GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 578
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Lolek
link | zgłoś
2021-06-14
*:4a2:a4a:*
Brak uwag, zachecam do korzystania z platformy. Można wysyłać bez problemu nawet duże paczki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2021-06-14
*:::*
Wysyłam i polecam, dobre ceny na paczkomaty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2021-06-14
*:1::*
Wysyłam codziennie paczki przez Globkuriera i jestem zadowolony. Brak problemów, w razie czego obsługa klienta pomaga.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-06-14
*:8283:1a62:*
Fajny broker. Jak za granicę to polecam u nich.
Tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-06-14
*:478:d427:*
Rewelacyjna firma. Paczka z prezentem wysłana w piątek, a w poniedziałek dostarczona do odbiorcy! Brawo bardzo dziękuje za tak szybką realizacje.
szybkość, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-05-28
*:479c:71c5:*
Na paczkę czekam kolejny dzień na śledzeniu cały czas widnieje:przesyłka w doręczeniu... Po telefonie do centrum obsługi maial się do mnie ktoś odezwac do tej pory nic. Paczka odebrana była z magazynu 30 km ode mnie i niestety nie może dojechac Ciekawi mnie czy paczka przyjdzie na dzień dziecka bo [rozwiń/zwiń]
Brak komunikacji z kompetentnymi ludzmi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kot
link | zgłoś
2021-05-26
*.30.25.*
Nadałam przesyłkę ponad dwa tygodnie temu zagranice .Do tej pory nie dotarła, nie mam też informacji co się z nią stało i dlaczego jest przetrzymywana w Niemczech 8 dzień, odpisywanie na maile kończy sie odsyłaniem do śledzenia przesyłki na link. Masakra. Miał być porezent ślubny .Już po ślubie i k [rozwiń/zwiń]
brak
brak rzetelności, brak informacji o przesyłce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2021-05-25
*:965:3513:*
Dostarczyli bez problemu do Wielkiej Brytanii. Paczka na czas i nieuszkodzona. Moim zdanie mega profesjonalni z otwartym podejściem do klienta. Wszystkie niezbędne informacje uzyskałam w 20 minut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olaf
link | zgłoś
2021-05-25
*:82::*
Fajne stawki na inpost. Dobra oferta między innymi dla małych firm jak moja. Długo szukałem sprawdzonych usług kurierskich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman Kolecki
link | zgłoś
2021-05-25
*:::*
Polecam, Roman
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie