GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 585
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kate
link | zgłoś
2020-04-27
*:::*
Koleżanka mi poleciała i od tamtej pory korzystam z usług. Wysyłam paczki do siostry, która mieszka w Stanach. Nigdy nie mialam problemów. Kurierzy punktualni, przyjeżdżają na czas po przesyłkę - super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-04-19
*.70.135.*
Witam ja tez zamówiłam kuriera ale sie nie zjawił. Ciekawa jestem czy jutro się zjawi. Miał byc w piątek między 12 a 16 i nic . A do firny nie można się dodzwonić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biały Królik
link | zgłoś
2020-04-09
*::1dd:*
Korzystałem wcześniej z innego brokera, ale dowalił mi jakieś prowizje od czapy. Więc zdecydowałem się na skorzystaniem z globkurier i na razie jestem bardzo zadowolony.
brak ukrytych opłat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-04-09
*:::*
Doładowuje swoje konto na stronie, a po opłaceniu moje zlecenia są ekspresowo wysyłane do realizacji. Złożyłem zamówienie wieczorem w niedzielę, a w poniedziałek rano kurier był już u mnie. Wow, jeszcze nie korzystałem z tak szybkiej usługi.
szybkość i sprawność działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ludwik
link | zgłoś
2020-04-09
*:c623::*
Korzystałem z różnych brokerów, ale tylko tutaj nie miałem żadnych problemów z wysyłką i transportem mojej paczki. Szukałem najlepszego rozwiązania na rynku i w końcu mogę powiedzieć, że znalazłem. Polecam innym, jeżeli chcą wysłać bezpiecznie i szybko paczke za granicę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-04-09
*:80:fdb8:*
Super, że można szybko wycenić paczkę do wysyłki i porównać ceny kurierów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-04-09
*:838:8a98:*
Właśnie takiej usługi szukałam! Korzystam od niedawna, nie mam problemów. Oceniam na 5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubert
link | zgłoś
2020-04-09
*:::*
Dzięki Globkurier wysyłam palety w atrakcyjnych cenach. POzdrawiam osoby z biura obsługi, które zawsze służą pomocą w razie pytań
miłe biuro obsługi, dobre ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-04-09
*:::*
Poziom obsługi na bardzo dobrym poziomie, tak samo oceniam jakość usług. Zarejestrowałam się w serwisie i wszystkie najważniejsze informacje o moich zleceniach mam w zasięgu ręki w panelu klienta. Jeżeli ktoś często wysyła to jest to idealny wybór. Polecam
przejrzysta strona, wszystkie informacje w jednym miejscu
nie mam zastrzeżeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2020-04-09
*:415:f503:*
Wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie