GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 585
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karol
link | zgłoś
2020-07-30
*:::*
Super! Kolega polecił mi wysyłkę globkurier. Musiałem wysłać pilnie paczkę do Niemiec i szukałem jakiegoś sprawdzonego przewoźnika. Przesyłka dotarła na czas, a ja dodatkowo zaoszczędziłem pieniądze.
Profesjonalizm, dobre ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-07-30
*.10.99.*
Nigdy nie sądziłam, że wysłanie przesyłki będzie tak proste i szybkie. Polecam wszystkim, ja jestem bardzo zadowolona ze zrealizowanej usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ann
link | zgłoś
2020-07-17
*.14.116.*
Pierwsza raz zdecydowałam się na wysłanie paczki za granicę i to do Chin za ich pośrednictwem. Jestem bardzo zadowolona, pani na infolinii pomogła załatwić mi formalności, a na blogu znalazłam informacje dotyczące procedur wysyłki do Chin. Super! Paczka dotarła bez opóźnień.
Miła obsługa, sprawna dostawa, pomocne inforamcje
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2020-06-08
*.173.49.*
genialna firma. łatwy kontakt, wszystko bezproblemowo, dodatkowo to tam znalazłam najlepszą ofertę dla siebie (wysyłka poza UE). polecam każdemu
ceny, profesjonalne podejście do klienta, dostępność i pomoc na infolinii i czacie online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2020-06-04
*:95b4:ba7d:*
miał być dziś kurier ale chyba go śnieg zasypał to poco w systemie wymagane jest kiedy kyrier ma przyjechać dokładnie w godzinach, wymagane .. a i tak niebyło go wcale..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-05-12
*:391:3996:*
Bardzo fajny portal na którym można wysyłać taniej przesyłki. Super ceny. Zamówiłam paczkę w ruchu i odebrałam bezpiecznie w kiosku.
Szybko i tanio
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-04-27
*:::*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paul
link | zgłoś
2020-04-27
*:beef:ca1f:*
Good job. Shipments delivered safely and on time, I am satisfied
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-04-27
*:beef:ca1f:*
Fajne. Kurier przyjechał do domu po przesyłkę. Mogłam monitorować na bieżąco na stronie co się z nią dalej dzieje, dzięki czemu wiedziałam, że dotarła na czas. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mistrz
link | zgłoś
2020-04-27
*:::*
tak trzymać globkurier! I w tych ciężkich czasach mnie nie zawiedliście. Poziom usług ponad skalę.
sprawna realizacja usług, wysyłka międzynarodowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie