GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 585
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Elżbieta
link | zgłoś
2020-03-11
*:459:d913:*
Jakość oferowanych usług w porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żanetka
link | zgłoś
2020-03-11
*.244.74.*
Bardzo serdecznie pozdrawiam miłe Panie z działu obsługi klienta, które w niezwykle szybki sposób pomogły mi pawidłowo wycenić bardzo duży gabaryt do wysyłki!
miła i profesjonalna obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paulina
link | zgłoś
2020-03-11
*:1a2:d062:*
Korzystam, oceniam na 5 gwiazdek :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-03-11
*:8::*
Fajna oferta dla biznesu. Mam małą firmę i wysyłam korzystając z usług globkurier. Przesyłki zawsze docierają na czas. Oszczędzam i czas i pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2020-03-11
*:::*
Moim zdaniem wypadają bardzo dobrze na tle konkurencji. Ze zwrotami z pobrań nigdy nie miałam problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcel
link | zgłoś
2020-03-11
*:beef:ca1f:*
wszystko jest dla mnie ok
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anett
link | zgłoś
2020-03-11
*.69.67.*
Usługi w porządku. W dzisiejszych realiach, gdzie każdy ceni sobie przede wszystkim oszczędność czasu i szybkość działania najlepsza możliwa opcja wysyłkowa. Ekspresowe składanie zamówienia, mili kurierzy i terminowe dostarczanie przesyłek.
Terminowość, profesjonalna obsługa zleceń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-03-11
*:1::*
Korzystam i wysyłam przede wszystkim palety za granicę(Niemcy/Francja. Moim zdaniem najlepsza opcja na rynku do wyboru tego typu usług. Nie zawiodłam się i stale będę polecać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sonia
link | zgłoś
2020-02-29
*:b0:b066:*
można zamówić kuriera do domu, czy do pracy - wygodnie i szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2020-02-29
*:b0:8d94:*
Jedno z lepszych rozwiązań tego typu. Spoko ceny dodatkowo przejrzysta pomoc, a na blogu można znaleźć ciekawe artykuły odnośnie pakowania paczek. Ostatnio miałem problem z zapakowaniem i wysyłką roweru - skorzystałem z dostepnych informacji, dzięki czemu wszystko poszło naprawdę spranie i szybko. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie