Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wojciech
link | zgłoś
2023-10-04
*.64.82.*
Elastyczne podejście do możliwości. Szybkość i wygoda umawiania i rozliczeń. Czysto i fachowo.
wygoda umawiania, płacenia, faktur. Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2023-10-03
*.173.223.*
Profesjonalnie, szybko, punkualnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-10-03
*:47:42b:*
Super sprawnie, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edi
link | zgłoś
2023-09-30
*.33.199.*
Szybko, sprawnie bez naciągania. Super polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jana
link | zgłoś
2023-09-27
*.33.224.*
Jestem bardzo zadowolona! Pan Marek przyjechał na czas , złożył wszystkie meble, szybko i sprawnie . Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jo
link | zgłoś
2023-09-27
*.252.162.*
Korekta opinii o rozwiązaniu problemu: Nieprawidłowo zdiagnozowany problem wymiany kołnierza w pralce kosztował niemalo, pralka nadal ciekla, problem jest inny. Kontakt z usterka ciężki, infolinia twierdzi że nie zna numerów zleceń albo nie odbiera telefonu. Ostatecznie kołnierz został z powrotem za [rozwiń/zwiń]
Szybka usługa, dobry system reklamacyjny
Fachowcy nie zawsze dobrze diagnozują, zależy na kogo się trafi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2023-09-26
*.238.117.*
Szybko, sprawnie i skutecznie. Polecam serdecznie.
Szybko, profesjonalnie, skutecznie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezary
link | zgłoś
2023-09-22
*.30.82.*
Nie polecam, niestety wyszło uszkodzenie z winy fachowca, niestety firma nie przyznaje się do tego wciskając wymyślone historie, że coś zrobiłem, czegoś nie powiedziałem, ogólnie żenujące zachowanie i wymyślanie tłumaczeń pt. To nie nasza wona, poza tym cena, którą podaje osoba przez telefon przy um [rozwiń/zwiń]
Są mili
Brak komunikacji, brak organizacji, kłamstwo, nie ma ustalonego konkretnego cennika, brak doboru odpowiedniego fachowca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2023-09-22
*.108.67.*
Bardzo krótki termin realizacji. Sprawna i fachowa obsługa elektryka.
Termin oraz cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilianna
link | zgłoś
2023-09-21
*:cf0e:eb42:*
Rzetelność!!!! Informacje przed wizytą o przybyciu, informacje na bieżąco o usterce, świetny kontakt, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-09-21
*.11.174.*
Wyrzucone pieniądze. Nie polecam. Naciąganie i wyłudzanie kasy. Ponadto obiecana zniżka za brak terminowości - bez realizacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-09-20
*:47:476:*
Zamówilem usługę bo chciałem mieć szybko zrobione .Pan przyszedł punktualnie i naprawił w pól godziny. Czego chcieć więcej ???? Dziekuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2023-09-18
*:f:534d:*
Pomoc profesjonalna, szybka ale zarazem dokładna. Pan objaśnił szczegółowo i pokazał, co się zepsuło w pralce. Sprawnie zreperował co trzeba. Jestem bardzo zadowolona i mogę serdecznie polecić :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2023-09-18
*:be28:978b:*
Bardzo sprawna naprawa. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogna
link | zgłoś
2023-09-14
*.33.249.*
Rzetelnie, fachowo i szybko Pan Ariuk poradził sobie z awarią zmywarki. Polecam serdecznie ????
18500
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matimati
link | zgłoś
2023-09-13
*.25.146.*
Szybka i sprawna naprawa, Pan bardzo miły.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2023-09-13
*:25ba:cede:*
Szybka realizacja naprawy usterki. Gorąco polecam !
szybkość realizacji usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Usterka.pl
link | zgłoś
2023-09-11
*.145.143.*
Jeśli potrzebujesz jakiegoś fachowca, skorzystaj tutaj z usług. Usterka.pl to zespół fachowców w jednym miejscu. Tutaj możesz skorzystać z usług: hydraulika, ślusarza, „złotej rączki”, montera, serwisanta AGD, elektryka, budowlańca. Wystarczy wejść na stronę www, skontaktować się z danym fachowcem, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2023-09-08
*.65.111.*
Polecam gorąco!!!! Pan Marek dojechał 30 min przed czasem uprzedzając oczywiście o tym, rozwiązał sprawę w godzinkę, razem z wyjazdem po części! Szybko, sprawnie, profesjonalnie i w miłej atmosferze! Jestem bardzo zadowolona.
Dojazd w 45 min, szybka usługa, pełen profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bq
link | zgłoś
2023-09-01
*:12f4:9ea6:*
Fachowiec - podwykonawca 2 dni wcześniej odwołał w biurze usterka.pl wizytę. Klient przez te 2 dni nie został o tym poinformowany, że wizyta się nie odbędzie. Nie polecam..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie