Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krzysztof
link | zgłoś
2024-03-13
*.8.20.*
DNO !!! Potwierdzili wizytę nie przyjechali i nawet sms nie napisali że nie przyjadą
brak
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2024-03-12
*.173.213.*
Rewelacja, bardzo szybko, sprawnie, profesjonalnie. To nie mój pierwszy kontakt z Usterka i zawsze tak samo perfekcyjnie. Serdecznie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2024-03-11
*:846b:8807:*
Szybko i sprawnie naprawiona usterka. Pan Krzysztof przyszedł na czas i fachowo załatwił sprawę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2024-03-11
*.30.24.*
Pan Marek, to specjalista w swojej pracy, 100% punktualność, 100% realizacja, konret i bez bałaganu. Dzięki za pomoc i polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2024-03-08
*.221.133.*
Wizyta spełniła w 100% moje oczekiwania.Punktualnie,szybko i sprawnie.Pan Piotr doradził,zaproponował optymalne rozwiązanie.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2024-03-08
*.88.146.*
Pan Dariusz przyjechał punktualnie, wykonał usługę szybko i profesjonalnie. Udzielił wszystkich informacji. Wizyta przebiegła sprawnie i miło
szybko, sprawnie, miło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ivan
link | zgłoś
2024-03-07
*.65.102.*
Pan Sebastian bardzo odpowiedzialny, miły i wykwalifikowany mistrz. Szybko przybył i wszystko załatwił!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2024-03-07
*.105.9.*
Pań Adam bardzo miły i pomocny . Pomógł z piekarnikiem kiedy nie widziałam już cienia szansy i traciłam nadzieję. Szybko i sprawnie .
Szybkość i konkretność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2024-03-05
*.221.140.*
Niedzielna próba naprawy zmywarki w moim wykonaniu zakończyła sie jak zawsze w niedzielę.... Skorzystałem z pomocy Pana rafała za pośrednictwem Usterka... W krótkim czasie sprawnie wymieniona została uszczelka i zmywarka działa jak przez poprzednie 19 lat...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2024-03-03
*:6d55:266f:*
Skorzystałem z serwisu Usterka do naprawy zmywarki, która wyłączała się z powodu zbyt dużej temperatur. Po zgłoszeniu 5 września przyjechał technik i stwierdził, że uszkodzony jest czujnik temperatur, który należy wymienić. Ponowna wizyta pana montera była za dwa dni. Całość kosztowała mnie 796 [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kapiblue
link | zgłoś
2024-02-29
*.65.171.*
Pan Piotr przyjechał tego samego dnia i poświęcił ponad półtorej godziny, żeby zdiagnozować przyczynę problemów z pralką. Znalazł przyczynę i zalecił wymianę niesprawnego elektrozaworu. Jestem bardzo zadowolony z usługi.
Krótki termin umówienia serwisu i profesjonalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2024-02-27
*.147.108.*
profeska. Pan wszedł i od razu wiedział co jest przyczyną nie działającej zmywarki.
krótki czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marti
link | zgłoś
2024-02-26
*.156.113.*
Bardzo fajny portal ???? po zgłoszeniu usterki bardzo szybki kontakt telefoniczny, podany przewidywany koszt naprawy. Fachowiec przyjechał na umówioną godzinę, był bardzo kompetentny i sympatyczny. Skasował tyle ile przez telefon zapowiedział konsultant. Jeśli kiedykolwiek jeszcze zepsuje się w moim [rozwiń/zwiń]
Szybko, bezproblemowo
Brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2024-02-26
*:9293:fc27:*
Korzystaliśmy pierwszy raz. Nie mamy żadnych zastrzeżeń :) Bardzo kontaktowa firma, czuć troskę o klienta. Duży plus za możliwość rezerwacji on-line o każdej porze dnia i nocy. Brak problemów z anulowaniem czy zmianą terminu, wygodny sposób płatności. Korzystaliśmy z usług Pana Jakuba elektryka, spr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona Stefańska
link | zgłoś
2024-02-20
*.68.124.*
Bardzo sprawna organizacja,szybka reakcja na zgłoszenie, Pań Filip bardzo punktualny,profesjonalny i o dużej kulturze osobistej.polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2024-02-16
*.64.16.*
Usterka pl? Pomyślałam ok spróbujmy i nie żałuje. Jestem bardzo zadowolona. Szybko i fachowo, już przez telefon wiedzieli co to za błąd zmywarki jest i że naprawia na wizycie. A w innym punkcie powoedzial mi facet „oooo to będzie dużo kosztować!” To sobie myślę naciągacz a usterka.pl od razu oszacow [rozwiń/zwiń]
Czas pracy i punktualność
Szkoda że nie przyszli z kamerą ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
radek
link | zgłoś
2024-02-15
*:e09f:40f7:*
bardzo rzetelna usluga, profesonalista pod kazdym wzgledem
czas pracy, kultura pracy, punktualnosc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2024-02-14
*.11.180.*
Specjalista Marcin wymienił grzałkę w pralce. Pralka działa, a fachowiec był sympatyczny i wszystko załatwił profesjonalnie.
Szybka i fachowa naprawa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumił
link | zgłoś
2024-02-12
*.205.13.*
obsługa profesjonalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2024-02-10
*:4462:6d84:*
Ocena 1 pan przyszedł pogrzebał niby naprawiał mówi że jest ok skasował pieniądze i ma wszystko lże mam 2 tygodnie gwarancji na naprawę a tu klops nie działa odebrał telefon i informuje że przyjedzie i poprawi i tak od tygodnia nie przyjeżdża a mówi żE będzie nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie