GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 582
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marian
link | zgłoś
2020-12-31
*:ec0:a34f:*
Polecam. Dla mnie ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2020-12-31
*:b44:9e6:*
Rozpoczęłam z nimi współpracę pół roku temu i dotychczas nie było żadnych problemów. Polecam bardzo serdecznie, ponieważ posiadają ofertę atrakcyjną dla małego biznesu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PoLa
link | zgłoś
2020-12-31
*:::*
Polecam, dostarczają paczki nawet w najdalsze zakątki świata. Wow!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2020-12-31
*:14a9:60fc:*
Otrzymałam dedykowaną ofertę pod własne potrzeby wysyłkowe i jestem zadowolona. Raz tylko kurier spóźnił się chwilę po paczkę. Panel wygodny, ceny przystępne. Wysyłam zarówno w kraju i za granicę. Obsługa na bardzo dobrym poziomie
profesjonalizm, dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2020-12-30
*.159.164.*
Zdecydowanie nie polecam. Obsługa niby bardzo dobra ale gorzej ze świadczeniem usług otóż wysłałem dużą paczkę i trochę źle oszacowałem jej wagę i przesyłka do mnie wróciła. 2 dni później zaczęli mi wysyłać wezwania do zapłaty bo jak się okazuje za zwrot mam zapłacić ponownie i finalnie mam paczkę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabinka
link | zgłoś
2020-10-16
*:793b:de91:*
Bardzo dobra obsługa klienta - miałam problem z wyslaniem paczki do Niemiec, a globkurier stanal na wysokosci zadania, mile panie z obsługi pomogly. także tanio, szybko i bezproblemowo. nie zamienie na inne firmy, polecam.
obsługa!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2020-10-09
*.133.65.*
Wszystko super, paczki dotarły na czas. Żadnychproblemów z nadaniem, niskie ceny,coz moge powiedzieć - polecam!
Ceny, szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-10-08
*.14.116.*
Szukałam wygodnej formy wysyłki moich paczek (często nadaję )i globkurier ma zdecydowanie najlepsze ceny wśród porównywarek. Polecam serdecznie, wszystko przebiegło zgodnie z planem, kurier przyjeżdża po paczki, docierają szybko na miejsce. Pozdrawiam.
Obsługa, ceny, szybkosć
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-10-07
*.14.116.*
Nadałem za ich pośrednictwem przesyłkę, której żadna inna firma kurierska nie chciała przyjąć! I to jeszcze w rozsądnej cenie, polecam.
Wyjątkowa oferta, niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2020-10-06
*.14.116.*
Bardzo wygodny pośrednik. Wybieram kuriera, przyklejam etykietę, przychodzi kurier, rach ciach załatwione. Polecam!
Cena, szybkość, profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie