Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ad
link | zgłoś
2023-05-29
*:d4ee:76a5:*
Naprawa skończona w 10min, super kontakt, przybycie przed czasem! Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2023-05-16
*:f3f2:1520:*
Pan Damian kontaktowy, rzetelny i profesjonalny.
Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2023-05-11
*.21.150.*
Pełna profeska. Robota zrobiona w 10minut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2023-05-06
*.122.20.*
Pan Rafał bardzo profesjonalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-05-03
*.173.225.*
Punktualnie,sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2023-04-26
*.76.233.*
Jestem zadowolona z usługi serwisanta. Panie Piotrze dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2023-04-21
*:37c4:c9db:*
Profesjonalne podejście, miła atmosfera, rzetelnie wykonana praca. Bardzo dziękuję Panu Marcinowi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2023-04-21
*.254.226.*
Profesjonalna pomoc, dodatkowe porady przy eksploatacji urządzenia.
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2023-04-18
*.248.213.*
Peofesjonalny fachowiec.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PAWEL
link | zgłoś
2023-04-17
*.205.95.*
Bardzo fachowa obsluga .. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-04-13
*.8.212.*
Bardzo pomocny fachowiec, poradził sobie ze wszystkimi napotkanymi po drodze przeszkodami. Polecam skorzystanie z usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-04-13
*.221.132.*
Nie polecam usług firmy Usterka.pl. Oni chyba kupują pozytywne opinie i te prawdziwe zakrywają fejkowymi. Serwistan nie przyjechał na umówioną godzinę a specjalnie brałem urlop w ten dzień. Wieczorem raczył oddzwonić i jedynie stwierdził: to proszę napisać reklamcję - no to piszę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2023-04-10
*.173.233.*
Dziękuję pięknie za pomoc. Mimo świąt piekarnik naprawiony i działa jak dawniej. Mogę tylko polecić i przekazać dobrą opinię znajomym.
Szybko, w święta, uczciwie, skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2023-04-10
*.0.126.*
uwaga na firmę "usterka.pl" - to oszustwo. Zachęcona umieszczonym na stronie firmy „usterka” zapewnieniem należytego wykonania usługi przez fachowca w swojej dziedzinie i gwarancji wykonywanych usług, zdecydowałam się na zlecenie naprawy pralki za pośrednictwem tej firmy. Informacje na stronie wpr [rozwiń/zwiń]
szybki termin
jak w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2023-04-03
*.160.157.*
Witam, zapłaciłem za wymianę grzałki 316 zł ( w tym koszt dojazdu był 17 zł). Chwalicie się Państwo jasnym obowiązującym cennikiem ,według którego wymiana grzałki kosztuje 199 zł. Tak też wynika z opinii klientów, którzy podają taki koszt usługi .Zgodziłem się na cenę 316 zł w przekazanej [rozwiń/zwiń]
terminowy przyjazd serwisanta
zawyżona cena ,części oferowane prywatnie przez serwisanta nieznanego pochodzenia z zawyżoną ceną
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2023-02-27
*.188.246.*
Awaria elektryczna wystąpiła w sobotę.Mieli przyjechać o 10 rano.Po 10 zmienili status usunięcia awarii na poniedziałek 10 rano, czyli 48 godzin.Dobrze,że jest konkurencja.Elektryk innej firmy usunął awarię.Z dojazdem i pracą zajęło mu to 40 minut i zainkasował dużo mniejszą opłatę.usterkę.pl nie po [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2023-02-19
*.160.159.*
1 pkt. za wygodny kontakt i terminowy przyjazd do wykonania usługi. Niestety na tym koniec, udrożniona rura zaczęła zawodzić już pokilku dniach, a po dwóch tygodniach wróciła do stanu sprzed naprawy. Zgłosiłam reklamację, ale w odpowiedzi usłyszałam, że na udrażnianie rur firma nie udziela gwaranc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2023-02-19
*.6.236.*
Będę polecać, dziękuję panu Grzegorzowi za udzieloną pomoc i profesjonalne podejście do tematu. Przygotowanie, kultura i punktualność - doceniam, Ania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2023-02-11
*.11.60.*
Chyba najlepsza firma na jaka dotad trafilam. Cena zgadzala sie co do zlotowki. Pan ktory naprawial sprzet moglby pracowac w banku - schludnie ubrany, grzeczny, elokwentny. Temat byl rozwiazany w ciagu 20 minut. Naprawde fajna usluga.
szybkosc,fachowosc,kultura
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Raf
link | zgłoś
2023-02-07
*:c1f1:503:*
Uważajcie na nich. Absolutnie nie płaćcie nic z góry. Fachowiec przyjechał, uznał że nie jest w stanie wysunąć pralki. Ocenił, że może jest zepsuty programator, a może coś innego po czym skasował 120 zł i sobie poszedł. Nie polecam, dużo lepiej wziąć człowieka z ogłoszenia i ustalić normalne warunki [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie