Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Olga
link | zgłoś
2023-08-31
*.243.156.*
Usługa wykonana szybko, punktualnie, fachowo. Problem hydrauliczny został rozwiązany :)
Dostępność uslug
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
henryk
link | zgłoś
2023-08-30
*.146.41.*
Usługa elektryczna wykonana wczoraj(29/08/23) w domu.Kompetentny fachowiec, szybko i czysto pracował.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jo
link | zgłoś
2023-08-30
*:30fc:6e4c:*
Niestety z usterka.pl spotkamy się na sali sądowej. Nieprawidłowo zdiagnozowany problem wymiany kołnierza w pralce kosztował 700 PLN plus pracownik dodatkowo wymusił zapłatę kolejnych nienależnych i niezgodnych z regulaminem kosztów, pralka nadal cieknie. W międzyczasie zablokowaliśmy kolejna niepot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2023-08-28
*.30.124.*
Serwis moim zdaniem bardzo dobry. Punktualnie i bardzo profesjonalnie. Serwisant super. Polecam w 100 procentach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2023-08-21
*.221.147.*
Pan Tomasz bardzo profesjonalny. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
Szybkość, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-08-17
*.156.133.*
Zamowiłam usluge po godz 19. Juz o 20 tego samego dnia przyjechał pan Kamil. Był bardzo miły, sprawdził w czym problem i naprawde probował naprawić prałke. Niestety prałka była już nie do naprawy ale tego się spodziewałam więc nie ma problemu. Zapłaciłam dokładnie tyle ile było na stronie, żadnych d [rozwiń/zwiń]
Szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2023-08-17
*.40.20.*
Pan Marcin przybył punktualnie, wymiana kranu i uszczelnienie gwintów zajęło chwilę, pokazał i wytłumaczył co było przyczyną przecieku w poprzednim kranie
Punktualność, rzetelność, kultura osobista
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2023-08-16
*.227.240.*
Diagnoza przecieku z pralki zrobiona szybko i fachowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2023-08-14
*.0.48.*
Oszuści, zdziercy, manipulanci, wyzyskiwacze ludzi chcący dorobicć się na cudzym nieszczęściu. Praca tej firmy to czeski film, albo są tak niekompetentni albo kłamią żywe oczy - raczej to drugie. Kłamstwo, manipulacja, zero słów przepraszam mimo ewidentnej winu po stronie firmy. Powinno się ich zamk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2023-08-10
*.65.111.*
Pan Michał jest, w moim odczuciu, rzetelną i kompetentną osobą.
Kultura osobista, skromność, rzetelność, wysoki poziom kompetencji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-08-09
*.64.111.*
Pan Krzysztof naprawił zmywarkę szybko sprawnie i skutecznie :)
szybko, sprawnie, efektywnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-08-07
*.108.18.*
Pan Piotr elektryk rzetelnie podszedł do swojej pracy i skutecznie usunął usterkę.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2023-08-07
*:9b2e:af9:*
Jak dla mnie porażka i oszustwo. Wezwałem "fachowca" do cieknącej wanny i wymiany rury odprowadzającej wodę z umywalki. Koleś uszczelnił na szybko cieknącą wannę wymieniając uszczelkę, która puściła po 3 tyg i woda zalała sąsiadów. Jeśli chodzi o umywalkę to wymienił samą rurę i powiedział "powinno [rozwiń/zwiń]
Brak...
Nierzetelna usługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2023-08-05
*:3b4f:da73:*
Szybka diagnoza, po zakupie uszkodzonej części będzie naprawa. Uprzejmość i fachowość Pana Tomasza na piątkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2023-08-01
*.221.143.*
Pan Jakub szybko i sprawnie uporał się z krnąbrnym meblem, do którego zabrakło mi cierpliwości. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2023-07-29
*.33.240.*
Fachowiec profesjonalnie wymienił uszkodzoną umywalkę, z dbałością o szczegóły (np. wymiana uszczelki). Szybko, sprawnie, dobrze wykonana praca. Polecam.
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2023-07-27
*:f318:a7b9:*
Fachowiec trafnie określił problem w zepsutej pralce oraz na miejscu dokonał naprawy. Czas oczekiwania bardzo krótki. Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2023-07-25
*.221.133.*
Szybka wizyta po zgłoszeniu. (ten sam dzień) Diagnoza prawidłowa, fachowiec na 6*
fachowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2023-07-20
*.173.230.*
Potrzebowałam pilnej pomocy i tym sposobem odkryłam ten serwis. Mogę polecić Pana Mateusza, który naprawdę jest znakomitym fachowcem. Profesjonalnie i bez opóźnień. W dogodnej dla mnie godzinie. Pan posprzątał po sobie miejsce pracy,co też doceniam.
Profesjonalizm
Chwilowo brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-07-19
*:43:49:*
Cieszę się niezmiernie, że w poszukiwaniu specjalistów od napraw trafiłam na usterka.pl Pełen profesjonalizm i żadnych wpadek! Pan Seweryn w kilka minut ocenił zepsucie się pralki. Kolejna wizyta to wymiana i wszystko gra! Mam nadzieje, że będę miała mało „zepsuć” w domu. Ale gdyby kiedykolwiek to [rozwiń/zwiń]
Same!
Nie ma!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie