GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 585
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Iga
link | zgłoś
2021-03-01
*:::*
Z racji tego że dużo wysyłam paczek za granicę szukałam dobrego i przede wszystkim taniego kuriera, brat polecił mi właśnie globkuriera i miał rację! Najlepsi.
Dobre ceny i czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irek
link | zgłoś
2021-03-01
*:fc2:4fd7:*
Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2021-03-01
*:::*
Polecam usługi tej firmy. Wysyłam kilkanaście paczek w miesiącu bo sprzedaję ubrania na różnych portalach (wyprzedaż szafy). Przychodzą powiadomienia SMS, wszystko sprawnie i na czas. Korzystam z paczkomatów.
wygoda, prostota działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2021-03-01
*:1::*
Jestem bardzo zadowolona. Wysłałam paletę i nie było żadnych kłopotów. Klient zadowolony.
Czas, profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-03-01
*:63f:71b4:*
Super, bardzo mili kurierzy i przystępne ceny polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-02-25
*.248.171.*
Jak Globkurier nie zrealizuje przesyłki albo nawet nie przystąpi do realizacji to pobiera opłatę w wysokosci 9,99 zł + VAT od zapłaconych opłat za zlecone usługi. Dla niepoznaki nazywają to pre-paid. Więc w skrócie - zlecacie usługę, wpłacacie pieniadze na konto pre-paid w Globkurier by opłacić tą z [rozwiń/zwiń]
Nieuczciwe zasady,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2021-02-19
*:c:cbe3:*
Polecam wszystkim! To jest kurier dla każdego.
usługi online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2021-02-19
*:::*
jestem zadowolony. prowadzę sklep i globkurier bardzo mi pomógł w zarządzaniu przesyłkami, panel jasny i przejrzysty.nadaje spore zlecenia. pobranie w niskich cenach.
wyżej wymienione
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roma
link | zgłoś
2021-02-19
*:::*
Fajne, zamawiam do paczkomatów. wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-02-19
*:::*
Poziom obsługi 5/5 - miałam problem z zapakowaniem przesyłki i otrzymałam natychmiastowa pomoc.Rzetelnie i szybko!
miła obsługa, profesjonalizm
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie