Usterka Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 28
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michalina
link | zgłoś
2021-04-25
*.56.209.*
Działa. A to najważniejsze :) dziękuję!
Szybko, skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PiotrekP
link | zgłoś
2021-04-21
*.160.157.*
Zmywarka ciekła jak szalona, na szczęście facet z Usterki przyjechał w miarę szybko. Rzeczowo, bez gadania i bez zamawiania jakiś części zamiennych. Generalnie polecam i prawdopodobnie niedługo odezwę się z moją głośną pralką, która niedługo będzie sama z łazienki wychodziła ;)
dobry kontakt, rzeczowy fachowiec, bez ociągania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-04-18
*.160.157.*
Generalnie bardzo solidna obsługa, zarówno po stronie centrali, jak i fachowca na miejscu. Facet ogarnął odpływ zmywarki w kilka minut, sprawdził stan uszczelek i spryskiwaczy, a później dokładnie wyjaśnił co robić, gdy problem się powtórzy. Mam ileś tam czasu na reklamację, ale wątpię, że będzie po [rozwiń/zwiń]
Szybka obsługa, stały kontakt, naprawa bez wymiany części
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-04-16
*.56.209.*
Bardzo spoko. Od zamówienia usługi na stronie do przyjazdu minęły dokładnie 43 minuty w godzinach szczytu. Naprawa po kolejnych 20 minutach, bez wymiany części - zablokowany wąż. Polecam!
szybko,skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-01-30
*.56.209.*
Świetna firma. Nigdy nie spotkałem się z tym, żeby fachowiec miał przy sobie terminal, fakturę wystawił bez pytania o nią i trzymał się wcześniej ustalonej ceny. Pralka działa jak nowa, oby inni wzięli przykład.
Uczciwość, nowoczesność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-11-07
*.235.176.*
Wezwałem serwisanta do zmywarki w Gdańsku. Wyciek, którego poprzedni serwisant nie potrafił zlokalizować. Pan serwisant nie wyciągając zmywarki z zabudowy, odkręcając dolną osłonę, stwierdził, że to uszczelka misy. Potem sprawdził, że część niedostępna więc skasował 139zł za ekspertyzę i pojechał. N [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-06-06
*:e43a:3922:*
Korzystałem z fachowców od pralek https://usterka.pl/serwis-agd/gdansk/naprawa-pralek SUPER MIŁA OBSŁUGA!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marel
link | zgłoś
2020-06-06
*:e43a:3922:*
Świetny kontakt ze specjalistami i duża różnorodność oferty. Jednym słowem - polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie