GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 585
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
marco
link | zgłoś
2021-05-14
*:babe:ca11:*
Przesyłka dotarła bez problemu do odbiorcy. Napewno jeszcze skorzysta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-05-14
*.154.179.*
Korzystam u nich z paczkomatów. Tanio, sprawnie bardzo polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tobiasz
link | zgłoś
2021-05-14
*:::*
Cięzko powiedzieć jak z obsługą, nie miałem z nimi kontaktu. Zamówiłem przez stronę kurier przyjechał, odebrał paczkę i tyle. Paczka dotarla.Szybko i w całości online.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2021-05-14
*:759:5de:*
Bardzo polecam. wszystko ok, przesyłka w rękach odbiorcy na czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2021-05-14
*:::*
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, szczególnie co do ceny. Robiłem porównanie, z którego wyszło, że u innych przewoźników za tę przesyłkę zapłaciłbym duuużo więcej. Myślę, że jak będę miał potrzebę wysłania czegoś, następnym razem, nie będę już nigdzie szukał (straciłem na to sporo czasu), tylko o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-26
*:51d:e3ac:*
OSTRZEGAM PRZED TYMI USŁUGAMI! 4 marca 2021r za pośrednictwem Globkurier nadałam przesyłkę z Polski do Australii FedExem i od tego czasu nikt jej nie widział, a dziś 27 kwietnia! Po jakiś 10 dniach dostałam maila, że mam sobie znaleźć firmę, która zrobi odprawę celną tej paczki w Brisbane (oczywiści [rozwiń/zwiń]
Brak
Usługa nie wykonana, klientowi wysłali kolejną fakturę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-04-26
*:71::*
Jestem bardzo zadowolona, obsługa klienta miła i kompetentna. Nawet przesuwanie przez nas terminu przekazania paczki spotkało się ze zrozumieniem i pomocą ze strony GlobKuriera. Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w pomoc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-04-26
*:517:8819:*
Polecam, zamawiam i wysyłam w kilka minut.
Szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olgierd
link | zgłoś
2021-04-26
*:::*
Wysłałem już ponad 20 paczek bez żadnych problemów. Polecam współpracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-04-08
*:::*
Skorzystałem i przekonałem się, wszystko przejrzyste działa sprawnie - korzystam zarówno z kuriera jak i paczkomatów. W zależności od potrzeb.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie