Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kamil
link | zgłoś
2021-05-18
*.160.157.*
Polecam serwis, głównie za podejście do klienta w kwestii kontaktu oraz za szybkie rozwiązanie problemu. Nie było konieczności czekania na części, bo fachowiec miał na miejscu :)
błyskawiczny dojazd, konkurencyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2021-05-12
*.205.194.*
bardzo droga diagnoza i pierwsza wizyta o której portal usterka.pl omija szerokim łukiem. Cena wizyty to koszt 200 zł, nie mam żadnych danych jednak przypuszczam, że min. 75% wizyt nie kończy się na jednej. Realny koszt to 400 zł + części. BRAK JASNEJ INFORMACJI O CENIE. fachowiec, który przyjec [rozwiń/zwiń]
kompetentny pracownik
Brak informacji o cenie usługi, nawet po procesie rejestracji, należy o to dopytywać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-05-10
*.160.157.*
Bardzo fajny zespół. Naprawiałem okap i piekarnik, wszytko działa. Polecam osobom ceniącym sobie czas naprawy ;)
czas naprawy, jasny cennik, koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-05-05
*.56.209.*
Był u mnie pan Mariusz do pralki. Naprawa trwala 20 minut, wąż mial przy sobie. Przesympatyczny człowiek. Polecam wszystkim znajomym ten portal.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-05-04
*.160.157.*
Bardzo miła obsługa, zarówno po stronie telefonicznej, jak i fachowej. Wiedziałam wszystko, od ceny do godziny przyjazdu. Bardzo miła odmiana ;)
jasne ceny, punktualność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-04-30
*.65.58.*
Witam, wczoraj naprawiał mi zmywarkę Albert z usterka.pl Nie zrobił nic, nie miał pojęcia co ma robić i zainkasował 170,00 zł., gdzie było uzgodnione na infolinii 140,00 zł. I tak się firmy bogacą i płaczą, że jeszcze mało.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2021-04-29
*.160.157.*
Szybko i skutecznie :) Tylko to się właściwie liczy 5/5
szybko, skutecznie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2021-04-25
*.160.157.*
Bardzo przydatna rzecz, polecam ogólnie :)
szybko, sprawnie, profesjonalnie
trochę drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2021-04-25
*.56.209.*
Działa. A to najważniejsze :) dziękuję!
Szybko, skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PiotrekP
link | zgłoś
2021-04-21
*.160.157.*
Zmywarka ciekła jak szalona, na szczęście facet z Usterki przyjechał w miarę szybko. Rzeczowo, bez gadania i bez zamawiania jakiś części zamiennych. Generalnie polecam i prawdopodobnie niedługo odezwę się z moją głośną pralką, która niedługo będzie sama z łazienki wychodziła ;)
dobry kontakt, rzeczowy fachowiec, bez ociągania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-04-18
*.160.157.*
Generalnie bardzo solidna obsługa, zarówno po stronie centrali, jak i fachowca na miejscu. Facet ogarnął odpływ zmywarki w kilka minut, sprawdził stan uszczelek i spryskiwaczy, a później dokładnie wyjaśnił co robić, gdy problem się powtórzy. Mam ileś tam czasu na reklamację, ale wątpię, że będzie po [rozwiń/zwiń]
Szybka obsługa, stały kontakt, naprawa bez wymiany części
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-04-16
*.56.209.*
Bardzo spoko. Od zamówienia usługi na stronie do przyjazdu minęły dokładnie 43 minuty w godzinach szczytu. Naprawa po kolejnych 20 minutach, bez wymiany części - zablokowany wąż. Polecam!
szybko,skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-02-16
*.147.102.*
Trafił mi się elektryk z Alternatywy 4. Oczywiście nic nie naprawił. Dobrze, że jeszcze nie chciał flaszki. Zdecydowanie nie polecam
Nie ma
Fachowiec od 7 boleści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-01-30
*.56.209.*
Świetna firma. Nigdy nie spotkałem się z tym, żeby fachowiec miał przy sobie terminal, fakturę wystawił bez pytania o nią i trzymał się wcześniej ustalonej ceny. Pralka działa jak nowa, oby inni wzięli przykład.
Uczciwość, nowoczesność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JArek
link | zgłoś
2021-01-21
*.172.239.*
Usterka-jak w programie w TVN - facet suszył piec godzinę (naszą suszarką) zamknał obudowę i oświadczył: zadzwonię jutro bo muszę w domu pomyśleć. No i widać niczego nie wymyślił...na szczęście nie ma już minus 17 tylko plus 10 i czekamy na naszego serwisanta...a te opinie na swojej srtonie usterka. [rozwiń/zwiń]
brak
niekompetencja i amatorszczyzna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-11-07
*.235.176.*
Wezwałem serwisanta do zmywarki w Gdańsku. Wyciek, którego poprzedni serwisant nie potrafił zlokalizować. Pan serwisant nie wyciągając zmywarki z zabudowy, odkręcając dolną osłonę, stwierdził, że to uszczelka misy. Potem sprawdził, że część niedostępna więc skasował 139zł za ekspertyzę i pojechał. N [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-06-06
*:e43a:3922:*
Korzystałem z fachowców od pralek https://usterka.pl/serwis-agd/gdansk/naprawa-pralek SUPER MIŁA OBSŁUGA!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marel
link | zgłoś
2020-06-06
*:e43a:3922:*
Świetny kontakt ze specjalistami i duża różnorodność oferty. Jednym słowem - polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie