Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aneta
link | zgłoś
2023-12-19
*.8.150.*
Przez portal usterka zamówiłam naprawę zepsutej zmywarki. Pan Rafał okazał się świetnym fachowcem, a cała usługa odbyła się w bardzo miłej atmosferze. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EDWARD
link | zgłoś
2023-12-19
*.31.208.*
Wizyta 236856 Hydraulik Pan Grzegorz R. Sprawni, fachowo, mił o w kontakcie.Polecam.
Super
Bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sviatoslau
link | zgłoś
2023-12-15
*.173.192.*
Bardzo miły pan. Na szybko wszystko zrobi. Dziękuję bardzo. Serwis jest super Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Meg
link | zgłoś
2023-12-04
*.254.217.*
usterka naprawiona wzorowo. kontakt przed przyjazdem bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sharky
link | zgłoś
2023-12-02
*:49:c9:*
Dobry serwis, od dawna korzystam i polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-11-29
*.233.92.*
Fachowiec zamówiony do naprawy piekarnika, zapoznał się z objawami awarii po czym stwierdził, że ewentualna naprawa byłaby kosztowna. Cała "diagnoza" trwała 10 minut i kosztowała mnie 260 zł. Mailowo poinformowałem firmę o zaistniałej sytuacji oczekując rekompensaty finansowej. Łaskawie zaproponowan [rozwiń/zwiń]
Brak
Totalne lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AgataS
link | zgłoś
2023-11-24
*.229.147.*
Kupiłam małe mieszkanie, które już w dużej części było wyremontowane, ale nadal wymagało dostosowania do moich potrzeb. Byłam przerażona gdzie w obcym mieście znajdę fachowców i w ramach desperacji zaczęłam poszukiwania w Internecie. Tak znalazłam Usterka.pl. I tak kolejno p. Michał sprawdził instal [rozwiń/zwiń]
dogodne terminy, dostępność fachowców z różnych dziedzin, na dodatek większość z nich jest pomocna w kilku dziedzinach i podczas jednej wizyty mogą naprawić kilka rzeczy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Caravel
link | zgłoś
2023-11-23
*.64.16.*
W zeszłym tygodniu zamówiłem fachowca do zepsutej zmywarki przez portal Usterka. Pan Marcin wykazał się bardzo wielką wiedzą i fachowością. Wytłumaczył mi co się zepsuło I co należy zrobić aby poprawnie działała. Niezwykle kontaktowy człowiek, bardzo polecam.
Supet fachowiec
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2023-11-17
*.238.1.*
Bardo dobry i sprawny fachowiec. Miła konkretną obsługa. Wymiana, naprawa, montaż dobrze i czysto. Polecam
Sprawnie i czysto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-11-16
*.70.85.*
Usługa hydraulika (problem ze spłuczką w WC...): Szybko, terminowo i sprawnie. Sympatyczny fachowiec, problem rozwiązany przy pierwszej wizycie - tego samego dnia wieczorem. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzyszto57
link | zgłoś
2023-11-16
*.108.57.*
Pan Arsenin błyskawicznie zlokalizował powód usterki zmywarki i ją usunął. Przy okazji udzielił kilku cennych rad dotyczących obsługi urządzenia. Duża kultura osobista. Fajny facet. Tylko ta cena!
Punktualność, fachowość, kultura osobista
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2023-11-15
*.205.140.*
Polecam usługi usterki, szybko , profesjonalnie
Szybko, sprawnie , fachowo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2023-11-13
*.205.209.*
Super fachowiec. Usługa wykonana sprawnie, w milej atmosferze. Koszta umiarkowane ,a usługa rzetelna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A
link | zgłoś
2023-11-11
*.221.131.*
Świetny, uparty fachowiec. Sprawa wyglądała beznadziejnie ale w pojedynkę odsunął część meblościanki i znalazł źródło problemów- ukryty kontakt, o którym nikt nie wiedział. Doświadczenie imponujące! Do tego strasznie sympatyczny i życzliwy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2023-11-08
*.146.114.*
Naprawa zmywarki. Wszystko przebiegło profesjonalnie i sprawnie, naprawa nie wymagała dodatkowych części. Polecam Pana Rafała.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Dołęga
link | zgłoś
2023-11-07
*.147.105.*
Wszystko ok, naprawa kuchenki nie wymagała dodatkowych części i odbyła się w umówionej cenie. Daję 4 za jakość ze względu na dość wysoką cenę, ale trzeba powiedzieć, że w jej ramach Pan Krzysztof był super punktualny i termin wizyty nieodległy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2023-11-07
*.12.64.*
Pan Piotr sprawnie zlikwidował usterkę pralki.Jestem zadowolona z obsługi i naprawy
szybka i sprawna likwidacja usterki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-11-07
*.33.248.*
Pan Piotr - punktualny i fachowy młody człowiek. Usługa wykonana szybko i sprawnie. Polecam .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2023-11-06
*.64.28.*
Właściwie ukrojony na miarę obecnych potrzeb portal dzięki któremu można szybko i w rozsądnej cenie znaleźć fachowca. Obsługa płatności elektronicznych po wykonaniu usługi zasługuje na duży plus. Przejrzyste zasady zachęcają do skorzystania. Wybierając fachowca bez uprzedniej wiedzy na temat usługi [rozwiń/zwiń]
Obsługa płatności elektronicznych po wykonaniu usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2023-11-03
*.11.69.*
Jest tylu fachowców, którzy sie ogłaszają w necie i ich usługi mniej kosztują. Z drugiej strony nie rozumiem czemu oni pracują u kogoś i nabijają kasę jakiejś tam prostej firmie. Jeżdżąc swoim autem i używając swoich narzędzi. A panowie siedzą sobie w jakiejś klitce i nabijają się z frajerów.
BRAK
DUŻO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie