Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mariusz
link | zgłoś
2023-07-18
*:fcf3:f321:*
Pan skasował ponad 200 zł za diagnozę usterki, zdemontował rzekomo wadliwą część i na tym jego usługa się skończyła... Dwukrotnie kontaktowaliśmy się celem umówienia dalszego ciągu naprawy ale już nie odbiera telefonu i nie odpisuje na sms'y. Wg mojej opinii nierzetelny i nieucziwy sposób podejści [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mira
link | zgłoś
2023-07-17
*.221.123.*
Super fachowiec. Szybko i fachów. Do tego miły, uprzejmy. Dziekuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2023-07-13
*.231.25.*
usługa fachowa
bardzo dobry fachowiec
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2023-07-13
*.24.240.*
Usługę oceniam na 1! Na początku pytałam Pana czy jest hydraulikiem odpowiedział ze tak, w trakcie rozmowy wyszło ze jest serwisantem sprzętu AGD. Gdy umawiałam wizytę szukalam fachowca hydraulika! który zdemontuje baterie w kuchnii i założy ja w lazience w której zamontuje również syfon a w kuchnii [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2023-07-13
*.33.240.*
W dniu wczorajszym zadzwoniłam wizytę umówiłam miałam umówioną już następnego dnia, fachowiec bardzo kompetentny polecam na przyszłość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-07-08
*:4b:74:*
Problem zglosilam w SOBOTE i w przeciagu godziny był Pan. Jestem zachwycona profesjonalizmem i komunkacją ze mną. Pan Seweryn bardzo szybko zlokalizował usterkę i przybyciu części zamiennej będzie działał dalej. Barfzo się cieszę, że w przypadku zmory jaką jest reczne wykręcanie prania z pralki traf [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrianna
link | zgłoś
2023-07-08
*.205.189.*
Z problemem zgłosiłam się w piątek, a już w sobotę przyszła do nas pomoc ???? problem rozwiązany od ręki, w mojej opinii sprawiedliwie wyceniony.
Punktualność, dostępne terminy, naprawa na pierwszej wizycie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2023-07-07
*.173.17.*
Pan Krzysztof był punktualnie. Usterka kuchenki gazowej wykonana szybko, sprawnie. Jestem bardzo zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2023-07-06
*.30.120.*
Pełen profesjonalizm, usługa zamówiona Ok 24 w nocy na 9.30 był na czas Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2023-06-30
*.217.18.*
Pan Adrian pojawił się w godzinę po umówieniu wizyty. Z Pralką poradził sobie w 45 minut. Żona szczęśliwa, córka szczęśliwa a ja mam spokojny weekend. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Szybkość i kompetencja.
Zero wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Regina
link | zgłoś
2023-06-28
*.65.194.*
Fachowiec kompletny laik stal przy pralce i nie wiedzial co jest,usluga z naprawa miala kosztowac 200 do 250 zl a pseudo fachowiec zazyczyl sobie 299zl oczywiscie bez faktury to oszustwo i zdzierstwo malo tego zaginela czesc od pokretla szybko przyjmuja zlecenia lecz potem juz nie odbieraja telefon [rozwiń/zwiń]
zadne
niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2023-06-27
*.110.197.*
Pan PIOTR...bez zbędnego komentarza...od zlecenia do zakończenia serwisu wszystko na 6
same zalety
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2023-06-22
*.173.232.*
Punktualnosc jak w szwajcarskim zegarku. Bardzo mila atmosfera i kultura pracy. Po zapoznaniu sie z problemem, dzialania zostaly podjete natychmiastowo. Wszystko naprawione w niecale 0.5h.
Punktualnosc, kultura, porzadek po wykonanym zadaniu, fachowosc, cena.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-06-20
*.250.198.*
Fachowa diagnostyka i szybkie zlokalizowanie problemu ze zmywarką. Jak się człowiek nie zna to sam by nie znalazł powodu usterki, chociaż po fakcie wydawałoby się, że to drobnostka :) Przegląd i naprawa na miejscu. Uprzejmy kontakt, na dodatek wszystko wytłumaczone, więc wiadomo na przyszłość co r [rozwiń/zwiń]
skuteczność, trafna diagnostyka, termin wizyty, dojazd w cenie
brak (cennik usługi znany przed wizytą)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2023-06-15
*:dc4f:f16c:*
Jestem bardzo zadowolony zarówno z wykonanej usługi jak i profesjonalnej postawy Pana Mariusza, mimo trudnych warunków i starej instalacji cierpliwie i spokojnie wykonał robote na koniec dokładnie wszystko sprawdzając oraz udzielając informacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2023-06-14
*:11fb:9d59:*
Trafna diagnoza, fachowa pomoc. Pan sympatyczny i uprzejmy. Polecam
Skuteczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-06-12
*.173.224.*
Usługa wykonana prawidłowo i w czasie. Skorzystam z usługi po raz kolejny!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2023-06-12
*:49:1c4:*
Ocena 6. Pan Piotr bardzo miły i kompetentny. Szybko zdiagnozował problem i na miejscu go rozwiązał. Nie dziwię się, że ma setki pozytywnych opinii. Osoba godna polecenia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2023-06-10
*.173.241.*
Fachowo, sprawnie, szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2023-05-30
*.122.4.*
Fachowa pomoc, sprawnie, sprytnie i na czas polecam
Profesjonalne
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie