roma
link | zgłoś
2022-11-15
*.221.151.*
Szybka diagnoza , sprawnie usunięta awaria . Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2022-11-09
*.47.143.*
Bardzo dobry fachowiec znający się na rzeczy. A dodatkowo koszt bardzo tani patrząc na powagę problemu. Jestem mega zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magog
link | zgłoś
2022-11-07
*.221.142.*
Przyjechał przed czasem, sprawna naprawa, posprzątał po sobie. O to chodzi!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lesia
link | zgłoś
2022-11-07
*.36.19.*
Przyjechał na czas, wszystko zrobił szybko i schludnie, był bardzo uprzejmy. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aaa
link | zgłoś
2022-11-07
*:a136:7f1a:*
Bardzo profesjonalna obsługa, punktualne przybycie, usunięta usterka. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-11-07
*.221.121.*
Szybko i sprawnie zlokalizowany problem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2022-11-04
*:5466:4fa2:*
Profesjonalna robota. Polecam każdemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie