GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 585
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sp z oo
link | zgłoś
2020-09-11
*:::*
Wysyłamy kilkadziesiąt paczek i kopert miesięcznie są to zazwycaj paczki z dokumentami księgowymi lub koperty. Nie był żadnych problemów. Duża oferta Jest w czym wybuerać! polecamy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2020-08-19
*.14.116.*
Mają bardzo atrakcyjne ceny, zwłaszcza na przesyłki zagraniczne. Przetestowałem i się nie zawiodłem, więc na pewno zdecyduję się na stałą współpracę. Myślę, że moi klienci na tym skorzystają
Niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-08-10
*:994::*
Wysyłam masowo. Odbiory i dostawy na czas. Dla mnie najlepsi!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2020-08-10
*.39.73.*
Bardzo dobry broker!
ceny, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2020-08-10
*.129.8.*
Miałam problem z zapakowaniem dużej przesyłki przed nadaniem. Skontaktowałam sie z biurem i otrzymałam wszystkie niezbędne informacje. Przesyłka dotarła na czas i bez dodatkowych opłat. pozdrawiam pracowników za profesjonalne podejście do klienta!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2020-08-10
*.38.75.*
Szeroki wybór oferty - cały czas rozszerzana o nowych dostawców. Ceny atrakcyjne, nadaje ponad 50 przesyłek w miesiącu i otrzymałem dedykowany cennik dostosowany do moich potrzeb wysyłkowych. Jestem zadowolony, polecam korzystanie z tej platformy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-08-10
*::23:*
Wszystko ok, Polecam!
Profesjonalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2020-07-30
*.75.144.*
Skorzystałam z usługi w zeszłym tygodniu i mogę śmiało polecić. Paczka dotarła terminowo do odbiorcy. Monitorowałam ją samodzielnie przez stronę, ponieważ zależało mi na czasie. Świetna robota.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-07-30
*:::*
Zintegrowałem swój sklep z globkurier. Wszystko działa, to była dobra decyzja. Jeżeli ktoś poszukuje sprawdzonego operatora to powinien wybrać właśnie ich.
sprawność działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2020-07-30
*:1::*
Polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie