GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 582
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Elwira
link | zgłoś
2021-03-01
*:::*
Polecam usługi tej firmy. Wysyłam kilkanaście paczek w miesiącu bo sprzedaję ubrania na różnych portalach (wyprzedaż szafy). Przychodzą powiadomienia SMS, wszystko sprawnie i na czas. Korzystam z paczkomatów.
wygoda, prostota działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2021-03-01
*:1::*
Jestem bardzo zadowolona. Wysłałam paletę i nie było żadnych kłopotów. Klient zadowolony.
Czas, profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-03-01
*:63f:71b4:*
Super, bardzo mili kurierzy i przystępne ceny polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2021-02-19
*:c:cbe3:*
Polecam wszystkim! To jest kurier dla każdego.
usługi online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2021-02-19
*:::*
jestem zadowolony. prowadzę sklep i globkurier bardzo mi pomógł w zarządzaniu przesyłkami, panel jasny i przejrzysty.nadaje spore zlecenia. pobranie w niskich cenach.
wyżej wymienione
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roma
link | zgłoś
2021-02-19
*:::*
Fajne, zamawiam do paczkomatów. wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-02-19
*:::*
Poziom obsługi 5/5 - miałam problem z zapakowaniem przesyłki i otrzymałam natychmiastowa pomoc.Rzetelnie i szybko!
miła obsługa, profesjonalizm
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elvis
link | zgłoś
2021-02-04
*.2.69.*
Sztos, dla mnie najlepsi!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2021-02-04
*:ac:ce55:*
Super rozwiązanie dla każdego, który lubi wygodę. Zamawiam - kurier odbiera paczkę. Wszystko szybko i sprawnie. Zawsze bez komplikacji. Jeszcze nie miałam sytuacji, żeby paczka nie dotarła czy dotarła ale uszkodzona do odbiorcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-01-14
*.195.47.*
Zamówiłem przez nich przesyłkę z figurką a ta doszła uszkodzona i ewidentnie widać było że rzucali tą paczką chyba o ściany. Zgłosiłem reklamację i odpisali tak: "Dzień dobry, w nawiązaniu do przesłanego zgłoszenia, prosimy o dosłanie: - wypełnionego formularza reklamacyjnego (w załączniku) - ko [rozwiń/zwiń]
Nie trzeba było się nawet ruszać z domu, podjeżdżali i zabierali przesyłki.
Wsystko inne: czasem podjeżdżali dzień, dwa po ustalonym terminie, obsługa jakości, szczególnie kurierów z DHL bo rzucają paczkami gdzie popadnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie