GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 582
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Grzegorz
link | zgłoś
2020-03-11
*:8::*
Fajna oferta dla biznesu. Mam małą firmę i wysyłam korzystając z usług globkurier. Przesyłki zawsze docierają na czas. Oszczędzam i czas i pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2020-03-11
*:::*
Moim zdaniem wypadają bardzo dobrze na tle konkurencji. Ze zwrotami z pobrań nigdy nie miałam problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcel
link | zgłoś
2020-03-11
*:beef:ca1f:*
wszystko jest dla mnie ok
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anett
link | zgłoś
2020-03-11
*.69.67.*
Usługi w porządku. W dzisiejszych realiach, gdzie każdy ceni sobie przede wszystkim oszczędność czasu i szybkość działania najlepsza możliwa opcja wysyłkowa. Ekspresowe składanie zamówienia, mili kurierzy i terminowe dostarczanie przesyłek.
Terminowość, profesjonalna obsługa zleceń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-03-11
*:1::*
Korzystam i wysyłam przede wszystkim palety za granicę(Niemcy/Francja. Moim zdaniem najlepsza opcja na rynku do wyboru tego typu usług. Nie zawiodłam się i stale będę polecać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sonia
link | zgłoś
2020-02-29
*:b0:b066:*
można zamówić kuriera do domu, czy do pracy - wygodnie i szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2020-02-29
*:b0:8d94:*
Jedno z lepszych rozwiązań tego typu. Spoko ceny dodatkowo przejrzysta pomoc, a na blogu można znaleźć ciekawe artykuły odnośnie pakowania paczek. Ostatnio miałem problem z zapakowaniem i wysyłką roweru - skorzystałem z dostepnych informacji, dzięki czemu wszystko poszło naprawdę spranie i szybko. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-02-29
*:72:be28:*
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bohdan
link | zgłoś
2020-02-29
*:1::*
Jakość usług na wysokim poziomie, duża liczba przewoźników do wyboru. Polecam przejrzeć oferty i skorzystać, jeżeli zależy Wam na profesjonalnej obsłudze wysyłki
wysoka jakośc obslugi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2020-02-28
*:a2ff:fe0c:*
Cieszę się, że koleżanka poleciła mi tą firmę. Często wysyłam, są to niewielkie paczki, głównie ubrania, ale tylko w tym miejscu mogę porównać sobie ceny kurierów jeżeli chodzi o przesyłkę międzynarodową. Wcześniej na stałe korzystałam z usług jednego przewoźnika - teraz doceniam potencjał w możliwo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie