Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 368
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kasia
link | zgłoś
2024-04-03
*.254.44.*
Szybka wykonana usługa,pan przyszedł punktualnie. Zmywarka zrobiona.
Szybko postawiona diagnoza
Trochę drogo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ank88
link | zgłoś
2024-03-26
*.49.202.*
Szybko, sprawnie i milo
Szybko sprawnie i milo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2024-03-26
*.127.216.*
Błyskawiczna usługa. Łatwy proces umawiania. Wszystko jasne i czytelne. Cena z góry wiadoma. Fachowiec - pełen profesjonalizm i wysoka kultura osobista.
Same zalety
Brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barteg
link | zgłoś
2024-03-25
*:8c69:fe12:*
Błyskawiczna rezerwacja terminu, bezproblemowy kontakt, szybka i fachowa naprawa, przesympatyczny fachowiec, możliwość płatności BLIK. Polecam
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2024-03-20
*:49:af70:*
Kompetenty,komunikatywny,przyjaźnie nastawiony do klienta - założenie włącznika światła i sprawdzenie lampy wiszącej bardzo profesjonalne i sprawne przez pana Adama.Godny polecenia.
Fachowiec
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2024-03-19
*.221.129.*
Superfachowiec.Sprawdził wszystko i do skutku szukał przyczyn awarii pralki. Oczywiście została naprawiona i dodatkowo wstawiona i podłączona. Bardzo dziękuję za pomoc
Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2024-03-16
*.173.209.*
Fachowa i sprawna obsługa. Rzetelnie przekazana diagnoza. Po prostu super.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2024-03-15
*.68.31.*
Bardzo miła obsługa, ułatwienie w wyborze terminu. Profesjonalizm przy diagnozie sprzętu.
Szybkość i godziny pracy usterki
Trochę drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2024-03-13
*.205.206.*
Szybką i fachowa pomoc. Pełen profesjonalizm. Widać że Panowie z usterka.pl znają się na rzeczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2024-03-13
*.173.204.*
Bardzo szybko, sprawna i profesjonalna usługa. Pan uwinął się szybko z usterką w pralce. Sprawny i szybki kontakt z firmą. Bardzo polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2024-03-13
*.8.20.*
DNO !!! Potwierdzili wizytę nie przyjechali i nawet sms nie napisali że nie przyjadą
brak
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2024-03-12
*.173.213.*
Rewelacja, bardzo szybko, sprawnie, profesjonalnie. To nie mój pierwszy kontakt z Usterka i zawsze tak samo perfekcyjnie. Serdecznie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2024-03-11
*:846b:8807:*
Szybko i sprawnie naprawiona usterka. Pan Krzysztof przyszedł na czas i fachowo załatwił sprawę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2024-03-11
*.30.24.*
Pan Marek, to specjalista w swojej pracy, 100% punktualność, 100% realizacja, konret i bez bałaganu. Dzięki za pomoc i polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2024-03-08
*.221.133.*
Wizyta spełniła w 100% moje oczekiwania.Punktualnie,szybko i sprawnie.Pan Piotr doradził,zaproponował optymalne rozwiązanie.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2024-03-08
*.88.146.*
Pan Dariusz przyjechał punktualnie, wykonał usługę szybko i profesjonalnie. Udzielił wszystkich informacji. Wizyta przebiegła sprawnie i miło
szybko, sprawnie, miło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ivan
link | zgłoś
2024-03-07
*.65.102.*
Pan Sebastian bardzo odpowiedzialny, miły i wykwalifikowany mistrz. Szybko przybył i wszystko załatwił!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2024-03-07
*.105.9.*
Pań Adam bardzo miły i pomocny . Pomógł z piekarnikiem kiedy nie widziałam już cienia szansy i traciłam nadzieję. Szybko i sprawnie .
Szybkość i konkretność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2024-03-05
*.221.140.*
Niedzielna próba naprawy zmywarki w moim wykonaniu zakończyła sie jak zawsze w niedzielę.... Skorzystałem z pomocy Pana rafała za pośrednictwem Usterka... W krótkim czasie sprawnie wymieniona została uszczelka i zmywarka działa jak przez poprzednie 19 lat...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2024-03-03
*:6d55:266f:*
Skorzystałem z serwisu Usterka do naprawy zmywarki, która wyłączała się z powodu zbyt dużej temperatur. Po zgłoszeniu 5 września przyjechał technik i stwierdził, że uszkodzony jest czujnik temperatur, który należy wymienić. Ponowna wizyta pana montera była za dwa dni. Całość kosztowała mnie 796 [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie