Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paweł
link | zgłoś
2024-02-07
*.173.150.*
Szybka i trafna diagnoza - źle dociśniete termopary. Pan Krzysztof w mgnieniu oka sobie z tym poradził i znów możemy z narzeczoną cieszyć się wszystkim czterema palnikami. Polecam
Profesjonalizm, czas diagnozy i naprawy, kultura osobista , umówienie terminu
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2024-02-04
*.248.173.*
6 pkt. Chociaż naprawa się nie opłaca jestem bardzo zadowolona z usługi, a właściwie wyjaśnień, p. Rafała. Bardzo rzetelnie opisał co się stało i jakie to może wygenerować koszty... Polecam tego pana. Alicja
Rzetelny. Konkretny.
Brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2024-01-30
*.67.244.*
Szybko, sprawnie i zmywarka działa. Jestem bardzo zadowolona z usługi.
Pełna informacja, łatwo się umówić, jakość usług
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2024-01-29
*.113.10.*
Szybką i łatwa obsługa portalu. Fachowiec szybko zdiagnozował usterkę oraz doradził najlepsze rozwiązanie sprawy. POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2024-01-26
*.64.24.*
Sympatycznie,kontaktowo pomocnie.Tak trzymać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nati
link | zgłoś
2024-01-23
*.25.109.*
Profesjonalizm,szybka diagnoza i bardzo miły kontakt z panem Krzysztofem,sprawił,że z przyjemnością będę polecać dalej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2024-01-23
*.221.141.*
Fachowiec punktualny, kontaktowy i bardzo uczciwy, godny polecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2024-01-22
*.173.212.*
Wszystko szybko i sprawnie. Fachowiec miły, pomocy i dobrze przygotowany. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2024-01-22
*.109.145.*
Punktualnie, dobry kontakt i szybka diagnoza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2024-01-12
*.173.204.*
Podczas umawiania wizyty podana cena 199 zł za diagnozę, po czym po wizycie wystawiona faktura na 265 zł bez wykonanaia naprawy, że wzgledu na brak części. Po wizycie brak kontaktu do firmy w celu wyjaśnienia różnicy w cenie. Na maile nie odpowiadają, telefon jest rozłączany jeśli nie ma się umówion [rozwiń/zwiń]
Szybkość wizyty
Podawanie nizszych cen w cenniku; Brak kontaktu po wizycie; zreo odpowiedzi na maile
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2024-01-11
*.151.41.*
fachowa usługa. Pracownik miły i kompetentny
sprawnie, fachowo, miło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Js
link | zgłoś
2024-01-10
*.156.133.*
Wizyta przebiegła szybko, sprawnie. Usterka została naprawiona. 10/10
Perfekcyjnie wykonana usługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2024-01-03
*.221.148.*
Wszystko przebiegło doskonale. Jednocześnie portal komunikował mi , opóźnienie fachowca, które wystąpiło z powodu przedłużenia się wizyty u innego klienta. Fachowiec był uprzejmy, kulturalny i bardzo kompetentny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-12-31
*.30.116.*
Szybki czas realizacji. Miły i kompetentny
S,ybku czas
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2023-12-29
*.156.135.*
Pan Krzysztof szybko o sprawnie podłączył piekarnik, przyciął blat aby zmieściła się płyta grzewcza. Pare godzin wcześniej byli inni serwisanci z euro AGD i nie poradzili sobie ani z piekarnikiem ani z płytą grzewczą. Polecam pana Krzysztofa :) Uratował nas i na weekend nie zostaliśmy bez ciepłego [rozwiń/zwiń]
Usługa tego samego dnia, bardzo miły Serwisant, wszystko działa.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2023-12-29
*.147.104.*
Diagnoza i naprawa wykonana sprawnie i szybko. Pralka naprawiona. Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi.
Krótki termin oczekiwania na fachowca. Szybkość diagnozy i naprawy.
Nie dostrzegam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2023-12-29
*.146.8.*
Przyszedł fachowiec do piekarnika, prawdziwy. Szybko wymienił bezpiecznik i w zasadzie mógłby wyjść. Ale oprócz tego poprawił wadliwie zamontowaną grzałkę, którą montował poprzedni "fachowiec" (z innego serwisu). Przeczyścił też wentylatory, które przestały się kręcić... znów przez źle zamontowaną g [rozwiń/zwiń]
Świetny serwisant
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2023-12-28
*:86ce::*
Wygodny system zamawiania, krótki termin i to w okresie świątecznym. Fachowa naprawa na miejscu. Polecam
Cena nie jest chyba najniższa, choć rozumiem, że płaci się za fachową wiedzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-12-27
*.221.137.*
Szyba możliwość zamówienia fachowca. Nawet w tym samym dniu. Usterka usunięta szybko sprawnie ogólnie Super
Dostępność
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2023-12-19
*.248.211.*
Cena o jaką prosi serwis trochę wysoka ale sam fachowiec jakiego mi przydzielono - profesjonalny, szybki i bardzo miły.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie