GlobKurier Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 718
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anita
link | zgłoś
2022-10-11
*:ae4d:aad3:*
Polecam usługi tehnfirmy, korzystam taż w miesiącu na wysyłkę do Niemiec i chwałę sobie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-10-07
*.172.239.*
NIE POLECAM, ZŁODZIEJE I OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-10-07
*.172.239.*
Żenująca firma, niekompeteni pracownicy, kurier nie dojechał ani w umówiony dzień, ani w żaden inny, brak informacji ze strony pracowników.
brak
jakość usług jest tragiczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2022-10-07
*.172.239.*
Dramatyczna obsługa klienta, zero kontaktu z przewoźnikiem. Na kuriera można czekać, dzień, a nawet tydzień pomimo wcześniejszych ustaleń. Firma kompletnie nie wywiązuje się z powierzonych zadań, a pracownicy sami nie mają pojęcia jak skontaktować się z przewoźnikami. Ustalanie daty odbioru to abstr [rozwiń/zwiń]
żadnych zalet
Ta firma ma same wady, niedopełnienie obowiązków z każdej strony, żenujący poziom obsługi klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2022-09-22
*.160.115.*
Jedna wielka porażka i banda oszustów. Kurier przyjezdza po odbior paczki kiedy mu sie podoba pomimo zaznaczenia terminu odbioru. Gdy nie zastaje nikogo w domu to wysyla pustą paczke do odbiorcy której fizycznie od nadawcy nie odebral a firma umywa rece! Wyludzanie pieniedzy i nic wiecej. NIE POLECA [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2022-07-08
*.199.130.*
od kilku miesiecy czekam na zwrot piniędzy bo kurier zapomniał pobrac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nikita85
link | zgłoś
2022-04-21
*.47.128.*
Do pewnego momentu wszystko było ok, paczki odbierane w terminie, nie uszkodzone. Aż do wysyłki jednej paczki lekkiej ale trochę większej niż standardowe paczki. Wybrałam kuriera UPS bo było najtaniej, kurier nie zjawił się w umówionym terminie, po kontakcie z firmą UPS Pani zapewniała mnie że przyj [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal
link | zgłoś
2022-03-28
*.105.152.*
nie polecam , termin realizacji zlecenia transportu do Włoch kilkukrotnie dłuższy niż ustalany podczas wyceny. W odpowiedzi na reklamację globkurier informuje że termin jest tyllko terminem deklarowanym . także deklarują dostawę w tydzień a mogą dostarczać miesiącami i umyją ręce. brak jakiejkolwiek [rozwiń/zwiń]
nieterminowa realizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fedex bee
link | zgłoś
2022-03-11
*:aef5:8d57:*
Potwierdzam opinie kolegi moja paczka również została zniszczona pomimo dyspozycji zwrotu. reklamacja zarejestrowana. Ale pod adresem 2-mail nic się nie dzieje automat jeżeli jest więcej osób oszukanych przez firmę proszę o kontakt zastanawiam się nad pozwem zbiorowym.
brak
reklamacje nie istnieją Warto zainteresować uokik tą firmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2022-02-18
*.26.14.*
Z przykrością odradzam skorzystanie z usług Globkurier. Przesyłka, paleta. Umówiony termin odbioru od nadawcy, mimo informacji o tym, że będzie potrzebny paleciak sprzętu brak, kurier odjeżdża pozostawiając przesyłkę. Po kontakcie z firmą konieczność zamówienia innego podwykonawcy i dopłacenia 250PL [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariuszski
link | zgłoś
2021-10-26
*.225.206.*
NIGDY WIECEJ!!! Przesyłka nie dotarła do odbiorcy i została zniszczona przez firme kurierska. Pytam się jakim prawem tak się stało??? Na reklamacje nie odpowiadają. Żenada, pseudo firma kurierska!!!
Zero, nie polecam nikomu
Za mało miejsca żeby napisać co o nich sadze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-07-21
*:::*
nie wiedziałem, ze są takie fajne portale, gdzie przez neta można szybko nadać paczkę online.
szybko, zdomu kurier przyjeżdza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-07-21
*:1::*
Wysyłam zawsze korzystając z usług firmy fedex. Kurierzy mili, podjeżdżają o czasie, zawsze dzwonią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2021-07-21
*:2::*
Polecam. Wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leon
link | zgłoś
2021-07-21
*.178.181.*
Niskie ceny na paczki, pomocne Panie z biura obsługi. Pozdrawiam i dziękuje za sprawne doręczenie mojej przesyłki do odbiorcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2021-07-21
*:::*
Super obsługa i bardzo dobre ceny na paczki. Polecam!
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dennis
link | zgłoś
2021-07-09
*.233.92.*
Beznadziejna obsługa.Kobiety odpowiadające przez telefon nie posiadają żadnych kompetencji.Sa nieuprzejme.
tylko cena
kompetencja, uprzejmość,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie polecam
link | zgłoś
2021-07-05
*.30.19.*
Z globkurier.pl współpracuje już dłuższy czas. Wysłałam dużo paczek. Wszystko ok póki nie masz jakiegoś problemu. Kobiety na infolinii są kompletnie nie pomocne. Ilekroć dzwoniłam za każdym razem kończy się rozmowa na informacji, że więcej o paczce napisza w mailu. Spoko tylko mail nigdy nie dochodz [rozwiń/zwiń]
Zero
Pełno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lolek
link | zgłoś
2021-06-14
*:4a2:a4a:*
Brak uwag, zachecam do korzystania z platformy. Można wysyłać bez problemu nawet duże paczki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2021-06-14
*:::*
Wysyłam i polecam, dobre ceny na paczkomaty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2021-06-14
*:1::*
Wysyłam codziennie paczki przez Globkuriera i jestem zadowolony. Brak problemów, w razie czego obsługa klienta pomaga.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-06-14
*:8283:1a62:*
Fajny broker. Jak za granicę to polecam u nich.
Tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-06-14
*:478:d427:*
Rewelacyjna firma. Paczka z prezentem wysłana w piątek, a w poniedziałek dostarczona do odbiorcy! Brawo bardzo dziękuje za tak szybką realizacje.
szybkość, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-05-28
*:479c:71c5:*
Na paczkę czekam kolejny dzień na śledzeniu cały czas widnieje:przesyłka w doręczeniu... Po telefonie do centrum obsługi maial się do mnie ktoś odezwac do tej pory nic. Paczka odebrana była z magazynu 30 km ode mnie i niestety nie może dojechac Ciekawi mnie czy paczka przyjdzie na dzień dziecka bo [rozwiń/zwiń]
Brak komunikacji z kompetentnymi ludzmi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kot
link | zgłoś
2021-05-26
*.30.25.*
Nadałam przesyłkę ponad dwa tygodnie temu zagranice .Do tej pory nie dotarła, nie mam też informacji co się z nią stało i dlaczego jest przetrzymywana w Niemczech 8 dzień, odpisywanie na maile kończy sie odsyłaniem do śledzenia przesyłki na link. Masakra. Miał być porezent ślubny .Już po ślubie i k [rozwiń/zwiń]
brak
brak rzetelności, brak informacji o przesyłce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2021-05-25
*:965:3513:*
Dostarczyli bez problemu do Wielkiej Brytanii. Paczka na czas i nieuszkodzona. Moim zdanie mega profesjonalni z otwartym podejściem do klienta. Wszystkie niezbędne informacje uzyskałam w 20 minut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olaf
link | zgłoś
2021-05-25
*:82::*
Fajne stawki na inpost. Dobra oferta między innymi dla małych firm jak moja. Długo szukałem sprawdzonych usług kurierskich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman Kolecki
link | zgłoś
2021-05-25
*:::*
Polecam, Roman
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2021-05-25
*:1::*
Pozytywnie zaskoczona, kurier FedEx podjechał po przesyłkę już następnego dnia po złożeniu zamówienia. Wygodne śledzenie na stronie i kontakt z obsługą klienta. Poleciłam siostrze, która sprzedaje ubrania w internecie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-05-25
*:82::*
bardzo polecam, szybko w rękach odbiorcy, super.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-05-21
*.96.123.*
W żadnym wypadku nie polecam globkuriera Nadałam paczkę, która nie została dostarczona w terminie. Nawet mnie nie powiadomiono o tym fakcie !!!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marco
link | zgłoś
2021-05-14
*:babe:ca11:*
Przesyłka dotarła bez problemu do odbiorcy. Napewno jeszcze skorzysta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-05-14
*.154.179.*
Korzystam u nich z paczkomatów. Tanio, sprawnie bardzo polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tobiasz
link | zgłoś
2021-05-14
*:::*
Cięzko powiedzieć jak z obsługą, nie miałem z nimi kontaktu. Zamówiłem przez stronę kurier przyjechał, odebrał paczkę i tyle. Paczka dotarla.Szybko i w całości online.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2021-05-14
*:759:5de:*
Bardzo polecam. wszystko ok, przesyłka w rękach odbiorcy na czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2021-05-14
*:::*
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, szczególnie co do ceny. Robiłem porównanie, z którego wyszło, że u innych przewoźników za tę przesyłkę zapłaciłbym duuużo więcej. Myślę, że jak będę miał potrzebę wysłania czegoś, następnym razem, nie będę już nigdzie szukał (straciłem na to sporo czasu), tylko o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-26
*:51d:e3ac:*
OSTRZEGAM PRZED TYMI USŁUGAMI! 4 marca 2021r za pośrednictwem Globkurier nadałam przesyłkę z Polski do Australii FedExem i od tego czasu nikt jej nie widział, a dziś 27 kwietnia! Po jakiś 10 dniach dostałam maila, że mam sobie znaleźć firmę, która zrobi odprawę celną tej paczki w Brisbane (oczywiści [rozwiń/zwiń]
Brak
Usługa nie wykonana, klientowi wysłali kolejną fakturę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-04-26
*:71::*
Jestem bardzo zadowolona, obsługa klienta miła i kompetentna. Nawet przesuwanie przez nas terminu przekazania paczki spotkało się ze zrozumieniem i pomocą ze strony GlobKuriera. Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w pomoc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-04-26
*:517:8819:*
Polecam, zamawiam i wysyłam w kilka minut.
Szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olgierd
link | zgłoś
2021-04-26
*:::*
Wysłałem już ponad 20 paczek bez żadnych problemów. Polecam współpracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-04-08
*:::*
Skorzystałem i przekonałem się, wszystko przejrzyste działa sprawnie - korzystam zarówno z kuriera jak i paczkomatów. W zależności od potrzeb.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amelia
link | zgłoś
2021-04-08
*:19a:e531:*
Dzisiaj moja przesyłka dotarła do odbiorcy. Pierwszy raz jak zamawiałam kuriera opakowanie nie uległo żadnemu uszkodzeniu w transporcie. Super, dzięki wielkie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornel
link | zgłoś
2021-03-29
*:233::*
Polecam - wysyłka online. bardzo praktyczne, oceniam wysoko.
online, tanio
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eliza
link | zgłoś
2021-03-29
*:860:ca74:*
Wysyłam ubrania - korzystam z paczkomatów - szybko, tanio i wygodnie. Nie wyobrażam sobie wysyłać z kimś innym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz
link | zgłoś
2021-03-29
*:87:878b:*
Polecam - sprawne doręczenie za granice.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-03-23
*.131.254.*
Przesyłka z Polski do Niemiec. Po 3 miesiącach nadal nie dostarczona z powodu tak długiego oczekiwania na podejmowane po kolei decyzje. W trakcie: - nie reagowano na monity o nieprawidłowościach w czasie dostawy, co mogło w znacznym stopniu uprościć sprawę i nie byłoby pozostałych problemów [rozwiń/zwiń]
Dobre ceny
Obsługa BOK na beznadziejnym poziomie. Załatwienie sprawy trwało 3 miesiące.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2021-03-22
*:32a3:201a:*
Zawsze otrzymuje rzetelne informacje na wszystkie swoje pytania, dzięki temu bez problemu nadałem każdą przesyłkę. Raz tylko kurier nie przyjechał o czasie, ale na nastepny dzień był już punktualnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elka
link | zgłoś
2021-03-22
*:::*
Usługi dla każdego!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-03-22
*:::*
Solidna firma, dobre podejście dla partnerów biznesowych. Obsługa klienta na najlepszym poziomie. Oby więcej takich firm.
solidni, rzetelni, dobre ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2021-03-22
*:::*
Fajne ceny na wysyłki kurierskie. Możliwość wyboru paczkomatów. Super, dla mnie idealne rozwiązanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-03-22
*:::*
Polecam. Korzystam od dwóch lat, wysyłam przesyłki w kraju, jak i za granicę głównie Niemcy i Francja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech Sopata
link | zgłoś
2021-03-19
*.173.252.*
Nie podejmować współpracy i omijać szerokim łukiem.Nr mojej przesyłki to GK210312951135. Infolinia zrobi z Was debili (robiąc go również z siebie)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2021-03-16
*.38.68.*
Dramat!!!! Nigdy więcej!!! Zgubili moja paczkę uciekają od odpowiedzialności. Kłamią ze otworzyli reklamacje nikt absolutnie nikt nic z tym nie zrobił. Noe korzystajcie z usług tych oszustów. Zmieniła Przewoźnika paczka dochodzą ma czas bezproblemow. Stracili długoterminowego klienta.
Nie ma nic dobrego żeby powiedzieć na temat tej firmy
Oszuści I nieudacznicy. Śmierdzące lenie niekompetentni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miguel
link | zgłoś
2021-03-14
*:::*
De forma rápida, eficiente y profesional. Recomiendo una muy buena compañía a todos.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nina
link | zgłoś
2021-03-14
*:::*
Wszystko ok, tanio
tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcel
link | zgłoś
2021-03-14
*:::*
Znają się na rzeczy - integracje i spore udogodnienia dla firm. Dobry kontakt z biurem obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2021-03-14
*:4::*
Paczka do brata do Norwegii dotarła cała i zdrowa.A miałem sporo wątpliwości po kontakcie z innymi podobnymi serwisami, których nazw nie będę wymieniać. Na szczęście szukałem do skutki, dla mnie najlepsi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2021-03-14
*:babe:ca11:*
Wszystko działa, wyceniłam przesyłkę i wybrałam paczkomat. Szybko, sprawnie i w dobrych cenach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-03-07
*:539:877:*
Wysyłam bez wychodzenia z domu. Super - polecam!
usługi online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-03-07
*.148.33.*
Doceniam profesjonalizm i życzliwe podejście do klienta. Pierwszy raz wysyłałem za granicę i miałem problem z dokumentami niezbędnymi do wysyłki. Pani z biura obsługi krok po kroku wszystko wytłumaczyła. Dziękuje i pozdrawiam, następne nadanie to tylko u Was.
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-03-07
*:::*
Wszystko ok, polecam - zwłaszcza znajomym, którzy mają firmy i potrzebują niezawodnych usług kurierskiech.
Czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iga
link | zgłoś
2021-03-01
*:::*
Z racji tego że dużo wysyłam paczek za granicę szukałam dobrego i przede wszystkim taniego kuriera, brat polecił mi właśnie globkuriera i miał rację! Najlepsi.
Dobre ceny i czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irek
link | zgłoś
2021-03-01
*:fc2:4fd7:*
Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2021-03-01
*:::*
Polecam usługi tej firmy. Wysyłam kilkanaście paczek w miesiącu bo sprzedaję ubrania na różnych portalach (wyprzedaż szafy). Przychodzą powiadomienia SMS, wszystko sprawnie i na czas. Korzystam z paczkomatów.
wygoda, prostota działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2021-03-01
*:1::*
Jestem bardzo zadowolona. Wysłałam paletę i nie było żadnych kłopotów. Klient zadowolony.
Czas, profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-03-01
*:63f:71b4:*
Super, bardzo mili kurierzy i przystępne ceny polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-02-25
*.248.171.*
Jak Globkurier nie zrealizuje przesyłki albo nawet nie przystąpi do realizacji to pobiera opłatę w wysokosci 9,99 zł + VAT od zapłaconych opłat za zlecone usługi. Dla niepoznaki nazywają to pre-paid. Więc w skrócie - zlecacie usługę, wpłacacie pieniadze na konto pre-paid w Globkurier by opłacić tą z [rozwiń/zwiń]
Nieuczciwe zasady,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2021-02-19
*:c:cbe3:*
Polecam wszystkim! To jest kurier dla każdego.
usługi online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2021-02-19
*:::*
jestem zadowolony. prowadzę sklep i globkurier bardzo mi pomógł w zarządzaniu przesyłkami, panel jasny i przejrzysty.nadaje spore zlecenia. pobranie w niskich cenach.
wyżej wymienione
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roma
link | zgłoś
2021-02-19
*:::*
Fajne, zamawiam do paczkomatów. wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-02-19
*:::*
Poziom obsługi 5/5 - miałam problem z zapakowaniem przesyłki i otrzymałam natychmiastowa pomoc.Rzetelnie i szybko!
miła obsługa, profesjonalizm
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elvis
link | zgłoś
2021-02-04
*.2.69.*
Sztos, dla mnie najlepsi!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2021-02-04
*:ac:ce55:*
Super rozwiązanie dla każdego, który lubi wygodę. Zamawiam - kurier odbiera paczkę. Wszystko szybko i sprawnie. Zawsze bez komplikacji. Jeszcze nie miałam sytuacji, żeby paczka nie dotarła czy dotarła ale uszkodzona do odbiorcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-01-14
*.195.47.*
Zamówiłem przez nich przesyłkę z figurką a ta doszła uszkodzona i ewidentnie widać było że rzucali tą paczką chyba o ściany. Zgłosiłem reklamację i odpisali tak: "Dzień dobry, w nawiązaniu do przesłanego zgłoszenia, prosimy o dosłanie: - wypełnionego formularza reklamacyjnego (w załączniku) - ko [rozwiń/zwiń]
Nie trzeba było się nawet ruszać z domu, podjeżdżali i zabierali przesyłki.
Wsystko inne: czasem podjeżdżali dzień, dwa po ustalonym terminie, obsługa jakości, szczególnie kurierów z DHL bo rzucają paczkami gdzie popadnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2020-12-31
*:ec0:a34f:*
Polecam. Dla mnie ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2020-12-31
*:b44:9e6:*
Rozpoczęłam z nimi współpracę pół roku temu i dotychczas nie było żadnych problemów. Polecam bardzo serdecznie, ponieważ posiadają ofertę atrakcyjną dla małego biznesu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PoLa
link | zgłoś
2020-12-31
*:::*
Polecam, dostarczają paczki nawet w najdalsze zakątki świata. Wow!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2020-12-31
*:14a9:60fc:*
Otrzymałam dedykowaną ofertę pod własne potrzeby wysyłkowe i jestem zadowolona. Raz tylko kurier spóźnił się chwilę po paczkę. Panel wygodny, ceny przystępne. Wysyłam zarówno w kraju i za granicę. Obsługa na bardzo dobrym poziomie
profesjonalizm, dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2020-12-30
*.159.164.*
Zdecydowanie nie polecam. Obsługa niby bardzo dobra ale gorzej ze świadczeniem usług otóż wysłałem dużą paczkę i trochę źle oszacowałem jej wagę i przesyłka do mnie wróciła. 2 dni później zaczęli mi wysyłać wezwania do zapłaty bo jak się okazuje za zwrot mam zapłacić ponownie i finalnie mam paczkę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabinka
link | zgłoś
2020-10-16
*:793b:de91:*
Bardzo dobra obsługa klienta - miałam problem z wyslaniem paczki do Niemiec, a globkurier stanal na wysokosci zadania, mile panie z obsługi pomogly. także tanio, szybko i bezproblemowo. nie zamienie na inne firmy, polecam.
obsługa!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2020-10-09
*.133.65.*
Wszystko super, paczki dotarły na czas. Żadnychproblemów z nadaniem, niskie ceny,coz moge powiedzieć - polecam!
Ceny, szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-10-08
*.14.116.*
Szukałam wygodnej formy wysyłki moich paczek (często nadaję )i globkurier ma zdecydowanie najlepsze ceny wśród porównywarek. Polecam serdecznie, wszystko przebiegło zgodnie z planem, kurier przyjeżdża po paczki, docierają szybko na miejsce. Pozdrawiam.
Obsługa, ceny, szybkosć
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-10-07
*.14.116.*
Nadałem za ich pośrednictwem przesyłkę, której żadna inna firma kurierska nie chciała przyjąć! I to jeszcze w rozsądnej cenie, polecam.
Wyjątkowa oferta, niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2020-10-06
*.14.116.*
Bardzo wygodny pośrednik. Wybieram kuriera, przyklejam etykietę, przychodzi kurier, rach ciach załatwione. Polecam!
Cena, szybkość, profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudyna
link | zgłoś
2020-09-23
*:9:5375:*
Super kurier - tanio, wszyscy w jednym miejscu, mogę wybrać dowolny sposób wysyłki. Polecam wszystkim, pozdrawiam
Obsługa, ceny, wybór
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2020-09-17
*:101:1baf:*
Super, bez zarzutu, polecam tę firmę, przesyłki na czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matylda
link | zgłoś
2020-09-14
*.206.105.*
Podziwiam za profesjonalne i przede wszystkim uprzejme podejście do klienta.
obsługa klienta, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-09-14
*.98.60.*
Najfajniejszy z brokerów z jakim miałem przyjemność współpracować. Nie zamienie na innego. Konkurencja nie oferuje w porównaniu nic ciekawego. Polecam wszystkim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sarah
link | zgłoś
2020-09-14
*.10.99.*
The easiest way to send a parcel quickly and cheaply!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2020-09-14
*.81.32.*
Wysyłam korzystając z różnych opcji i kurierzy i paczkomaty. Nigdy się nie zawiodłem na jakości usług. Dodatkowo wszystko w wyszczególnionych terminach. Ode mnie bardzo wysoka ocena.
profesjonalne usługi, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-09-11
*:::*
Mam sklep internetowy i nie jestem narazie zintegrowany, ale mam sporo funkcji które mi ułatwiają życie. Fajne jest masowe nadanie. Jest też wiele produktów jak nie tylko kurier, ale i paczka w ruchu co jest tańszą opcją. Waiodmo klienci chcą jak najtaniej doreczenie albo darmowe. Jak mam dobry misi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sp z oo
link | zgłoś
2020-09-11
*:::*
Wysyłamy kilkadziesiąt paczek i kopert miesięcznie są to zazwycaj paczki z dokumentami księgowymi lub koperty. Nie był żadnych problemów. Duża oferta Jest w czym wybuerać! polecamy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2020-08-20
*.245.193.*
Porażka. Podwójna opłata i nadal brak przesyłki. Brak kompetencji.
BRAK!!!
Drogo, brak przesyłki, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2020-08-19
*.14.116.*
Mają bardzo atrakcyjne ceny, zwłaszcza na przesyłki zagraniczne. Przetestowałem i się nie zawiodłem, więc na pewno zdecyduję się na stałą współpracę. Myślę, że moi klienci na tym skorzystają
Niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Onasis
link | zgłoś
2020-08-17
*.195.47.*
Już sporo paczek wysłałem przez ich "usługi", zdarzyło się raz że się spóźnili 2 dni z przyjazdem i odebrania przesyłki ode mnie ale to w niczym nie przeszkadzało. Tylko że ostatnio coś chyba jest z tą "firmą" nie tak. Otóż, chciałem zlecić dojazd do sprzedawcy i od niego zabrać przesyłkę i dostar [rozwiń/zwiń]
Zdarzy się coś wysłać w miarę szybko i tanio
Jak opisałem w treści opinii - totalne olewanie klienta!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-08-10
*:994::*
Wysyłam masowo. Odbiory i dostawy na czas. Dla mnie najlepsi!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2020-08-10
*.39.73.*
Bardzo dobry broker!
ceny, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2020-08-10
*.129.8.*
Miałam problem z zapakowaniem dużej przesyłki przed nadaniem. Skontaktowałam sie z biurem i otrzymałam wszystkie niezbędne informacje. Przesyłka dotarła na czas i bez dodatkowych opłat. pozdrawiam pracowników za profesjonalne podejście do klienta!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2020-08-10
*.38.75.*
Szeroki wybór oferty - cały czas rozszerzana o nowych dostawców. Ceny atrakcyjne, nadaje ponad 50 przesyłek w miesiącu i otrzymałem dedykowany cennik dostosowany do moich potrzeb wysyłkowych. Jestem zadowolony, polecam korzystanie z tej platformy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-08-10
*::23:*
Wszystko ok, Polecam!
Profesjonalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2020-07-30
*.75.144.*
Skorzystałam z usługi w zeszłym tygodniu i mogę śmiało polecić. Paczka dotarła terminowo do odbiorcy. Monitorowałam ją samodzielnie przez stronę, ponieważ zależało mi na czasie. Świetna robota.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-07-30
*:::*
Zintegrowałem swój sklep z globkurier. Wszystko działa, to była dobra decyzja. Jeżeli ktoś poszukuje sprawdzonego operatora to powinien wybrać właśnie ich.
sprawność działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2020-07-30
*:1::*
Polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-07-30
*:::*
Super! Kolega polecił mi wysyłkę globkurier. Musiałem wysłać pilnie paczkę do Niemiec i szukałem jakiegoś sprawdzonego przewoźnika. Przesyłka dotarła na czas, a ja dodatkowo zaoszczędziłem pieniądze.
Profesjonalizm, dobre ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-07-30
*.10.99.*
Nigdy nie sądziłam, że wysłanie przesyłki będzie tak proste i szybkie. Polecam wszystkim, ja jestem bardzo zadowolona ze zrealizowanej usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaska
link | zgłoś
2020-07-27
*.0.46.*
Porazka... Kuriera brak, szkoda kasy. Mega nie profesjonalna firma.
Brak
Porazka, kuriera jak nie bylo tak nie ma. Nie polecam! Strata kasy....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2020-07-27
*.1.91.*
Nie wykonali usługi a teraz jeszcze żądają dodatkowej zapłaty i straszą sądem - nie polecam !!!
brak
niedostarczenie paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ann
link | zgłoś
2020-07-17
*.14.116.*
Pierwsza raz zdecydowałam się na wysłanie paczki za granicę i to do Chin za ich pośrednictwem. Jestem bardzo zadowolona, pani na infolinii pomogła załatwić mi formalności, a na blogu znalazłam informacje dotyczące procedur wysyłki do Chin. Super! Paczka dotarła bez opóźnień.
Miła obsługa, sprawna dostawa, pomocne inforamcje
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ATEXIM
link | zgłoś
2020-06-25
*.248.152.*
Firma PORAŻKA. Mieli zwrot pobrań w 2 dni od dostarczenia i nagle ta opcja znikneła. Teraz zwrot pobrań 14 do 21 dni. Ktoś kto dużo wysyła a szczególnie małe firmy żyją z obrotu na bieżąco. To jakieś chore czekać tyle na zwrot pobrania, a przez ten czas Globkurier obraca naszymi pieniędzmi.
wady
wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2020-06-08
*.173.49.*
genialna firma. łatwy kontakt, wszystko bezproblemowo, dodatkowo to tam znalazłam najlepszą ofertę dla siebie (wysyłka poza UE). polecam każdemu
ceny, profesjonalne podejście do klienta, dostępność i pomoc na infolinii i czacie online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2020-06-04
*:95b4:ba7d:*
witam proszę o podpowiedż czy wy też macie tak że drukując list przewozowy drukuje jednoczesnie jakąś reklamę min. polska akademia dzieci i poł maila ?? no i chyba przekazuję nr telefonów innym podmiotom, bo odkąd zarejestrowałem się mam znowu niechciane telefony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2020-06-04
*:95b4:ba7d:*
miał być dziś kurier ale chyba go śnieg zasypał to poco w systemie wymagane jest kiedy kyrier ma przyjechać dokładnie w godzinach, wymagane .. a i tak niebyło go wcale..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ellaban
link | zgłoś
2020-05-18
*.151.36.*
Stanowczo odradzam korzystanie z tego serwisu przy wysłaniu paczek do USA. Globkurier nie przysyła poprawnych dokumentów niezbędnych do odprawy celnej, co powoduje szereg komplikacji i paczki są zwracane do nadawcy, Co więcej przy takich zwrotach globkurier nalicza sobie opłaty, mimo że usługa nie z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-05-12
*:391:3996:*
Bardzo fajny portal na którym można wysyłać taniej przesyłki. Super ceny. Zamówiłam paczkę w ruchu i odebrałam bezpiecznie w kiosku.
Szybko i tanio
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-04-27
*:::*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paul
link | zgłoś
2020-04-27
*:beef:ca1f:*
Good job. Shipments delivered safely and on time, I am satisfied
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-04-27
*:beef:ca1f:*
Fajne. Kurier przyjechał do domu po przesyłkę. Mogłam monitorować na bieżąco na stronie co się z nią dalej dzieje, dzięki czemu wiedziałam, że dotarła na czas. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mistrz
link | zgłoś
2020-04-27
*:::*
tak trzymać globkurier! I w tych ciężkich czasach mnie nie zawiedliście. Poziom usług ponad skalę.
sprawna realizacja usług, wysyłka międzynarodowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2020-04-27
*:::*
Koleżanka mi poleciała i od tamtej pory korzystam z usług. Wysyłam paczki do siostry, która mieszka w Stanach. Nigdy nie mialam problemów. Kurierzy punktualni, przyjeżdżają na czas po przesyłkę - super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-04-19
*.70.135.*
Witam ja tez zamówiłam kuriera ale sie nie zjawił. Ciekawa jestem czy jutro się zjawi. Miał byc w piątek między 12 a 16 i nic . A do firny nie można się dodzwonić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biały Królik
link | zgłoś
2020-04-09
*::1dd:*
Korzystałem wcześniej z innego brokera, ale dowalił mi jakieś prowizje od czapy. Więc zdecydowałem się na skorzystaniem z globkurier i na razie jestem bardzo zadowolony.
brak ukrytych opłat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-04-09
*:::*
Doładowuje swoje konto na stronie, a po opłaceniu moje zlecenia są ekspresowo wysyłane do realizacji. Złożyłem zamówienie wieczorem w niedzielę, a w poniedziałek rano kurier był już u mnie. Wow, jeszcze nie korzystałem z tak szybkiej usługi.
szybkość i sprawność działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ludwik
link | zgłoś
2020-04-09
*:c623::*
Korzystałem z różnych brokerów, ale tylko tutaj nie miałem żadnych problemów z wysyłką i transportem mojej paczki. Szukałem najlepszego rozwiązania na rynku i w końcu mogę powiedzieć, że znalazłem. Polecam innym, jeżeli chcą wysłać bezpiecznie i szybko paczke za granicę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-04-09
*:80:fdb8:*
Super, że można szybko wycenić paczkę do wysyłki i porównać ceny kurierów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-04-09
*:838:8a98:*
Właśnie takiej usługi szukałam! Korzystam od niedawna, nie mam problemów. Oceniam na 5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubert
link | zgłoś
2020-04-09
*:::*
Dzięki Globkurier wysyłam palety w atrakcyjnych cenach. POzdrawiam osoby z biura obsługi, które zawsze służą pomocą w razie pytań
miłe biuro obsługi, dobre ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-04-09
*:::*
Poziom obsługi na bardzo dobrym poziomie, tak samo oceniam jakość usług. Zarejestrowałam się w serwisie i wszystkie najważniejsze informacje o moich zleceniach mam w zasięgu ręki w panelu klienta. Jeżeli ktoś często wysyła to jest to idealny wybór. Polecam
przejrzysta strona, wszystkie informacje w jednym miejscu
nie mam zastrzeżeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2020-04-09
*:415:f503:*
Wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2020-04-07
*:::*
Prowadzę firmę i wysyłam ponad 20 paczek w miesiącu. Jeszcze się nie zdażyło, żebym miał jakieś problemy ze zleceniami. Ceny też dzieki takiej deklaracji bardzo korzystne. Nie mam na co narzekać, szczerze polecam
dobre ceny, szybka realizacja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2020-04-07
*:129:5030:*
ok, nigdy nie miałem problemów z zamówieniem.
przejrzystość, szybka wycena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bianka
link | zgłoś
2020-04-07
*:::*
Konkurencja słaba. Wybieram tylko globkuriera dla moich przesyłek. Wiem, że kurier będzie na czas, a paczki całe. Korzystajcie, najlepsza usługa online.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek
link | zgłoś
2020-04-07
*:19c:5225:*
Fajne, przejrzysta strona, wszystko działa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirka
link | zgłoś
2020-04-07
*:::*
Bardzo polecam wysłałam paczkę do kuzynki w USA i cały transport odbył się bez problemu. Dodatkowo mogłam monitorować trasę przesyłki. Mnie się podoba
dobre ceny, szybka realizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Takitam
link | zgłoś
2020-03-31
*:d5db:3f94:*
Beznadzieja-DNO TOTALNE. Nie licz na ich pomoc czy podpowiedź.Oszuści i naciągacze pieniężni.Zawsze Ci przyłożą - nigdy nie pomogą. Cwaniaki i nieroby.
żadnych
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziona
link | zgłoś
2020-03-31
*.135.227.*
Zdecydowanie NIE POLECAM. Zero szacunku do klienta. Naliczona podwójna opłata za paczkę, która nie pojechała. ( pierwsza f-ra oczywiście opłacona z góry natomiast druga z terminem 7 dni na taką sama kwotę + opłata za ręczny list przewozowy). Kurier wystawił ręczny list z fikcyjnym adresem. Reklamacj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Była klientka
link | zgłoś
2020-03-27
*.11.171.*
Bardzo nie polecam. Informacja o potrzebie wydruku listu przewozowego jest zawarta jedynie w regulaminie i w komunikacji już po opłaceniu usługi. Jeśli ktoś nie ma możliwości wydrukowania listu przewozowego, musi dopłacić za ręczny list przewozowy. Zapłaciłam za usługę powiadomienia SMS w przypad [rozwiń/zwiń]
Brak
Szukanie możliwości zarobku na kliencie gdzie się da, nie wywiązanie się z umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodziok
link | zgłoś
2020-03-26
*.3.198.*
Żenada paczka wysłana za granicę nie opuszcza polski firma zwala winę na adresata ze nie dopilnowałkuriera przy wpisywaniu adresu odbiorcy . Oplata za paczkę i druga opłata za zsrot do adresata. Nie polecam !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danusia
link | zgłoś
2020-03-23
*.14.116.*
Bardzo mi się podoba to że mogę tu wysłać taniej niż u samego kuriera. To się niczym nie rozni a ceny są niższe. Przecież to i tak woża Ci kurerzy.
super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mila
link | zgłoś
2020-03-19
*.14.116.*
Super obsługa, niskie ceny, szybko. Wszystko czego potrzeba.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JHPL
link | zgłoś
2020-03-18
*.31.234.*
Tragedia! Przez dwa dni wysyłka (DPD) nie została odebrana bez jakiegokolwiek wyjaśnienia, w trzecim dniu odbiór przez kuriera DPD, który przyjechał z przesyłką, ale nawet nie miał zlecenia zabierania tej mojej - zabrał grzecznościowo. Maile od Globkurier zawsze bardzo miłe - ale zero konkretów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-03-11
*:1e8:fce2:*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2020-03-11
*:4fb:6408:*
dobry pośrednik, szeroka oferta, fajne promocje na wysyłkę polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2020-03-11
*:459:d913:*
Jakość oferowanych usług w porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żanetka
link | zgłoś
2020-03-11
*.244.74.*
Bardzo serdecznie pozdrawiam miłe Panie z działu obsługi klienta, które w niezwykle szybki sposób pomogły mi pawidłowo wycenić bardzo duży gabaryt do wysyłki!
miła i profesjonalna obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paulina
link | zgłoś
2020-03-11
*:1a2:d062:*
Korzystam, oceniam na 5 gwiazdek :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-03-11
*:8::*
Fajna oferta dla biznesu. Mam małą firmę i wysyłam korzystając z usług globkurier. Przesyłki zawsze docierają na czas. Oszczędzam i czas i pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2020-03-11
*:::*
Moim zdaniem wypadają bardzo dobrze na tle konkurencji. Ze zwrotami z pobrań nigdy nie miałam problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcel
link | zgłoś
2020-03-11
*:beef:ca1f:*
wszystko jest dla mnie ok
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anett
link | zgłoś
2020-03-11
*.69.67.*
Usługi w porządku. W dzisiejszych realiach, gdzie każdy ceni sobie przede wszystkim oszczędność czasu i szybkość działania najlepsza możliwa opcja wysyłkowa. Ekspresowe składanie zamówienia, mili kurierzy i terminowe dostarczanie przesyłek.
Terminowość, profesjonalna obsługa zleceń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-03-11
*:1::*
Korzystam i wysyłam przede wszystkim palety za granicę(Niemcy/Francja. Moim zdaniem najlepsza opcja na rynku do wyboru tego typu usług. Nie zawiodłam się i stale będę polecać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukas
link | zgłoś
2020-03-10
*.101.26.*
Po długiej współpracy z tą firmą niestety nadszedł czas rozstania z powodów prostych ceny wciąż rosły przesyłki pobraniowe to już jakaś porażka, zwrot pobrania w 21dni roboczych i nie ma co liczyć na wcześnie no chyba że zapłacisz dodatkowo 20zł za pobranie w 1 dzień dojdzie w 3 i to do max 2000pln. [rozwiń/zwiń]
Tylko dla detalistów
Wysokie ceny i same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zawiedziona
link | zgłoś
2020-03-10
*.254.243.*
Firma kusi najtańszymi usługami kurierskimi, ale to tylko pozory. Po dokonaniu zamówienia na usługę po miesiącu dostałam kolejną fakturę do opłacenia i prawie po 4 miesiącach jeszcze następną. W globkurier panuje bałagan i za nic mają nerwy własnych klientów. Gorąco odradzam korzystać z ich usług. O [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sonia
link | zgłoś
2020-02-29
*:b0:b066:*
można zamówić kuriera do domu, czy do pracy - wygodnie i szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2020-02-29
*:b0:8d94:*
Jedno z lepszych rozwiązań tego typu. Spoko ceny dodatkowo przejrzysta pomoc, a na blogu można znaleźć ciekawe artykuły odnośnie pakowania paczek. Ostatnio miałem problem z zapakowaniem i wysyłką roweru - skorzystałem z dostepnych informacji, dzięki czemu wszystko poszło naprawdę spranie i szybko. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-02-29
*:72:be28:*
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bohdan
link | zgłoś
2020-02-29
*:1::*
Jakość usług na wysokim poziomie, duża liczba przewoźników do wyboru. Polecam przejrzeć oferty i skorzystać, jeżeli zależy Wam na profesjonalnej obsłudze wysyłki
wysoka jakośc obslugi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2020-02-28
*:a2ff:fe0c:*
Cieszę się, że koleżanka poleciła mi tą firmę. Często wysyłam, są to niewielkie paczki, głównie ubrania, ale tylko w tym miejscu mogę porównać sobie ceny kurierów jeżeli chodzi o przesyłkę międzynarodową. Wcześniej na stałe korzystałam z usług jednego przewoźnika - teraz doceniam potencjał w możliwo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAROL
link | zgłoś
2020-02-28
*:3cd:eae0:*
Fajne cenniki dla firm. Polecam
niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezaleZny
link | zgłoś
2020-02-28
*:171:f219:*
kiedy musze to korzytam własnie z niego, żeby porównać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2020-02-28
*:3cd:d1da:*
Polecam wszystkim korzystanie z usług tego brokera. Ja nie mam problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szczerzy
link | zgłoś
2020-02-28
*:::*
Daje bardzo dobrą ocenę za jakość usług, moje paczki są zawsze dostarczone sprawnie i na czas. Nie mam zarzutów. Rzeczywiście oczekiwanie na zwrot pobrania jest długie, ale można z dostępnych opcji wybrać krótszy termin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaśka
link | zgłoś
2020-02-28
*:::*
daję bardzo dobrą ocenę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uratowana
link | zgłoś
2020-02-28
*:6e:e955:*
Bardzo dziękuje przemiłej Pani z Biura Obsługi Klienta, która pomogła mi w wycenie i nadaniuu przesyłki niestandardowej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojas
link | zgłoś
2020-02-28
*.15.49.*
Prowadzę firmę i korzystam z usług Globkuriera. Ceny w porządku,cieszy mnie możliwość porównywania ofert i możliwość śledzenia realizowanych zleceń. Dzieki temu wiem, że moja przesyłka dotarła na czas do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam_G
link | zgłoś
2020-02-28
*:::*
Wszystko ok - nie mam zastrzeżeń do usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-02-28
*:289:20e2:*
Wysyłałam paczkę do siostry w Wielkiej Brytanii. Wszystko zostało zrealizowane na czas. Paczka mimo sporych gabarytów dotarła bez uszkodzeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anahit
link | zgłoś
2020-02-28
*.173.56.*
Tragedia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AWEX
link | zgłoś
2020-02-25
*.0.124.*
Z dnia na dzień zniknęła opcja pobranie COD w 1 dzień zwrot pobrania na następny dzień roboczy mimo że było to za dodatkową niemałą opłatą i faktycznie zwracali na następny dzień po doręczeniu. Teraz już tego nie ma. Najkrótszy czas zwrotu to 14 do 21 dni to też ciekawe ani 14 ani 21 tylko coś pomię [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-02-24
*.230.15.*
Od 20 stycznia do dnia dzisiejszego tj. 24 lutego oczekuję na przelew pobrania , to jest farsa, wielokrotnie interweniowałem w tej sprawie telefonicznie i za pomocą ich strony, sprawę zgłaszam na policję, koniec zabawy w kotka i myszkę.
brak
szkoda gadać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pikpok
link | zgłoś
2020-01-31
*.59.94.*
Potwierdzam wszystko co pisze kontrabas. Na kasę się czeka bardzo długo doliczają jakieś koszta nie wiadomo skąd. Zrobili promocje na wpłatę pewnie po dlatego że płynność jest żadna. Boje się że stracę całą kasę. Trzymać się od niej z daleka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pikpok
link | zgłoś
2020-01-30
*.255.225.*
Potwierdzam wszystko co pisze kontrabas. Na kasę się czeka bardzo długo doliczają jakieś koszta nie wiadomo skąd. Zrobili promocje na wpłatę pewnie po dlatego że płynność jest żadna. Boje się że stracę całą kasę. Trzymać się od niej z daleka.
Wszystko w jednym miejscu
Brak płynności finansowej i jakieś dzikie doplaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kontrabas
link | zgłoś
2020-01-22
*.173.130.*
NIE POLECAM!!! Paczka została nadana i opłacona z góry, wszystko niby okej, mija miesiąc dostaje wiadomość na email, że trzeba dopłacić. zero wyjaśnienia. Na infolinię nie można się dodzwonić, jak już ktoś odbierze, nie ma o niczym pojęcia, co innego mówią, A co innego piszą. Kontakt z firmą tragicz [rozwiń/zwiń]
Żadne
Cała firmą jest wadą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hardzik
link | zgłoś
2020-01-16
*.60.55.*
ODRADZAM WSZYSTKIM !!!! FIRMA AKCEPTUJE WSZYSTKIE WPROWADZONE ZLECENIA A PÓŹNIEJ KURIER NIE PRZYJEŻDŻA , CHCĄC DOWIEDZIEĆ SIĘ DLACZEGO NA INFOLINIJ DOWIADUJEMY SIĘ , ŻE NIE PRZYJEDZIE BO .... BO TAK !! MOŻEMY SOBIE WPROWADZIĆ NOWE ZLECEIE NA INNEGO KURIERA LUB ANULOWAĆ ZLECENIE ! ANULUJEMY I NA ZWRO [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-01-15
*.173.17.*
UWAGA UWAGA !!! FIRMA NIE RZETELNA !!!! Już 3 dzień próbuję odzyskać pieniądze z pobrania. Zwodzą i nie chcą ich oddać dodam tylko że minęło już umówione 21 dni roboczych. Dzwonienie na infolinię nic nie daje, panie są nie decyzyjne można by je zastąpić automatem powtarzającym ,, proszę czekać spr [rozwiń/zwiń]
NIE MA
NIE WYWIĄZUJĄ SIĘ Z UMÓW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
derekdc10
link | zgłoś
2020-01-14
*.0.120.*
żenada-porażka -firma naciągająca ludzi
żadnej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Firma usługowo-handlowa
link | zgłoś
2020-01-03
*.147.51.*
Czekanie na zawrot pobrania to wiecznośc niby 21dni roboczych , paczkę dostarczono 29listopada jest 3 stycznia a pobrania niema, doliczją jakies dodatkowe koszty po dwuch miesiącach od wysłania paczki ,proszę uważać
dodatkowe koszta po wysłaniu paczki, długi okres czekania na zwrot
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-12-05
*.0.33.*
Czuje się oszukany! Trzeci dzień próbuje wysłać paczkę. Wszystko przygotowałem i opłaciłem. Kurier powinien być dwa dni temu, między 14.00 a16.00. Nie pojawił się i nie poinformował o ewentualnych trudnościach. Wczoraj dzwoniłem do firmy kilkukrotnie, z pytaniem kiedy zjawi się kurier. W odpowiedzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-11-26
*.254.169.*
Proszę się trzymać z daleka od tej firmy. Poziom obsługi klienta jest żaden.Czekałam na paczkę tydzień, bo firma nie spieszyła się z odebraniem przesyłki od nadawcy. Pani, która nadawała dla mnie przesyłkę już chciała się wycofać ale bardzo mi zależało, więc prosiłam, żeby tego nie zrobiła. Potem źl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2019-11-26
*.0.126.*
Zdecydowanie odradzam Państwu korzystać z usług tej firmy, szkoda nerwów i pieniędzy. Wybrałam ich bo mieli opcję szybkiej dostawy, w ciągu 24 , koszt niemaly bo 230 zl za przesylke, wzieli kase i zaczely sie klopoty, realizacja odbioru dopiero po wydzwanianiu na infolinię, pisaniu maili, kłamliwe w [rozwiń/zwiń]
Tylko kierowca co odbierał, jedyny miły i sam zły, że musi ogrywać za ten budek w spedycji
Wady opisane w komentarzu ...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bartek
link | zgłoś
2019-11-21
*.237.161.*
zenada firma krzaczor
brak
da
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bartek
link | zgłoś
2019-10-26
*.237.161.*
tragedia. paczka lezy juz tydzien i czeka
brak
nietetmonowosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-10-14
*.47.38.*
firma śmieszna, nie można się dodzwonić, chyba jakaś firma w pokoju studenta... żenada.... zwalają winę na kuriera, a przecież on są pośrednikiem, nie umieją rozwiązać problemu.... naprawdę jedno wielkie gów....o polecam apaczka.pl dużo taniej i szybciej.... nigdy więcej tego dziadostwa!!
brak
brak kontaktu, firma śmieszna, kontakt jak z przedszkolakiem, nikt nic nie wie, zwalanie winy na innych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-10-14
*.47.38.*
Firma bardzo droga, czekanie na pobranie wieczność, ceny fatalne, Ponadto doliczają dodatkowe koszta po miesiącu wysłania paczki, a później straszą windykacją!!!! żenada nie firma!
brak
ceny, dodatkowe opłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GS
link | zgłoś
2019-10-12
*.219.143.*
Globkurier przyjął zamówienie wiedząc że przewożimy szkło czyli kabinę prysznicową rozmiar oraz waga paczki były podane usługa dodatkowo płatna i zapłacone ubezpieczeniu oraz wniesienie paczki z miejsca odbioru do samochodu przewożącego, po którą przyjechał Pan ze skręconą nogą i trzeba było mu poma [rozwiń/zwiń]
BRAK
zwalają winę na Fedex
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester.czarnecki
link | zgłoś
2019-09-10
*.173.144.*
Firma żąda bezprawnie opłaty za zwrot przesyłki, którą kurier źle zaadresował i wróciła do mnie po tygodniu wydzwaniania na infolinie firmy kurierskiej. Dziwnym trafem zmienili moje dane jako nadawcy i paczka o wartości 1000zł zaginęła. Nie polecam GLOBKURIER absolutnie. Zamiast pomóc, jeszcze utrud [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adriana
link | zgłoś
2019-07-04
*:7932:1b87:*
Żenujące podejscie, przesyłka nie dostarczona z winy firmy, poniosłam koszty za samodzielne odebranie nadanej paczki (bo utknęła gdzieś na trasie!!!) a także straty za opóźnienia. Na Twoje obiekcje firma odpowie, że możesz sobie złożyć reklamację. Nie polecam, a wręcz odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2019-04-12
*.79.254.*
spoko platforma do nadawania przesyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madzik
link | zgłoś
2019-03-16
*.30.23.*
U mnie przebiegło bez problemów i to już 10 raz! Zawsze czekam z wystawieniem opinii aż będę mieć pewność i teraz mam pewność. Polecam tę platformę. Dają dobre stawki i pomagają w prawidłowym wypełnieniu. Raz miałam wątpliwości jak zapakować ale na infolinii mi doradzili i wszystko przebiegi bez pro [rozwiń/zwiń]
Tanio, szybko, bezpiecznie, fajna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-03-16
*.218.63.*
Wysyłam małe paczki za granicę. Jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-03-16
*:0:8a:*
Jestem zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2019-03-12
*.47.168.*
Wysyłając paczkę za pobraniem, w formularzu podają czas na zwrot pobrania do 21 dni. Po upływie tego terminu, gdy się upomnicie o swoje pieniądze dowiecie się, że to 21 dni, ale roboczych! OK. Mija 21 dni roboczych a zwrotu nadal nie ma. Dzwonicie, więc i piszecie do nich upominając się o swoje nale [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Drebret
link | zgłoś
2019-02-06
*.88.224.*
Uwazajcie. Nie oddają pieniędzy z pobrań. Na telefony i mejle nie odpowiadają.wierka porazka i robienie z ludzi zartów.
Brak
To że istnieją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biuro rachunkowe U Joli
link | zgłoś
2019-01-13
*:0:71:*
polecam. wysyłamy koperty do 1 kg i wszystko sprawnie docierają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2019-01-13
*:0:11:*
Dobry broker w niskich cenach. Do tej pory zrealizowane wszystkie przesyłki bez uszkodzeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bron_mix
link | zgłoś
2019-01-13
*:0:0:*
Broker solidny. Dba o klientów i ich przesyłki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-01-13
*:0:4e:*
Dobry broker. Niskie stawki, szybkie zwroty, wysyłają również za granicę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krycha
link | zgłoś
2019-01-13
*:0:0:*
polecam
niskie ceny wysyłek za granicę
szybka realziacja bez problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-01-13
*.247.181.*
polecam
niskie stawki, dobry panel klienta, pomocna obsługa klienta
infolinia nie działa 24h
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2019-01-13
*:0:1e1:*
Skorzystałem na razie kilka razy. Nadałem przesyłki w kraju, wsyzstko przebiegło sprawnie. Przymierzm się do wyjścia za granicę ze sprzedażą, globkurier ma w ofercie takie usługi, więc za pewne na początku ich przetestuję.
ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2019-01-13
*:0:0:*
Wysyłam przesyłki 20-30 kg. Mają dobre ceny w kraju i za granicę. Sprawnie zwracają pobrania.
ceny
szeroki wybór usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie