GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 582
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karol
link | zgłoś
2020-04-09
*:::*
Doładowuje swoje konto na stronie, a po opłaceniu moje zlecenia są ekspresowo wysyłane do realizacji. Złożyłem zamówienie wieczorem w niedzielę, a w poniedziałek rano kurier był już u mnie. Wow, jeszcze nie korzystałem z tak szybkiej usługi.
szybkość i sprawność działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ludwik
link | zgłoś
2020-04-09
*:c623::*
Korzystałem z różnych brokerów, ale tylko tutaj nie miałem żadnych problemów z wysyłką i transportem mojej paczki. Szukałem najlepszego rozwiązania na rynku i w końcu mogę powiedzieć, że znalazłem. Polecam innym, jeżeli chcą wysłać bezpiecznie i szybko paczke za granicę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-04-09
*:80:fdb8:*
Super, że można szybko wycenić paczkę do wysyłki i porównać ceny kurierów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-04-09
*:838:8a98:*
Właśnie takiej usługi szukałam! Korzystam od niedawna, nie mam problemów. Oceniam na 5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubert
link | zgłoś
2020-04-09
*:::*
Dzięki Globkurier wysyłam palety w atrakcyjnych cenach. POzdrawiam osoby z biura obsługi, które zawsze służą pomocą w razie pytań
miłe biuro obsługi, dobre ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-04-09
*:::*
Poziom obsługi na bardzo dobrym poziomie, tak samo oceniam jakość usług. Zarejestrowałam się w serwisie i wszystkie najważniejsze informacje o moich zleceniach mam w zasięgu ręki w panelu klienta. Jeżeli ktoś często wysyła to jest to idealny wybór. Polecam
przejrzysta strona, wszystkie informacje w jednym miejscu
nie mam zastrzeżeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2020-04-09
*:415:f503:*
Wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2020-04-07
*:::*
Prowadzę firmę i wysyłam ponad 20 paczek w miesiącu. Jeszcze się nie zdażyło, żebym miał jakieś problemy ze zleceniami. Ceny też dzieki takiej deklaracji bardzo korzystne. Nie mam na co narzekać, szczerze polecam
dobre ceny, szybka realizacja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2020-04-07
*:129:5030:*
ok, nigdy nie miałem problemów z zamówieniem.
przejrzystość, szybka wycena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bianka
link | zgłoś
2020-04-07
*:::*
Konkurencja słaba. Wybieram tylko globkuriera dla moich przesyłek. Wiem, że kurier będzie na czas, a paczki całe. Korzystajcie, najlepsza usługa online.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie