GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 582
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Czarek
link | zgłoś
2019-01-09
*:0:112:*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafał
link | zgłoś
2019-01-08
*:ffff:c759:*
jestem zadowolony. Wysyłam regularnie paczki ze sklepu internetowego. Wszystko dociera na czas, klienci zadowoleni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariolka
link | zgłoś
2019-01-08
*:0:27:*
Na poczatku gubiłam się na stronie, ale teraz wszystko sprawnie wypełniam, kurier przyjeżdża odbioera i nie muszę się niczym martwić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-01-08
*:ffff:c759:*
od lat wysyłam i wszystko w porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadek
link | zgłoś
2019-01-08
*:0:197:*
Korzystam regularnie i wysyłam paczki do klientów z allegro. Głównie drobne przesyłki. Mają niskie ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baśka
link | zgłoś
2019-01-08
*.42.116.*
Osobiście korzystam prywatnie i nie mam żadnych problemów. Wysyłam kilka paczek rocznie do rodziny za granicę. Jest to wygodny sposób i dość tani.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-01-07
*:0:1b1:*
Korzystam od lat i jestem zadowolona. Wysyłam paczki regularnie - ponad 100 miesięcznie. Wszystko sprawnie działa.
niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzena
link | zgłoś
2019-01-07
*:0:1b1:*
Polecam usługi, bo mają dużo przewoźników i niskie ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornelia
link | zgłoś
2019-01-06
*:0:4:*
Jestem zadowolona ze współpracy. Mają niskie ceny na wielu kurierów, również za granicę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angela
link | zgłoś
2019-01-06
*:0:4:*
Korzystam z globkurier bo mają szeroki wybór firm kurierskich, co jest ważne z punktu widzenia właściciela sklepu internetowego. Swój sklep wygodnie zintegrowałam z platformą, dzięki czemu mój zespół może zamawiać przesyłki w łatwy sposób.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie