Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aleksandra
link | zgłoś
2022-02-10
*.199.123.*
Polecam każdemu. Pan Adrian szybko i sprawnie naprawił zmywarkę. Pełen profesjonalizm.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-02-07
*.56.209.*
No i to ja rozumiem. Pan Adrian był w ten sam dzień, dokładnie o czasie wybranym przez stronę. Tak jak w cenniku - 199 zł, pralka działa. No i terminal. Polecam!
szybko,uczciwie,skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2022-01-10
*.56.209.*
Pan Łukasz z usterka.pl z Krakowa to cudotwórca! 15 minut z zegarkiem w ręku i pralka działa, poprzedni serwis mówił że do wyrzucenia. Na pewno polecę i jeszcze raz dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-12-27
*.47.136.*
Jestem zbulwersowana praktykami stosowanym przez tą firmę oraz firmami współpracującymi. Bo nie wiadomo o co tu chodzi: inna firma przyjmuje zlecenie, inna wysyła fachowca, inna przyjmuje pieniądze, inna przyjmuje reklamacje. Wszystkie rozrzucone są po całej Polsce. Zgłosiłam zepsutą zmywarkę, infor [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-12-07
*.79.145.*
Bardzo źle oceniam usluge. Myslalam ze zepsula sie zmywarka, na dnie stala woda. Pan przyjechal nawet nie rozpakowal narzedzi wcisnal guzik teset na zmywarce. Trwali to moze wszystko 10 min. Kazal zaplacic sobie za naprawe 199zl. To jest nie fair i oszustwo. Tak sie nue robi. Nie bylo zadnej naprawy [rozwiń/zwiń]
Brak
199pln za “naprawe” mimo ze nic zepsute nie bylo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-11-11
*.173.97.*
Świetna firma, naprawdę ewenement wśród usług fachowców. Terminal, cennik, gwarancja, części przy sobie. Wybór terminu na stronie! Majstersztyk. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2021-10-30
*.254.162.*
Masakra. Za pralkę wartą moze 500 zł proponował 600 a i tak nie obiecywał że naprawa się uda. Części nie miał ze sobą więc naprawa i tak nie była możliwa od ręki. I w końcu nawet nie wiem co tam jest zepsute. 150 zł za to żeby mnie uświadomić że pralka jest zepsuta. Rozkręcił z dziesięć razy ją prób [rozwiń/zwiń]
Nic nie zrobił kasę wziął
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ew
link | zgłoś
2021-10-13
*.173.138.*
Zamawiałam fachowca do zatkanego grzejnika, usługi montażu lampy i wyregulowania drzwi, grzejnik był priorytetem i możliwość wykonania usługi związanej z grzejnikiem zadecydowała o wyborze firmy, okazało się że pan nie zajmuje się takimi sprawami, usługa płatna od czasu pracy a nie od usługi, cena z [rozwiń/zwiń]
Brak możliwości wykonania usługi, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-08-20
*.173.250.*
Old Mi - ja miałam część na następny dzień. Fachowiec składa zamówienie do działu logistyki od razu, tylko dystrybucja na Polskę nie zawsze ma część od ręki i czasami trzeba sprowadzić od producenta, który siedzibę ma np. w Turcji. Tak więc to nie wina usterki, tylko akurat taka część Ci się zepsuła [rozwiń/zwiń]
Szybkość, płatność kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Old Mi
link | zgłoś
2021-08-17
*.31.156.*
Przestrzegam przed firmą, która obiecuje szybką naprawę, a na sprowadzenie popsutej części urządzenia potrzebuje trzech tygodni w czasie, gdy do każdego miejsca w Polsce można przesyłkę dostarczyć w dwa dni lub szybciej. Pobiera wysokie opłaty, by na koniec zostawić klienta z popsutym sprzętem. Firm [rozwiń/zwiń]
-
Wysokie koszty, niekompetencja, brak rezultatów działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liliana
link | zgłoś
2021-08-11
*.235.22.*
Naprawa bojlera przez p.Tomasza sprawna i fachowa robota ???? bojler działa jak nowy ???? oby więcej było takich fachowców????oceniam p.Tomka na 6+???? polecam
Punktualność ,miła obsługa ,doradztwo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Micho
link | zgłoś
2021-08-08
*.56.209.*
Bardzo fajna usługa, będę polecał
Szybko, przez stronę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-07-30
*.31.35.*
Super strona????Szybka i fachowa pomoc Pan Adrian szybko naprawił awarię pralki.
Wygodne terminy
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-07-12
*.173.252.*
Gratuluję i jeszcze raz gratuluję, że ktoś w końcu pomyślał o tym żeby zamawianie serwisu było wygodne. Normalnie jak pizzę, pan był dokładnie po 43 minutach i wykonał swoją pracę w 15 minut. Pralka działa jak nowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2021-07-12
*.56.209.*
Bardzo wygodny serwis z dobrymi terminami - polecam całym sercem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-07-06
*.173.240.*
Polecam! Mistrzowskie terminy i szybka realizacja. Cena z góry znana. Można płacić kartą!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-06-29
*.205.198.*
Najgorszy serwis z jakim się spotkałam. Pan, który przyjechał do cieknącego kolanka w toalecie lekko je tylko poprawił, skasował 199 zł i sobie poszedł. Z powodu tego kolanka miałam później w domu powódź i zalanie sąsiadów. Nadawało się do wymiany, ale widocznie to dla pana "fachowca" za dużo. Chcia [rozwiń/zwiń]
Brak
Ten serwis to żart
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-06-28
*.184.125.*
To jakieś nieporozumienie a nie firma naprawiają sprzęt AGD. Nie polecam bardziej popsuli niż pomogli.
Terminy
Partacki serwis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-06-10
*.238.122.*
Naprawa zmywarki zakończyła się jej całkowitym uszkodzeniem. Firma nie poczuwa się do odpowiedzialności i cała winę przerzuca na mnie a na dodatek w regulaminie zastrzegają sobie ze taka sprawa może być i nie ponoszą odpowiedzialności za pogłębienie usterki przy próbie naprawy. Polecam tylko hazardz [rozwiń/zwiń]
Punktualność, teoretycznie krótkie terminy
Jak coś pójdzie nie tak klient jest bez ochrony pozostawiony sam sobie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2021-05-21
*.196.63.*
Świetna firma! Nie zgadzam się z opinią niżej, że dwie wizyty to drogo! Przy zamawianiu usługi widać, jaka jest cena za naprawę przy jednej wizycie, a jaka gdy trzeba zamawiać części. Typowy polski maruder, który zawsze wymaga wszystkiego u fachowca. 149 zł diagnoza, 199 zł naprawa, 298 zł gdy panow [rozwiń/zwiń]
Szybko, płatność kartą, punktualnie, gwarancja, faktura, profesjonalizm
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie