GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 577
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klaudia
link | zgłoś
2021-06-14
*:478:d427:*
Rewelacyjna firma. Paczka z prezentem wysłana w piątek, a w poniedziałek dostarczona do odbiorcy! Brawo bardzo dziękuje za tak szybką realizacje.
szybkość, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2021-05-25
*:965:3513:*
Dostarczyli bez problemu do Wielkiej Brytanii. Paczka na czas i nieuszkodzona. Moim zdanie mega profesjonalni z otwartym podejściem do klienta. Wszystkie niezbędne informacje uzyskałam w 20 minut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olaf
link | zgłoś
2021-05-25
*:82::*
Fajne stawki na inpost. Dobra oferta między innymi dla małych firm jak moja. Długo szukałem sprawdzonych usług kurierskich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman Kolecki
link | zgłoś
2021-05-25
*:::*
Polecam, Roman
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2021-05-25
*:1::*
Pozytywnie zaskoczona, kurier FedEx podjechał po przesyłkę już następnego dnia po złożeniu zamówienia. Wygodne śledzenie na stronie i kontakt z obsługą klienta. Poleciłam siostrze, która sprzedaje ubrania w internecie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-05-25
*:82::*
bardzo polecam, szybko w rękach odbiorcy, super.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marco
link | zgłoś
2021-05-14
*:babe:ca11:*
Przesyłka dotarła bez problemu do odbiorcy. Napewno jeszcze skorzysta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-05-14
*.154.179.*
Korzystam u nich z paczkomatów. Tanio, sprawnie bardzo polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tobiasz
link | zgłoś
2021-05-14
*:::*
Cięzko powiedzieć jak z obsługą, nie miałem z nimi kontaktu. Zamówiłem przez stronę kurier przyjechał, odebrał paczkę i tyle. Paczka dotarla.Szybko i w całości online.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2021-05-14
*:759:5de:*
Bardzo polecam. wszystko ok, przesyłka w rękach odbiorcy na czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie