GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 585
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Iwona
link | zgłoś
2020-02-29
*:72:be28:*
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bohdan
link | zgłoś
2020-02-29
*:1::*
Jakość usług na wysokim poziomie, duża liczba przewoźników do wyboru. Polecam przejrzeć oferty i skorzystać, jeżeli zależy Wam na profesjonalnej obsłudze wysyłki
wysoka jakośc obslugi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2020-02-28
*:a2ff:fe0c:*
Cieszę się, że koleżanka poleciła mi tą firmę. Często wysyłam, są to niewielkie paczki, głównie ubrania, ale tylko w tym miejscu mogę porównać sobie ceny kurierów jeżeli chodzi o przesyłkę międzynarodową. Wcześniej na stałe korzystałam z usług jednego przewoźnika - teraz doceniam potencjał w możliwo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAROL
link | zgłoś
2020-02-28
*:3cd:eae0:*
Fajne cenniki dla firm. Polecam
niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezaleZny
link | zgłoś
2020-02-28
*:171:f219:*
kiedy musze to korzytam własnie z niego, żeby porównać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2020-02-28
*:3cd:d1da:*
Polecam wszystkim korzystanie z usług tego brokera. Ja nie mam problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szczerzy
link | zgłoś
2020-02-28
*:::*
Daje bardzo dobrą ocenę za jakość usług, moje paczki są zawsze dostarczone sprawnie i na czas. Nie mam zarzutów. Rzeczywiście oczekiwanie na zwrot pobrania jest długie, ale można z dostępnych opcji wybrać krótszy termin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaśka
link | zgłoś
2020-02-28
*:::*
daję bardzo dobrą ocenę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uratowana
link | zgłoś
2020-02-28
*:6e:e955:*
Bardzo dziękuje przemiłej Pani z Biura Obsługi Klienta, która pomogła mi w wycenie i nadaniuu przesyłki niestandardowej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojas
link | zgłoś
2020-02-28
*.15.49.*
Prowadzę firmę i korzystam z usług Globkuriera. Ceny w porządku,cieszy mnie możliwość porównywania ofert i możliwość śledzenia realizowanych zleceń. Dzieki temu wiem, że moja przesyłka dotarła na czas do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie