GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 585
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maria
link | zgłoś
2020-10-08
*.14.116.*
Szukałam wygodnej formy wysyłki moich paczek (często nadaję )i globkurier ma zdecydowanie najlepsze ceny wśród porównywarek. Polecam serdecznie, wszystko przebiegło zgodnie z planem, kurier przyjeżdża po paczki, docierają szybko na miejsce. Pozdrawiam.
Obsługa, ceny, szybkosć
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-10-07
*.14.116.*
Nadałem za ich pośrednictwem przesyłkę, której żadna inna firma kurierska nie chciała przyjąć! I to jeszcze w rozsądnej cenie, polecam.
Wyjątkowa oferta, niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2020-10-06
*.14.116.*
Bardzo wygodny pośrednik. Wybieram kuriera, przyklejam etykietę, przychodzi kurier, rach ciach załatwione. Polecam!
Cena, szybkość, profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudyna
link | zgłoś
2020-09-23
*:9:5375:*
Super kurier - tanio, wszyscy w jednym miejscu, mogę wybrać dowolny sposób wysyłki. Polecam wszystkim, pozdrawiam
Obsługa, ceny, wybór
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2020-09-17
*:101:1baf:*
Super, bez zarzutu, polecam tę firmę, przesyłki na czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matylda
link | zgłoś
2020-09-14
*.206.105.*
Podziwiam za profesjonalne i przede wszystkim uprzejme podejście do klienta.
obsługa klienta, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-09-14
*.98.60.*
Najfajniejszy z brokerów z jakim miałem przyjemność współpracować. Nie zamienie na innego. Konkurencja nie oferuje w porównaniu nic ciekawego. Polecam wszystkim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sarah
link | zgłoś
2020-09-14
*.10.99.*
The easiest way to send a parcel quickly and cheaply!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2020-09-14
*.81.32.*
Wysyłam korzystając z różnych opcji i kurierzy i paczkomaty. Nigdy się nie zawiodłem na jakości usług. Dodatkowo wszystko w wyszczególnionych terminach. Ode mnie bardzo wysoka ocena.
profesjonalne usługi, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-09-11
*:::*
Mam sklep internetowy i nie jestem narazie zintegrowany, ale mam sporo funkcji które mi ułatwiają życie. Fajne jest masowe nadanie. Jest też wiele produktów jak nie tylko kurier, ale i paczka w ruchu co jest tańszą opcją. Waiodmo klienci chcą jak najtaniej doreczenie albo darmowe. Jak mam dobry misi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie