GlobKurier Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 644
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bartek
link | zgłoś
2024-06-18
*.248.228.*
Globkurier firma która nie odpowiada za nic. Jak przychodzi do rozpatrzenia reklamacji to firma pisze w mail "Grupa Znatury Sp. z o.o. będąca właścicielem serwisu Globkurier.pl nie świadczy usług transportowych, a usługę pośrednictwa za pomocą portalu internetowego" Reklamacja GK240419619822 numer [rozwiń/zwiń]
Nic
Reszta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2024-06-07
*.0.177.*
Przez dlugi czas bylo ok. W przypadku zagubienia paczki wspolpraca z dzialem reklamcji zerowa. Brak kontaktu na pisma o przyspieszenie sprawy.Do dzialu reklamacji sie nie da dodzwonic bo nie ma telefonu. Zenada firma zgubila-KLIMATYZATOR. Sprawa odszkodowania w toku Nr paczki 6232066606801
Cena
Reszta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K.mm.
link | zgłoś
2024-04-23
*.248.253.*
Dzisiaj zapadł wyrok w sprawie. prowadzonej już w 4-tym polskim sądzie o ponad 200%"dopłatę do wysłanej i odebranej w VIII 2021 paczce dla dzieci Burkina Faso....z art 385&3 pn.20 kc przegrały f-my Grupa Znatury ,GLOB Kurier i FeDex Na podobnej zasadzie TSUE wydalo wyrok w/s frankowiczówI tu mam dyg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nina
link | zgłoś
2024-01-07
*.146.254.*
No niestety beznadzieja. Powinien zabrać się za nich prokurator. Przez 3 tygodnie nie są w stanie dostarczyć paczki krajowej i to do .... Warszawy. Teraz każą dopłacać do przeadresowania. Tylko że adres cały czas ten sam, jak napisane wyraźnie na paczce. Nie przysłali listu przewozowego, mimo to kur [rozwiń/zwiń]
brak
pobierają opłaty, paczki gubią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2023-11-24
*.43.176.*
oszuści
żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2023-11-24
*.43.176.*
oszuści naliczają dopłaty niezależnie od wagi bądź rozmiaru paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2023-10-03
*.13.232.*
żenująca obsługa. Do płatności za paczki (do Azji więc nie tanie) sa pierwsi. Ale kiedy pojawia się problem to maila czytają 2 dni i kolejne 5 na niego odpisują nie podejmując żadnych działań. Szkoda czasu i pieniędzy. Lepiehj zamówić bezpośrednio w firmir kurierskiej i nie bawić się w takich pośre [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2023-09-12
*.47.60.*
Korzystałem z usług tej pseudo firmy przez około pół roku. Kilka razy naliczali koszty mimo że paczki na 100% mieściły się w gabarytach i wadze. Przy kolejnych naliczeniach powiedziałem dość i złożyłem reklamację z prośbo o przedstawienie zdjąć i paczki z wymiarami i wagą. Dostałem odpowiedz że to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miki
link | zgłoś
2023-07-21
*.172.86.*
Według Globkurier przesyłka o wadze 2kg miała wagę ponad 20kg przez co naliczyli 250zł. Po pierwszej takiej fakturze zrezygnowałem bo wiem że to jest naliczane systematycznie. Nie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2023-07-01
*.204.96.*
Zamawiałam kuriera DHL na środę, dzisiaj jest sobota i paczka dalej nie została odebrana. Dwa razy dzwoniłam na infolinię i dwa razy zostałam zapewniona, że paczka na pewno zostanie odebrana na następny dzień. Trzy dni siedzę w domu w godzinach w których ma przyjechać kurier i trzy razy nie ma nawet [rozwiń/zwiń]
Zero
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2023-06-12
*.81.253.*
Paczka niewysłana z powodu niedostarczenia na czas dokumentów przez globkurier.pl Obsługa klienta fatalna, o wszystko trzeba było prosić telefonicznie, a finalnie i tak nie dostarczono paczki. Pani na infolinii twierdzi, że oni tylko przekazują wiadomości, ale jak widać, droga to impreza i niesku [rozwiń/zwiń]
fatalny kontakt z klientem, niewysłanie dokumentów na czas, niedostarczenie paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beata
link | zgłoś
2023-06-05
*.20.192.*
Jestem w kropce, wszystko było dobrze do czasu, gdy zostałam obciążona kosztami za niezrealizowana usługę po 5 miesiącach. Nagle w panelu pojawiły się 3 faktury , nie dość ze się dublują to jeszcze dotyczą sprawy sprzed paru miesięcy, która dawno została rozliczona. Obsługa klienta nie istnieje, na [rozwiń/zwiń]
OSZUSTWO, KOREKTY FAKTUR PO PARU MIESIACACH, WYLUDZANIE PIENIEDZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2023-05-07
*:e70f:32d5:*
Nie polecam!!! Oszukują pobierają opłaty w moim wypadku do Norwegii 350 zł - paczka nie została dostarczona a obecnie żądają 540 zł z zwrot do Polski. Uważajcie nie dajcie się oszukać, nigdy więcej GlobKurier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jang
link | zgłoś
2023-02-22
*.147.168.*
Zniszczyli ubezpieczoną przesyłkę i odrzucają wszelkie reklamacje. Brak kontaktu z działem reklamacji. Na wszystkie maile ta sama formułka w odpowiedzi. Nie polecam. Od samego początku czyli od odbioru po dostarczenie było coś nie tak, a na sam koniec zniszczyli towar za 4600pln i nie biorą odpowied [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu i odpowiedzialności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2023-02-20
*.173.240.*
Najgorsza firma z usługami kurierskimi! Niekomu nie polecam! Nasza firma wysłała za granice paczke przed wysyłką była ona mierzona i ważona. Po około miesiącu po doręczeniu paczki wysłali nam fakturę koygującą na kwotę prawie 5 tysięcy!! Za wysyłkę paczki płaciliśmy około 1200zl co kilkukrotnje prze [rozwiń/zwiń]
Nic
Wyłdzają pieniądze! Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2022-10-11
*:ae4d:aad3:*
Polecam usługi tehnfirmy, korzystam taż w miesiącu na wysyłkę do Niemiec i chwałę sobie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-10-07
*.172.239.*
NIE POLECAM, ZŁODZIEJE I OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-10-07
*.172.239.*
Żenująca firma, niekompeteni pracownicy, kurier nie dojechał ani w umówiony dzień, ani w żaden inny, brak informacji ze strony pracowników.
brak
jakość usług jest tragiczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2022-10-07
*.172.239.*
Dramatyczna obsługa klienta, zero kontaktu z przewoźnikiem. Na kuriera można czekać, dzień, a nawet tydzień pomimo wcześniejszych ustaleń. Firma kompletnie nie wywiązuje się z powierzonych zadań, a pracownicy sami nie mają pojęcia jak skontaktować się z przewoźnikami. Ustalanie daty odbioru to abstr [rozwiń/zwiń]
żadnych zalet
Ta firma ma same wady, niedopełnienie obowiązków z każdej strony, żenujący poziom obsługi klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2022-09-22
*.160.115.*
Jedna wielka porażka i banda oszustów. Kurier przyjezdza po odbior paczki kiedy mu sie podoba pomimo zaznaczenia terminu odbioru. Gdy nie zastaje nikogo w domu to wysyla pustą paczke do odbiorcy której fizycznie od nadawcy nie odebral a firma umywa rece! Wyludzanie pieniedzy i nic wiecej. NIE POLECA [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie