Usterka Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 378
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
usterka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marek
link | zgłoś
2022-04-10
*.173.240.*
Polecam! Przyjechał Pan Grzegorz, zrobił co miał zrobić - szybko naprawił urządzenie, pralka działa jak przed awarią. Na plus płatność kartą. Niżej chyba jakaś konkurencja.
Super, szybcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
samson
link | zgłoś
2022-04-09
*.204.80.*
Dramat ... fachowiec sam przyznał że nie jest w stania naprawić pralki bo nigdy nie naprawiał pralek a tylko kazali mu przyjechać i ... prezprowadzić diagnozę ...!!! . Firma dziala na zasadzie ... jakoś to bedzie, byle wziąść kase.
całkowity brak
Tam nie mam fachowców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-04-09
*.173.249.*
Są tańsze opcje, ale takiej wygody i jakości obsługi klienta nie spotkałam nigdzie, polecam.
Profesjonalizm, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2022-04-08
*.173.248.*
Polecam i jeszcze raz polecam, szybko, miło, kulturalnie. Nigdy nie spotkałam takiego hydraulika, który nie miał nic wspólnego ze stereotypami. To miłe, że ktoś robi to z pasją i nie zaczyna od opowiadań, czego to nie robił w Niemczech.
Miło i szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maro
link | zgłoś
2022-04-08
*.173.224.*
Polecam chłopaków z usterka.pl
Blyskawica
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-04-07
*:1d45:c312:*
Usługa na 5. Wymiana grzałki w pralce na miejscu, fachowiec dobrze zaopatrzony, miał pojęcie co robił.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2022-04-06
*.173.248.*
Mogę tylko polecić. Panowie robią swoją pracę z klasą. Mili, szybcy, przygotowani. Fajna strona i na pewno będę polecał.
Fajna firma
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2022-04-06
*.173.240.*
Pan Marcin przyszedł i uporał się z montażem syfonu i płyty w kuchni w 90 minut już z wyjazdem na zakupy. Polecam!
Szybko, płatność kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2022-03-31
*.221.159.*
Serwisant nie wiedział o czym mówi, albo próbował naciągnąć klientkę na wydatki nieproporcjonalne do usterki. Później przyszedł serwisant producenta i okazało się, że koszt jest o ponad połowę mniejszy.
Szybko przysłali serwisanta
Zła diagnoza usterki i sugerowanie wysokich kosztów naprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-03-30
*.173.248.*
Dziękuję za szybkie naprawienie pralki mimo trudnego dostępu. Fachowiec na 6
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-03-30
*.173.240.*
Polecam z całego serca. Od umawiania wizyty przez stronę, po pana Łukasza, a na klarownym cenniku kończąc. Będę polecała
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-03-28
*.221.142.*
Słabo. Jestem niezadowolony z naprawy, Serwisant 3 razy umawiał ze mną termin. Przyjechał - spojrzał na zmywarek i rzekł, ze nie da się jej naprawić, bo drogo, bo się nie opłaca. Zadzwoniłem po innego serwisanta - przeczyścił pompę, odszlamił rury odpływowe i wszystko działa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2022-03-22
*.46.47.*
Wymiana grzałki w piekarniku przez "fachowca" zakończyła się zepsuciem modułu sterującego piekarnika. Oczekiwanie na moduł wyniosło 4 miesiące. kolejne 3 miesiące to oczekiwanie na "fachowca", ponieważ ponoć wszyscy z Białegostoku są na zwolnieniach i urlopach. Po propozycji, aby przyjechał ktoś z W [rozwiń/zwiń]
brak
zła obsługa, brak profesjonalizmu, brak naprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-03-18
*.239.58.*
Porażka, poza szybkim terminem przyjazdu serwisanta, pozytywne wrażenia się kończą. Stawki kosmos. Pan na miejscu daje złote rady, że zamiast grzałki za 400 zł lepiej kupić nowy piekarnik, podczas gdy 'stary' jest sprawny i wygląda jak nowy...NIE POLECAM. Naciagają na kolejne przyjazdy, a 10 min 'f [rozwiń/zwiń]
Szybkie terminy realizacji
Drogo i nieprofesjonalnie,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
John
link | zgłoś
2022-03-13
*.254.224.*
Obrzydliwi oszuści. Absolutnie wiem, jaka jest moja awaria (jest zewnętrzna) i jaka część jest potrzebna, opisałem to na stronie - zadzwonił do mnie pracownik uster. Powiedział, że za 200 zł naprawią u mnie wszystko, diagnostyka gratis. Przyszedł pracownik, zbadał pralkę z zewnątrz przez 5 minut, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-03-10
*.173.6.*
Zdecydowanie odradzam. Przysłany "fachowiec" Zepsuł całkowicie sedes który miał wymienić i sobie poszedł. Musiałam wzywać następnego i wydać kolejne pieniądze.
Brak
Nie mają pojęcia co robią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AK
link | zgłoś
2022-03-07
*.191.129.*
Bez odłączenia kuchenki, bez zdjęcia płyty grzewczej zdiagnozował fachowiec panel. Brak możliwości zamówienia części bo kuchenka stara (7 lat) i już nie produkują- sugerowany i zalecany zakup nowej. Diagnoza 150 zł bez zaglądania do kuchenki. Kto inny podjął się naprawy, po odkręceniu kilku śrube [rozwiń/zwiń]
krótki termin
diagnoza na oko, albo trafi albo nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrianna
link | zgłoś
2022-02-16
*.173.252.*
Nikt nie ma tak szybkich terminów. Z góry narzucona cena też spoko. Polecam, nie ma się do czego przyczepić.
Szybko, jasna cena, wybór terminu przez stronę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-02-12
*.248.213.*
Jesteśmy bardzo niezadowoleni.zdecydowanie odradzamy korzystanie z usług pana Jarosława z usterki z Wrocławia. Fachowiec najpierw dokonał złej diagnozy. Następnie postawił kolejną, której niestety nie mógł sprawdzić, ponieważ magicznie od miesiąca nie ma możliwości zamówienia akurat tej części. Kont [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak diagnozy, brak naprawy, pieniądze wzięli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
syl
link | zgłoś
2022-02-12
*.206.155.*
Jestem bardzo niezadowolona z całości obsługi, nikomu nie polecam, o ile naprawa została dokonana, to koszt kosmiczny, wymiana grzałki w zmywarce, to aż 530 zł, co innego powiedział serwisant a co innego obsługa w ramach reklamacji odnośnie poziomu sprzętu, mimo, że do wymiana była grzałka, to trzeb [rozwiń/zwiń]
ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Usterka Opinie